ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Καζάκης: Το χρέος μας είναι παράνομο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης προσκεκλημένος στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, αφυπνίζει τον λαό που δέχεται νυχθημερόν πλύση εγκεφάλου
απ'τα διαπλεκόμενα χαφιεδοκάναλα (με το αζημίωτο) και εξηγεί απλά και κατανοητά την παγίδα χρέους που μας έχουν οδηγήσει οι τοκογλύφοι και οι μαριονέτες τους..


Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα μόνο βήμα προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση λέει ο Μπαρόζο, χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση λένε ξένοι και εγχώριοι "εθνοσωτήρες" ( http://youtu.be/TwKGqhterVs ) και το ευρώ είναι το μέσον να το επιτύχουν.. Ευρωπαίοι και αμερικανοί αποκλείουν Grexit και το ζήτημα είναι γιατί; Μας αγαπάνε και θέλουν να μας σώσουν ή ψάχνουν δούλους και φοβούνται πως αν δραπετεύσει κάποιος απ'την νεκροζώνη θα ακολουθήσουν κι άλλοι..;

Την ίδια ώρα το 1/3 του πληθυσμού της χώρας είναι στο όριο της φτώχειας, παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία και η ανάπτυξη προφανώς ανατινάχτηκε στο Κούγκι μαζί με την ελπίδα που θα έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ..

2500 χρόνια είχαμε δραχμή, 16 χρόνια έχουμε ευρώ και έχουμε χάσει την εθνική μας ανεξαρτησία, χιλιάδες έχουν αυτοκτονήσει απ'την ανέχεια και την εξαθλίωση, το χαμόγελο έχει σβήσει και όλα αυτά γιατί..;;; Για τους τραπεζίτες και το όνειρό τους για Παγκόσμια Διακυβέρνηση (Νέα Τάξη Πραγμάτων)..

Είναι καιρός να δούμε την αλήθεια κατάματα χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Είναι καιρός να σπάσουμε τα δεσμά που μας φόρεσαν μια και καλή... Είναι καιρός να πάρουμε τις ζωές μας πίσω πριν να είναι πολύ αργά..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου