ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Βλαντιμίρ Πούτιν: 18 λόγοι που δεν πρέπει να τα βάζεις μαζί του (Φωτογραφίες)

Πολλά ειπώθηκαν με αφορμή την πιθανολογούμενη εξαφάνισή του. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν όμως είναι εδώ και υπάρχουν 18 λόγοι για να μην τον αμφισβητεί κανείς
Αν ήταν ταινία σίγουρα θα πρωταγωνιστούσε στο "Πολύ σκληρός για να πεθάνει". Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποτελεί μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και
ισχυρές πολιτικές φιγούρες της σύγχρονης διεθνούς πολιτικής και όχι άδικα.


Εκτός φυσικά από το γεγονός πως παραμένει στο τιμόνι της Μόσχας για σχεδόν μια δεκαετία, έχει έρθει σε ευθεία ρήξη με τη Δύση για το ζήτημα της Ουκρανίας, ο Ρώσος ηγέτης δεν μοιάζει με κανέναν άλλο σε όλο τον κόσμο. Είναι λάτρης της περιπέτειας, δεν χάνει ευκαιρία να βουτήξει στα παγωμένα νερά λιμνών, να χειριστεί ελικόπτερο, αεροπλάνο ή και υποβρύχιο, να ξαπλώσει τον αντίπαλό του με μια λαβή πολεμικής τέχνης ή να βγει στην εξερεύνηση και τη μελέτη άγριων ζώων.
Μην ξεχνάτε πως ο τωρινός πρωθυπουργός, μετά την αποφοίτησή του πέρασε 16 ολόκληρα χρόνια μυστικός πράκτορας της KGB, όπου και εκπαιδεύτηκε στη χρήση όπλων και δεκάδων μηχανημάτων.
Πολλοί βιάστηκαν να κάνουν υποθέσεις, με αφορμή την εξαφάνισή του για 10 ημέρες, όμως ο Πούτιν εμφανίστηκε δημόσια όταν υποδέχτηκε Πρόεδρο του Κιργιστάν Αλμαζμπέκ Αταμπάγιεβ.

  Τον Οκτώβριο του 2008 παρουσιάζει στους δημοσιογράφους ένα μωρό τίγρη.

Μετά από τη θητεία του στις μυστικές υπηρεσίες, η δεινότητά του στη σκοποβολή δεν αποτελεί σίγουρα έκπληξη.

Όμως ο Βλαντιμίρ και χωρίς όπλα είναι φονική μηχανή, αφού έχει μαύρη ζώνη/έκτου επιπέδου στο Τζούντο και δεύτερη μαύρη ζώνη στο καράτε.

Ο Πούτιν όμως είναι και easy rider, με το κλαμπ των Ρώσων μοτοσικλετιστών να του έχει δώσει το όνομα "Abaddon" που στην εβραϊκή διάλεκτο σημαίνει "Ο Καταστροφέας". Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος οδηγεί τη μηχανή του, σε ένα φεστιβάλ μηχανοκίνητων στο Νοβοροσίσκι

Με κράνος στα χρώματα της Ρωσίας, οδήγησε ένα μονοθέσιο της Renault, αγγίζοντας τα 241χλμ/ώρα.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε υποσχεθεί στη ομάδα νέων στο Χόκεϊ επί πάγου να εκπαιδευτεί στο άθλημα, μετά τη νίκη της τελευταίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011. Και επειδή ο λόγος του είναι συμβόλαιο, στη φωτογραφία ηγείται της ρωσικής ομάδας σε φιλικό με αντίπαλο τη Φινλανδία.

Τύφλα να έχει ο Τζον Ράμπο. Κανείς αρχηγός κράτους δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί χωρίς μπλούζα και με το όπλο στο χέρι σε μια από τις προσφιλείς του συνήθειες, το κυνήγι.

Το 2009 η φωτογραφία αυτή προκάλεσε τον εντυπωσιασμό, αφού η μέθοδος πεταλούδα είναι από τις πιο δύσκολες τεχνικές κολύμβησης και ο Ρώσος πρωθυπουργός δεν δυσκολεύτηκε ούτε λεπτό να την εξασκήσει στην παγωμένη λίμνη στη Σιβηρία.

Κάθε ψαράς στον κόσμο νιώθει απέραντη ζήλια όταν βλέπει τον Ρώσο να κρατά ένα τόσο μεγάλο ψάρι, λεία της απόλυτης τεχνικής του στο ψάρεμα.

Ακόμη και τις σχέσεις με τις ΗΠΑ συσφίγγει η αγάπη του Ρώσου για το ψάρεμα, αφού με αφορμή αυτή τον κάλεσε ο τότε πρόεδρος Μπους. Φυσικά και μόνο ο Πούτιν έπιασε ψάρια.

Δεν προκαλεί εντύπωσε μετά από όλα όσα έχουμε δει να βλέπουμε τον Ρώσο "James Bond"-Πρωθυπουργό να πιλοτάρει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος  Τουπόλεφ.

  Μέχρι και σε ανεμόπτερο ανέβηκε με στόχο να συμβάλει στην καθοδήγηση των σιβηρικών γερανών που αποδημούσαν σε πιο ζεστές περιοχές.

Οι οικολογικές του ανησυχίες τον οδήγησαν να συμμετέχει σε σειρά επιχειρήσεων για την έρευνα των άγριων ζώων. Ο Πούτιν ήταν εκείνος που σημάδεψε (και πέτυχε δεν χρειάζεται να το πούμε αυτό) το αιλουροειδές προκειμένου οι ερευνητές να του τοποθετήσουν ειδικό τσιπ εντοπισμού.

Το ίδιο φυσικά φρόντισε να κάνει και για την προστασία της πολικής αρκούδας.

Αλλά η δράση του για τη σωτηρία της απανταχού πανίδας δεν περιορίστηκε στην ξηρά. Με το τόξο του πέτυχε την μεγάλη γκρι φάλαινα των ωκεανών για ερευνητικούς σκοπούς.

Θυμάστε τον Βρετανό πράκτορα να χειρίζεται ένα παρόμοιο υποβρύχιο σκάφος; Ο Πούτιν και πάλι κοντά στην έρευνα με την άκατο που  εξερευνούσε ιστορικά ναυάγια.

Το 2011, καταδύθηκε με μια ομάδα αρχαιολόγων στη Βόρεια Ρωσία.

Και η κατάδυση είχε αποτέλεσμα, αφού ο Ρώσος βγήκε από τη θάλασσα με αμφορείς στο χέρι.

  Εδώ τον βλέπουμε με κοστούμι. Ποια η έκπληξη; Πως, όπως συνηθίζει συχνά, έχει διώξει την προσωπική του φρουρά ώστε να περπατήσει μόνος του.

News247.gr,  Businessinsider.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου