ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Επιστολή της ένωσης καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης Δυτ. Μακεδονίας στον Πρωθυπουργό

ΕΠΙΣΤΟΛΗΠρος τον Αξιότιμο Πρωθυπουργό Κ. Τσίπρα
Κ. Πρωθυπουργέ:
Επανειλημμένα και μάλιστα με σχολαστικότητα , το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης, καταστημάτων εστίασης και

διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και χιλιάδες καταστηματάρχες είχαμε παρακολουθήσει την προεκλογική σας καμπάνια. Οι δεσμεύσεις σας και ειδικά εκείνα τα σημεία που αφορούσαν τον κλάδο μας και γενικότερα την μικροεπιχείρηση, είχαν σαν αποτέλεσμα μεγάλο ποσοστό να σας στηρίξει, για ένα και μοναδικό λόγο. Δώσατε ελπίδα για το κάτι διαφορετικό που πρακτικά θα σταματήσει τα χιλιάδες λουκέτα στις επιχειρήσεις μας. Tα ποσοστά της ανεργίας στην Δυτική Μακεδονία είναι πρωτόγνωρα για την περιοχή μας, αγγίζοντας το 47%.



Κ. Πρωθυπουργέ:
Γνωρίζεται πολύ καλά ότι ο κλάδος μας που είναι καθαρά τουριστικός, μαζί με τους ξενοδόχους συντελέσαμε στην εισροή στην χώρα μας κατά το 2014, 13,2 δισεκατομμύρια ευρώ, μειώνοντας σε μεγάλα ποσοστά τις τιμές στα είδη μας, (παρ’ όλη την οικονομική κρίση). Σας θυμίζουμε ακόμα ότι κατά τους ολυμπιακούς αγώνες, δεν υπήρξε ούτε ένα κρούσμα, δυσφήμισης για την χώρα μας, όταν στην Αμερική είχαμε τροφικές δηλητηριάσεις κατά την περίοδο των ολυμπιακών εκδηλώσεων.
Δυστυχώς οι προηγούμενες κυβερνήσεις ουδέποτε αντιμετώπισαν το κλάδο μας, με εκείνα τα μέτρα τα οποία μέτρα θα μας έδιναν την Δυναμική για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα, που θα είχε σαν αποτέλεσμα χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.
ΖΗΤΑΜΕ με την ελπίδα που μας δώσατε, χωρίς καθυστερήσεις να παρέμβετε για άμεση υλοποίηση των παρακάτω:
1. Σταθερό φορολογικό σύστημα και κατάργηση του φορολογικού συντελεστή από το 26% στο 15%.
2. Επαναφορά του αφορολόγητου στις 12000 ευρώ.
3. Κατάργηση των διαφόρων τεκμηρίων.
4. Άμεσες χρηματοδοτήσεις με ειδικούς από τις τράπεζες όρους, ούτως ώστε να σταματήσουν τα δεκάδες χιλιάδες λουκέτα.
5. Ρύθμιση στα ασφαλιστικά μας ταμεία, με δόσεις που θα βασίζονται στο πραγματικό μας εισόδημα και όχι των 100 δόσεων.
6. Ρύθμιση Εφορία και ΙΚΑ ως ανωτέρω αναφερόμαστε.
7. Ρύθμιση των κόκκινων δανείων. Εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά εγκλωβίστηκαν στα δάνεια τα οποία μας κατάντησαν μη βιώσιμες επιχειρήσεις, όταν οι τζίροι μας είχαν και έχουν πτώσεις με την πενταετή ύφεση της τάξης του 70% και άνω. Αναμένουμε να υπάρξει γενναία και πραγματική ρύθμιση για να επιτευχθεί η πολυσυζητημένη ανάπτυξη.
8. Απαγόρευση του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης.
9. Νέα ρύθμιση των χρεών προς τους ΔΗΜΟΥΣ, από τα χρέη που έχουν προέλθει από τον δημοτικό φόρο και την χρήση πεζοδρομίων και πλατιών.
Άμεση κατάργηση της υπάρχουσας που οι δόσεις τοκίζονται από 6 ½ έως 15%, δηλαδή το ίδιο το κράτος είναι στα όρια της τοκογλυφίας στον μικροεπιχειρηματία.
Χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες αξιότιμε Κ. Πρωθυπουργέ, ως δεσμευθήκατε αναμένουν με ΑΓΩΝΙΑ να δώσετε προτεραιότητα και χωρίς παλινωδίες και καθυστερήσεις ΛΥΣΕΙΣ στα ανωτέρω προβλήματά μας.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο πρόσωπό σας, στο αποφασιστικό σας προφίλ και την αγάπη σας για την πατρίδα μας, ότι θα πραγματοποιηθεί η ελπίδα για το καλύτερο αύριο στις επιχειρήσεις μας.
Το Δ.Σ. της Ένωσης και οι χιλιάδες καταστηματάρχες Εστίασης και Διασκέδασης των δώδεκα πόλεων Δυτικής Μακεδονίας, (Γρεβενά, Κοζάνη, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Σιάτιστα, Δεσκάτη, Αμύνταιο, Άργος Ορεστικό, Φλώρινα, Βελβεντό, Νεάπολη, Σέρβια) σας ευχόμαστε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για το έργο σωτηρίας της χώρας που έχετε αναλάβει.

Με Εκτίμηση το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου