ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Κοζάνη: Δασκάλα πέταξε (;) μπροστά στα παιδιά το φαγητό «ατίθασου» μαθητή για να συμμορφωθεί επειδή έκανε το ίδιο σε συμμαθητή του! - ΒΙΝΤΕΟ

σχολειο
Καταγγελία στο Δημοτικό Σχολείο Γαλατινής- Ο παππούς του μαθητή από τη Γαλατινή μιλά στο «Too…day» και στο Top Channel
-Πώς περιγράφει το περιστατικό με τη δασκάλα-Τι λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων..
Ένα ακόμη περιστατικό που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καταγγέλεται πως σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σχολείο της περιοχής και συγκκεριμένα στο Δημοτικό Σχολείο της Γαλατινής.




Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελία γονέα μαθητή, η οποία έχει γίνει επισήμως στη διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, δασκάλα που υπηρετεί στο εν λόγω σχολείο φέρεται να…πέταξε κάτω στο πάτωμα της αίθουσας το κολατσιό ενός «ατίθασου» μαθητή, μπροστά στους συμμαθητές του, προκειμένου να τον…παραδειγματίσει,καθώς ο εν λόγω μαθητής φέρεται να είχε κάνει το ίδιο με τοστ-σάντουιτς άλλου συμμαθητή του!

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, το εν λόγω περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού Εκφοβισμού!

Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον διευθυντη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Γιάννη Γκαμπούρα, ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία, σημειώνοντας πως ο ίδιος έχει δώσει άμεσα τη εντολή για διερεύνηση της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως συνέβησαν όλα τα παραπάνω.



Ο παππούς του μαθητή από τη Γαλατινή μιλά στο «Too…day» και στο Top Channel- Πώς περιγράφει στη δημοσιογράφο Νατάσα Χατζηγεωργίου το περιστατικό με τη δασκάλα-Τι λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου