ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο Κοντονή για τη βία στα γήπεδα - Δείτε το αναλυτικά..

Σκληρά τα μέτρα...
ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το νέο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας, ο Σταύρος Κοντονής και τις
επόμενες μέρες, σε συνεργασία με την πρόεδρο της Βουλής θα υπάρξει η διαδικασία ψήφισης του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει τη δυνατότητα να επιβάλει βαρύτατα πρόστιμα, ενώ σε σοβαρές περιπτώσεις θα μπορεί να ανακαλεί την αναγνώριση σωματείων αθλητών εταιρειών. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να ορίζει αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών διακόπτει αγωνιστικές, καθώς και πρωταθλήματα.

Ακόμα θα μπορεί να επιβάλλει σε ΜΜΕ πρόστιμα για παρότρυνση, υποκίνηση, ή ενθάρρυνση» σε επεισόδια με το έσοδα από αυτό το μέτρο να διατίθενται για την προώθηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της αθλητικής παιδείας.

Παράλληλα από την επόμενη σεζόν δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε πρωταθλήματα και κύπελλα ποδοσφαίρου και μπάσκετ αν δεν υπάρχει βεβαίωση από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και για τη λειτουργία των καμερών αλλά και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Στο θέμα των οπαδών που «καίει», σύμφωνα με το άρθρο 3, θα απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων σε όσες λέσχες δεν είναι αναγνωρισμένες και δεν βρίσκονται υπό νόμιμη λειτουργία, όπως και σε οποιονδήποτε σύνδεσμο. Σε περίπτωση που παραβιαστεί αυτό το άρθρο προβλέπεται φυλάκιση και πρόστιμο σε ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας που θα το παραβιάσει, μάλιστα χωρίς αναστολή.

Ακόμα, από την ΕΠΟ είναι υποχρεωμένοι να διαβιβάζουν στον Υπουργό αλλά και την ΕΕΑ τις εκθέσεις που σχετίζονται με χειραγωγημένους αγώνες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα η ΕΕΑ να μπορεί να «κόβει» κάποιες ομάδες από το κουπόνι του στοιχήματος.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε: «Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα τα αθλητικό νομοσχέδιο με τα επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας, και τις αμέσως επόμενες ημέρες, κατόπιν συνεννοήσεως με την Πρόεδρο της Βουλής, θα αποφασιστεί η διαδικασία συζήτησης και ψήφισής του. Ελπίζω οι πάντες να αντιλαμβάνονται την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για την πάταξη των παθογενειών στον ελληνικό αθλητισμό. Επιζητούμε τη συνεργασία όλων των θεσμοθετημένων φορέων και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε στον κοινό μας στόχο».

Αναλυτικά το νομοσχέδιο εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου