ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Νέο ερωτικό σκάνδαλο με παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Νέο σκάνδαλο συνδεδεμένο με το ποδόσφαιρο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στην Αγγλία, με δύο παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία 19χρονη να πρωταγωνιστούν!



Ο 19χρονος Αντρέας Περέιρα, ο οποίος ντεμπουτάρισε μόλις την περασμένη εβδομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, σε επικοινωνία του με τη 19χρονη Κέλι ΜακΚίνεϊ, φέρεται να της πρότεινε 10.000 λίρες για να έρθει σε ερωτική επαφή με αυτόν και το συμπαίκτη του, Πάντι ΜακΝερ.





Ο άσσος της Γιουνάιτεντ επικοινωνούσε μέσω της εφαρμογής "Whatsapp" με τη 19χρονη, και το μήνυμα που ακολουθεί να είναι... διαφωτιστικότατο για τις προθέσεις του.





"Τρίο. Θα σε φροντίσουμε. Θέλεις; Πόσα θέλεις; Πες μου. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε 5 ο καθένας", ήταν η πρόταση του νεαρού ποδοσφαιριστή στην κοπέλα, η οποία αρνήθηκε και μάλιστα δημοσιοποίησε το θέμα.

"Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα όταν μου προσέφερε 10.000 λίρες για ένα... τρίο (threesome). Ποιος άνθρωπος το κάνει αυτό; Δεν είμαι τέτοιο άτομο και το βρίσκω πολύ, πολύ προσβλητικό. Προφανώς είναι απεγνωσμένος και δεν μπορεί να βρει κανέναν να κάνει sex χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει".

Μένει να μάθουμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από πλευράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάνω στο ζήτημα, ή αν αυτό θα περάσει στα... ψιλά.

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου