ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Μάθαμε τα μυστικά των stars για τέλειο κορμί!

Οι κυρίες στο Hollywood διαθέτουν άψογα κορμιά. Λογικό θα μας πείτε, μιας και συμβουλεύονται τους καλύτερους διαιτολόγους και γυμνάζονται παρέα με τους πιο καλούς personal trainers.
Τι θα λέγατε, λοιπόν, να μαθαίναμε τα μυστικά τους; Ακολουθήστε τις συμβουλές τους και μεταμορφώστε το σώμα σας!


Jennifer Aniston
050814-jennifer-aniston-594
Παρόλο που έχει περάσει τα 40, διαθέτει ένα super γυμνασμένο σώμα. Είναι fan της άσκησης αλλά όπως τονίζει και η ίδια μερικές φορές την πιάνει κι εκείνη η κλασική τεμπελιά. Το μυστικό της, λοιπόν, είναι να μην τα παρατάτε ούτε εκείνες τις ημέρες (που η τεμπελιά σας χτυπά την πόρτα). Έστω και δέκα λεπτά γυμναστικής μπορούν να κάνουν τη διαφορά.


Candice Swanepoel
candice-swanepoel-700 0
Αναμφίβολα διαθέτει ένα από τα πιο sexy κορμιά στο Hollywood. Ο άγγελος της Victoria's Secret αγαπά την ποικιλία. Φροντίζει το πρόγραμμά της να περιλαμβάνει boxing, μπαλέτο και σκοινάκι. Το box της χαρίζει απίστευτα γυμνασμένα χέρια, το μπαλέτο καλή στάση σώματος και το σκοινάκι τη βοηθά να καίει λίπος.


Julliane Hough
julianne-hough-700 0 0
Αγαπάει την πρωινή γυμναστική και δεν παραλείπει ποτέ workout. Για καλύτερα αποτελέσματα λέει ναι στην εναλλαγή ασκήσεων. Δεν ακολουθεί ποτέ ίδιο πρόγραμμα γυμναστικής και φροντίζει να δοκιμάζει την αντοχή της. Λατρεύει το χορό, με τον οποίο και ξεδίνει!


Tracy Anderson
tracey-anderson-700
Η ξανθιά personal trainer έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει αμέτρητα κορμιά διασήμων. Ας μη σχολιάσουμε το κορμί της Gwyneth Paltrow, το οποίο και κατάφερε να χτίσει άψογα! Το μυστικό της Tracy; Να καταναλώνετε είκοσι λεπτά πριν την προπόνηση μια ενεργειακή μπάρα, για να λάβετε το απαραίτητο boost για να τα... δώσετε όλα στην προπόνηση. Όσο για ενεργειακά ποτά και νερό καρύδας; Ούτε λόγος. Είναι κάθετη, καθώς θεωρεί πως το νεράκι του Θεού είναι υπεραρκετό για να ενυδατωθεί ο οργανισμό σας.


Kristin Bell
kristin-bell-700
Η ξανθιά ηθοποιός δεν είναι fan της γυμναστικής και για αυτό φροντίζει να καίει θερμίδες με εναλλακτικές δραστηριότητες. Τι κάνει; Βόλτες με τα σκυλάκια της, ποδηλατάδα, τρέξιμο ή παίζει Frisbee παρέα με τους φίλους της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου