ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Δάκρυσε η Ελλάδα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ένα μεγάλο αναπάντητο και βασανιστικό «γιατί»

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη με τους γονείς του να μην μπορούν να σταθούν όρθιοι από την οδύνη και τον πόνο.



Οι λέξεις είναι δύσκολο να περιγράψουν το κλίμα, το σπαραγμό της μάνας και το γοερό κλάμα της οικογένειας και των φίλων του.

Ένα μεγάλο αναπάντητο «γιατί» βασανίζει τους γονείς που δεν μπορούν να αντέξουν πως έχασαν τον άγγελο τους.

Ένα παιδί για το οποίο κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα, αλλά όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Οι γονείς στην κηδεία ήταν υποβασταζόμενοι ενώ η μητέρα του 20χρονου φοιτητή με τα μελαγχολικά μάτια, δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Νωρίτερα, συγκλόνισαν τα σπαρακτικά λόγια της. Η κραυγή της μάνας, ο πόνος και η θλίψη μπήκαν μέσα σε λίγες λέξεις, «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες;» ούρλιαξε η μάνα μη μπορώντας να πιστέψει ότι δεν θα δει ποτέ ξανά το παιδί της.

Ούτε ο πατέρας όμως άντεξε. «Γιε μου, παλικάρι μου» έλεγε με δάκρυα στα μάτια...

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης που έβαλε τέλος στη ζωή του πριν 40 μέρες είχε ακόμη δύο αδέλφια, τον μικρό Πέτρο και την Ελένη.

Παρόντες στην κηδεία είναι και συμφοιτητές του 20χρονου από τα Ιωάννινα, ενώ στη νεκρώσιμο ακολουθία χοροστατεί ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου, Ευγένιος.

Η σορός του άτυχου νέου έφτασε στις 6 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας με το πλοίο «Κρήτη 2» της ΑΝΕΚ και από εκεί μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο στις 8 το πρωί.

Η γειτονιά του Βαγγέλη, στο χωριό του Αρμένοι, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση του τραγικού θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του μιας και - σύμφωνα με όσα έχουν δει το φώς της δημοσιότητας από την ημέρα της εξαφάνισής του - δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον εκφοβισμό, την απαξίωση και τις χυδαίες επιθέσεις που δεχόταν από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε.

Δείτε τις εικόνες από το flashnews.gr






Η έρευνα από μηδενική βάση

Οι αρχές θα αρχίσουν να ξετυλίγουν από μηδενική βάση το κουβάρι των γεγονότων που οδήγησαν στον θάνατό του, την ώρα που με βάση την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση φέρεται αυτός να προκλήθηκε από αυτοχειρία και ενώ κομβικής σημασίας ζήτημα είναι το σπάσιμο της σιωπής των φοιτητών της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων.

Αξιωματικός της αστυνομίας έκανε λόγο για «στοίχημα» που έχουν βάλει στις αρχές ώστε να βρεθεί η άκρη του νήματος αυτής της υπόθεσης ενώ η αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον εισαγγελέα στο πλαίσιο της κλήσης για νέες καταθέσεις όλων όσοι είχαν καταθέσει μέχρι στιγμής.

Επισημαίνεται ότι από τις περίπου 80 καταθέσεις που έχει λάβει η αστυνομία, μόνο οι 4-5 είναι ουσιαστικές που αναφέρουν γεγονότα και ονόματα.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι ο κύκλος των ερευνών διευρύνεται πλέον και εκτός του σκληρού πυρήνα των Κρητικών σπουδαστών, που φαίνεται ότι πολλές φορές είχαν ταπεινώσει με λόγια και πράξεις τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μάλιστα φαίνεται ότι εντοπίστηκαν 8 άτομα που έβριζαν χυδαία τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στο διαδίκτυο.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου