ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Βαγγέλης Σημανδράκος: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΦΙΟΛΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ..

Μια πολύ σύντομη απάντηση επί των ισχυρισμών περί φιλοσκοπιανών ενοίκων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε βραδινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού των Γρεβενών με ομιλητές τους
Θεόφιλο Παπαδόπουλο και Δημήτριο Ψευτογκά.
Προσωπικά το μόνο που έχω να καταθέσω είναι ότι δεν διαπραγματεύομαι επ’ ουδενί τον πατριωτισμό μου κι ούτε ανέχομαι να προσβάλλουν με τον πλέον χυδαίο τρόπο για ανυπόστατα ζητήματα και με διαστρεβλωμένα πραγματικά περιστατικά τους ανθρώπους που έχω επιλέξει ως στενούς μου συνεργάτες.


Αδυνατώ να συλλάβω το μέγεθος της κατάντιας στην οποία περιέπεσαν οι δύο ομιλητές κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής. Όσα εν συνόλω ειπώθηκαν από τους Θεόφιλο Παπαδόπουλο και Δημήτριο Ψευτογκά, όχι μόνο είναι ψευδή και κατάπτυστα, αλλά συνιστούν, λίαν επιεικώς, αστειότητες χαμηλότατου επιπέδου.
Οι δηλώσεις, ισχυρισμοί και λοιποί υπαινιγμοί εναντίον εμού και της ειδικής μου συμβούλου, θα μπορούσαν να έχουν κάποια τύχη μόνον στην περίπτωση που κάποιος εντελώς άσκοπα και ανούσια θα ήθελε να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο σε εκπομπές κίτρινης «δημοσιογραφίας».
Η τοπική κοινωνία των Γρεβενών είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το ποιόν και την ηθική υπόσταση του καθενός.
Καλή τους τύχη στην πορεία που επέλεξαν.

Βαγγέλης Σημανδράκος 
Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου