ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Νέες αποκαλύψεις από το «Βήμα» για τον Κατρούγκαλο και τον ρόλο του στο υπουργείο Παιδείας το 2012



Νέες αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κατρούγκαλο είναι έτοιμοι να κάνουν το «Βήμα» και ο Βασίλης Χιώτης, που σήμερα έδωσε μια πρόγευση στη
ραδιοφωνική του εκπομπή.


Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Βήμα FM Βασίλης Χιώτης είναι και ο συντάκτης του επίμαχου ρεπορτάζ του κυριακάτικου «Βήματος» που έκανε λόγο για συμφωνητικά Κατρούγκαλου με δημοσίους υπαλλήλους, σύμφωνα με τα οποία ο αναπληρωτής υπουργός θα έπαιρνε προμήθεια 12% για κάθε αποζημίωση από την επαναπρόσληψή τους.

Στην εκπομπή του της Δευτέρας, λίγο πριν από τις δέκα το πρωί, ο Βασίλης Χιώτης ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του και άλλα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Παιδείας το 2012. Για να προσθέσει πως την ίδια περίοδο ο κ. Κατρούγκαλος ήταν και δικηγόρος των ιδιοκτητών ιδιωτικών εκπαιδευτηριών που ζητούσαν αλλαγές σε νόμο που τους αφορούσε.

Ο δημοσιογράφος δεν παρουσίασε περισσότερα στοιχεία, αλλά είπε πως θα υπάρξει συνέχεια και πως υπάρχει υλικό και για νέα ρεπορτάζ...

Νωρίτερα εξηγούσε πώς συγκρατήθηκε και δεν εξερράγη όταν ο αναπληρωτής υπουργός τον αποκάλεσε «ελεεινό υποκείμενο» κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής τους στην πρωινή εκπομπή του Mega το Σαββατοκύριακο.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου