ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/3

Μην περιμένεις. Ο χρόνος ποτέ δεν θα είναι σωστός.
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.




ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Το βλέπεις ότι χρειάζεται να υποχωρήσεις με έναν τρόπο και να σκύψεις πάνω σε άλλα άτομα για να ακούσεις τη γνώμη τους αλλά και να συνεργαστείς αρμονικά μαζί τους. Αν δεν το έχεις καταλάβει είναι η ευκαιρία σου να εξελιχτείς.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι να μπεις στα παπούτσια του άλλου για να μάθεις να αγαπάς. Γιατί όλο αυτό που συμβαίνει σε σπρώχνει ώστε να καταλάβεις τι συμβαίνει έξω από εσένα. Παρόλο που νιώθεις ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, αν κρατήσεις την ισορροπία και την ευγένεια μέσα σου θα δεις ότι όλα ανατρέπονται.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες μέσα από έναν κύκλο γνωριμιών. Και αν δεν σε ικανοποιεί η δουλειά σου ξαφνικά μπορεί να βρεθείς με άτομα που πιθανόν να σου μιλήσουν για κάτι καινούργιο και να «πετάξεις» προς τα εκεί.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Όλα γυρίζουν μέσα σου και αν περιμένεις από τους άλλους να κάνουν βήματα ξεκαθαρισμάτων πάνω σε μια σχέση φιλική, μάλλον θα το κάνεις εσύ υποβοηθώντας με έναν κατάλληλο τρόπο τις αλλαγές.
Ερωτικά: Σίγουρα σε απασχολεί ο Κριός και ο Υδροχόος γιατί με τον τρόπο του σε βάζει σε μια καινούργια σκέψη η οποία όμως σε κάνει σε μερικά σημεία να επαναστατήσεις. Και σίγουρα τώρα θα το κάνεις, έστω και χωρίς να το μοιράζεσαι με τους άλλους. Γιατί κάτι αλλάζει μέσα σου και παίρνεις αποφάσεις πολύ σημαντικές αλλά και καθοριστικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες συνεργασίες σου χωλαίνουν και το βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο τουλάχιστον φανερά. Η στασιμότητα μιας κατάστασης σε ενοχλεί, για αυτό κάνεις κινήσεις κάτω από το τραπέζι και τελικά αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει ακόμα και με μια «αόρατη» επανάσταση.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Κινείσαι δυναμικά και συγχρόνως δεν πάς κόντρα στην φύση σου για αυτό θα βρεις ένα χόμπι που θα σου αρέσει πολύ και αυτό είναι κάτι που θα σε ικανοποιήσει. Να θυμάσαι καλά ότι αν συνεχίσεις πάνω σε αυτήν την απασχόληση μπορεί να σε οδηγήσει και σε επαγγελματικά βήματα.
Ερωτικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο το πάνω χέρι γιατί χειρίζεσαι με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο όλες σου τις υποθέσεις. Και έχεις την δύναμη να λύσεις με ευκολία κάποιες ανακατεμένες καταστάσεις. Βέβαια πιο εύκολα θα είναι με Κριό, Ζυγό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει κάτι καινούργιο στον ορίζοντα και σίγουρα αυτό σε αναγάγει σε μια διαφορετική διάσταση των πραγμάτων, γιατί σε ξεμπλοκάρει και σε βάζει να κινηθείς σε άλλα κανάλια τα οποία είναι πολύ δυναμικά για σένα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η γενική εικόνα σου είναι αρκετά αναστατωμένη και αγχωμένη. Γιατί θα πρέπει να κινηθείς σε πολλά επίπεδα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα για σένα. Πιθανόν να συναντήσεις πολύ κόσμο και να πρέπει να επικοινωνήσεις με όλους και ίσως αυτό να σε δεσμεύει.
Ερωτικά: Οι κινήσεις σου σίγουρα είναι παρακινδυνευμένες και με αυτόν τον τρόπο εξαντλείς όλα τα περιθώρια να τα βρεις με ένα πρόσωπο, γιατί δρας πολύ ανταγωνιστικά και επιθετικά. Πρόσεξε γιατί χρειάζονται ισορροπίες πάνω σε μια πολύ λεπτή και διαχωριστική γραμμή. Με ένα άλλον Καρκίνο και τον Ζυγό παίζεται όλο το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενημερώνεσαι γιατί χρειάζεσαι να κάνεις κάποιες συμμαχίες οι οποίες θα σου επιτρέψουν να ξεπεράσεις όλα τα όριά σου και να μπεις σε μια πολύ δυναμική πραγματικότητα. Αλλά πάντα μέσα στο πνεύμα των συνεργασιών.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Ενθαρρύνεσαι γιατί βλέπεις ότι νιώθεις καλά και οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο με πολύ θετικό τρόπο. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις. Και σίγουρα θα είσαι όσο περισσότερο ξεκάθαρος/η και με δύναμη.
Ερωτικά: Βάζεις τα πράγματα στην θέση τους γιατί έχεις την δύναμη να ξεκαθαρίσεις την αλήθεια από το ψέμα. Και σίγουρα μπορεί να επανέλθεις σε ένα άτομο που ίσως είχατε χωρίσει για ένα μικρό διάστημα. Ο Ζυγός και ο Κριός μπαίνουν πλέον πολύ δυναμικά στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δύναμη που έχεις για να διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε μια πολύ δύσκολη συνεργασία με την οποία νιώθεις ότι μερικές φορές αντί να κερδίζεις, χάνεις, ακόμα και οικονομικά. Σήμερα, όμως θα δεις τι λάθη κάνεις και σίγουρα θα τα σταματήσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μπει στο γενικό κλίμα μιας νέας κατάστασης η οποία σε βγάζει από τις κακοτοπιές αλλά δεν σου είναι πολύ εύκολο, γιατί πιέζεσαι για μια νέα τοποθέτηση πολύ εκκεντρική και περίεργη για σένα. Πάντως, επειδή σε ενδιαφέρει να αλλάξεις το χώρο στο σπίτι σου, θα ψάξεις όλες αυτές τις ημέρες να κάνεις έστω και κάποιες μικρές αλλαγές.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι σε ένα άτομο που αυτήν τη στιγμή δεν είναι και πολύ κοντά σου. Για αυτό πρέπει με τις κινήσεις σου να το φέρεις κοντά έστω και μέσα σου. Για να το πετύχεις αυτό χρειάζεσαι την αληθινή αγάπη και τον έρωτα. Γι' αυτό θα πρέπει να κάνεις κινήσεις που θα σε βάλουν μέσα σε αυτό το κλίμα. Ίσως χρειαστεί να κρατήσεις μια πιο ανοικτή στάση και κυρίως φιλική.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις ξεσηκωθεί για να κάνεις καινούργια πράγματα τα οποία σίγουρα χρειάζεται να κάνεις, χωρίς όμως να χαλάς τις ήδη σταθερές καταστάσεις οι οποίες σε κρατάνε. Είναι δύσκολη η ισορροπία αλλά την χρειάζεσαι.



Μην ξεχάσεις να επωφεληθείς κι εσύ από την προσφορά του Astrology.gr, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Απόκτησε σήμερα μια αστρολογική ανάλυση σχέσης, με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.



Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι στο επίκεντρό σου, όμως δεν περιορίζεσαι στον εαυτό σου αλλά κάνεις κινήσεις ώστε να αγκαλιάσεις και τους άλλους για να γίνει κάτι καλό. Πιθανόν αυτή η τάση να χαλάσεις ένα αρρωστημένο κομμάτι ακόμα και στην ίδια σου την οικογένεια να σε ανανεώνει τόσο πολύ που εκ των πραγμάτων θα βιώσεις την αλλαγή.
Ερωτικά: Χωρίς να ανησυχείς και να έχεις εκείνη την εφηβική συμπεριφορά, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με το έντονο φλερτ που μπορεί να κάνεις με ένα νεώτερο πρόσωπο γιατί μπορεί τελικά να τα κάνεις... μαντάρα. Ειδικά αν έχεις ήδη σχέση που όμως έχει υποστεί εσωτερικό τραυματισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή λειτουργείς αυτή την στιγμή σαν να φτιάχνεις το μέλλον σου σίγουρα θα κάνεις κάποιες απότομες και ανεξέλεγκτες κινήσεις που μπορεί από διαισθητικής πλευράς να είναι καλές, αλλά χρειάζεται άριστα οργανωμένο υπόβαθρο για να μη χάσεις και αυτά που έχεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική ανησυχία η οποία σε προκαλεί να κάνεις άλματα και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν αλλά και σου ανήκουν. Ίσως να έχεις νεύρα και να τα εκδηλώσεις με μια έκρηξη.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό σε βγάζει από τα όρια και ενώ προσπαθείς να κρατηθείς από τα πρέπει και τα δικά σου στεγανά, αυτός/η σε παρασέρνει και σε κάνει να μπαίνεις στην διαφορετικότητα. Εγκατάλειψε τις αντιστάσεις και σίγουρα θα δεις να γίνονται ανατροπές.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν κρατάς τις αποστάσεις που σε χωρίζουν από τα άτομα που δουλεύετε μαζί γιατί θέλεις εσύ να ηγηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Αν δεν το κάνεις σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να σε «καπελώσει» και να σου δημιουργήσει προβλήματα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είσαι πολύ καλά και αυτό το εκπέμπεις προς τους άλλους και σίγουρα θα βελτιώσεις την σχέση σου με τον εαυτό σου αλλά και με τους υπόλοιπους. Η αυτοπεποίθηση σου θα προέλθει από μια εσωτερική ιδέα ότι μπορείς να τα καταφέρεις και αυτό σίγουρα είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις στον εαυτό σου. Πάντως, αν βρεθείς με φίλους ή σε μια ομάδα που θα πάρεις γνώση, μπορεί αυτό να σε βοηθήσει και επαγγελματικά.
Ερωτικά: Η συνήθεια τις πιο πολλές φορές σε κουράζει για αυτό σήμερα θα κάνεις κάτι το διαφορετικό. Τα παιχνίδια σου αρέσουν και αν υπάρχει ένα κοινό ενδιαφέρον με ένα φίλο ή αδρεναλίνη σου θα πάει στα ύψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θεωρία σου μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι σωστή, για αυτό θα περάσεις στην αντεπίθεση και δεν θα δεχτείς να συμβιβαστείς με πολλά πράγματα που μάλλον σε «καπελώνουν».



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη αναστάτωση η οποία ανάλογα με το πως θα οδηγήσεις τα πράγματα θα είναι ή καλή για σένα ή τελείως αρνητική. Δηλαδή, ή θα αρχίσεις να κάνεις φασαρίες με όλους χωρίς να κρατάς τα προσχήματα ή θα ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό που σίγουρα είναι πιο δύσκολη για σένα. Πιο μεγάλο πρόβλημα είναι να έρθει η αναστάτωση από έξω, οπότε θα πρέπει να οπλιστείς με ηρεμία. Αν από την άλλη σε πιάσει με το σπίτι σου μια τρέλα και θέλεις να τα πετάξεις όλα, πρόσεξε μήπως πετάξεις και χρήσιμα πράγματα.
Ερωτικά: Όταν δημιουργείται μια έντονη κατάσταση σίγουρα δημιουργείται σε όλους τους τομείς. Αν θέλεις να πρωτοπορήσεις ίσως να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει τρέλες και να βρεθείς ακόμα και με ένα άτομο που παλιά το κατέκρινες. Από την άλλη, αν κάποιος σε αμφισβητήσει σίγουρα δε θα σου είναι καθόλου δύσκολο να του δείξεις την πόρτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν χρειαστεί, θα πρέπει να συγκρατήσεις τις εξάρσεις σου έστω και με το ζόρι, γιατί μπορεί ξαφνικά να δεις το μέλλον μπροστά σου και να χάσεις το τώρα. Η ιδέα μιας νέας δουλειάς που φλερτάρεις αυτό το διάστημα μπορεί να μην είναι και τόσο καλή όσο νομίζεις. Χρειάζεται προσοχή.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Σπρώχνεις τα πράγματα μέχρι εκεί που δεν πάνε άλλο γιατί δεν φοβάσαι να ρισκάρεις αλλά και να δείξεις πλέον ποιος είσαι αληθινά. Οπότε θα βρεθείς να παίζεις παιχνίδι με πολύ κόσμο και να είσαι το επίκεντρο της επικοινωνίας.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ότι αν τελικά με τον Σκορπιό δεν μπορεί να γίνει κάτι εσύ θα αποχωρίσεις από αυτήν την ιδέα και μάλιστα θα αλλάξεις επί τόπου συμπεριφορά γιατί μπορεί να σου κλείσει το μάτι ένα άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Συγκεντρώνεις πολλές πληροφορίες και σίγουρα θα κάνεις μια καινούργια αρχή σε ένα θέμα που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς. Ακόμα και σήμερα η απάντηση που θα πάρεις από μια ομάδα ατόμων θα είναι θετική.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Το έδαφος που πρέπει να προετοιμάσεις είναι πολύ εκρηκτικό. Και για να αλλάξεις τις καταστάσεις θα πρέπει και εσύ να δουλέψεις πολύ δυναμικά και όχι να περιμένεις από τους άλλους να τις διαμορφώσουν.
Ερωτικά: Μια ξαφνική σχέση που μπορεί να προκύψει μετά από μια επαγγελματική συνεργασία ίσως να είναι αφορμή που θα σου ανατρέψει τα δεδομένα. Αν από την άλλη θέλεις να χαλάσεις κάτι που δεν σου αρέσει και θα χρειαστεί να έχεις σύνεση γιατί οι σκέψεις σου θα είναι αρκετά διαστρεβλωμένες, κυρίως για το Λιοντάρι και τον Ζυγό που μπορεί να σου έχουν κάνει την ζωή δύσκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Κτίζεις ένα καινούργιο έδαφος και πιθανόν να ταλαιπωρείσαι γιατί πρέπει να μιλάς και με άτομα τα οποία ίσως να μην σου είναι αρεστά ή ακόμα να νιώθεις ότι σε σνομπάρουν. Οι κρυφές συναντήσεις με το Λιοντάρι κάπου θα σε βγάλουν αλλά μην αρκείσαι μόνο σε αυτό. Κάνε και τις δικές σου κινήσεις.



astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου