ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Είναι μόλις 10 μηνών και ζυγίζει 20 κιλά! (Φωτογραφίες)!!

Η Aliya Saleem από το Jharkhand της Ινδίας είναι σήμερα μόλις 10 μηνών και ζυγίζει σχεδόν 20 κιλά. Η Aliya γεννήθηκε 4 κιλά, αλλά τώρα πια, το βάρος της αντιστοιχεί σε εκείνο ενός κοριτσιού έξι ετών.



Οι γονείς της ανησυχούν για την υγεία της, καθώς στο παρελθόν έχασαν ένα άλλο παιδί τους σε ηλικία μόλις ενός έτους επειδή κι εκείνο είχε πάρει πολύ περισσότερο βάρος από όσο έπρεπε.

Η 25χρονη μητέρα της, Shabana Parveen δήλωσε: «Λίγους μήνες μετά τη γέννησή της, άρχισε να παίρνει βάρος. Από τότε πρέπει να της αγοράζουμε κάθε δύο εβδομάδες καινούρια ρούχα γιατί τα προηγούμενα γίνονται πολύ στενά».

Η υγεία της μικρής είναι σε κίνδυνο όμως οι γονείς της δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα για της παρέχουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Ο 28χρονος πατέρας της Mohammad Saleem δήλωσε στη Daily Mail: «Προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά το μόνο που μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά είναι να την πάμε στο τοπικό νοσοκομείο. Οι γιατροί στο χωριό δεν μπορούν να μας πουν με ακρίβεια από τι πάσχει. Πήγαμε την Aliya και σε έναν γιατρό στο Ranchi. Αφότου την κοίταξε, ο γιατρός μάς πρότεινε να την πάμε σε άλλη πόλη, αλλά εμείς δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά αυτό».

Παρ' όλα αυτά, οι γονείς της, κατάφεραν να μεταφέρουν την Aliya στο Νοσοκομείο Φόρτις, λίγο έξω από το Δελχί όπου ο παιδίατρος Krishan Chugh είπε:

«Είναι το πιο βαρύ παιδί σε αυτή την ηλικία που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Αυτό θα μπορούσε να είναι υπόθεση είτε νοσογόνου παχυσαρκίας ή ακόμη και μιας ορμονικής ανισορροπίας. Ωστόσο πρέπει να κάνουμε κάποιες εξετάσεις πριν προβούμε στην ακριβή διάγνωση. Η θεραπεία εξαρτάται από τη διάγνωση που θα κάνουμε».














newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου