ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ποδοσφαιριστής εξαπάτησε τους πάντες για να ζήσει σαν πλεϊμπόι-Σαμπάνια, βίλες, μοντέλα (Φωτογραφίες)!!


Τα χέρια του απλωμένα, το ύφος της απόλυτης έκστασης την ώρα που τον λούζουν με σαμπάνια. Δεν είχε πετύχει κάποιο γκολ. Εκανε τη μεγάλη ζωή.




Ο Μάικλ ΜάκΙντο κατάφερε να εξαπατήσει τους πάντες, προκειμένου ο ίδιος να ζήσει σαν πλεϊμπόι, με σαμπάνιες, πούρα, βίλες και πανέμορφα μοντέλα γύρω του. Σκηνές σαν την παραπάνω ήταν συχνές για τον πρώην διεθνή Σκοτσέζο ποδοσφαιριστή που σκορπούσε χωρίς δεύτερη σκέψη τα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς του, όταν οργάνωσε επενδυτική απάτη ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών, εξαπατώντας ποδοσφαιριστές, σταρ ή χαμηλότερων κατηγοριών.

Ο 35χρονος, πρώην παίκτης της Γουλφς και της Κόβεντρι, τους υπόσχονταν κέρδη 20% αν επένδυαν σε εκείνον. Κέρδη, που δεν πήραν ποτέ στα χέρια τους. Αντιθέτως, όλα τα χρήματα εξαφανίστηκαν σαν καπνός, εξαιτίας της απίστευτα σπάταλης ζωής που έκανε ο ΜάκΙντο.





Στις φωτογραφίες του από το 2011- στο αποκορύφωμα της απάτης- οι οποίες ήρθαν τώρα στο φως και τις δημοσίευσε η Daily Mail, ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι περιτριγυρισμένος από όμορφες γυναίκες και άδεια μπουκάλια σαμπάνιας, απολαμβάνοντας τη μεγάλη ζωή στην Μπαρμπέλα.

Εκεί, νοίκιασε μία έπαυλη για 27.000 δολάρια την εβδομάδα, για διακοπές τριών εβδομάδων, διοργανώνοντας καθημερινά πολυτελή πάρτι για τους καλεσμένους του. Σύμφωνα με άλλο ποδοσφαιριστή, θύμα του 35χρονου, ο ΜάκΙντο είχε κάνει λογαριασμό ακόμη και 40.000 λιρών σε μία ημέρα για σαμπάνια, ενώ πέρα από τις αιθέριες υπάρξεις που προσλάμβανε, είχε ακόμη και σωματοφύλακα.





Στο Λονδίνο, έμενε σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, πλήρωνε 4.000 λίρες την εβδομάδα για μία σουίτα, κυκλοφορούσε με Bentley, ενώ είχε προσλάβει μέχρι και την ποπ σταρ Αλεξάντρα Μπερκ για να τραγουδήσει σε ένα πάρτι του. Παράλληλα, τζόγαρε ασταμάτητα. Θεωρείται ότι χάλασε 1 εκατομμύριο λίρες σε στοιχήματα μόνο σε ένα χρόνο.

Ο 35χρονος είχε ιδιαίτερη αδυναμία και στο ωραίο φύλο. Μάλιστα, δεν δίσταζε να πληρώνει μέχρι και 30 γυναίκες, τις οποίες προσλάμβανε μέσω πρακτορείου μοντέλων, για να εμφανίζονται στα πάρτι του. Ακόμη χρωστά στο πρακτορείο 12.000 λίρες.









«Μας είχε ζητήσει να τριγυρνάμε και να μιλάμε στους καλεσμένους του. Έμεινε ευχαριστημένος και μας είπε ότι θα μας πλήρωνε μέσα σε 30 ημέρες», λέει μία από αυτές, η Τζόρτζια Εντεν.

Σήμερα, τα χρέη του φτάνουν στα 3 εκατομμύρια λίρες. Ο ίδιος ισχυρίστηκε σε δικαστήριο ότι είναι απένταρος και ζει χάρη στη φιλανθρωπία συγγενών και φίλων, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για την απάτη.

Ο ΜάκΙντο με τη σύντροφό του, Εμα Φρέιν, στις διακοπές τους στην Ισπανία.


Η Τζόρτζια Εντεν






iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου