ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

«Αρραβώνας» Ζωής - Κασιδιάρη, «γάμος» ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής

Σε πολύ επικίνδυνες ατραπούς, βάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την πολιτική ζωή του τόπου.
Μετά το σάλο που είχε προκληθεί μέσα στη Βουλή όταν η... αδέκαστη πρόεδρος είχε ζητήσει αναβολή της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας του Άδωνη Γεωργιάδη προκειμένου να έρθουν και οι προφυλακισμένοι Χρυσαυγίτες, τώρα φαίνεται ότι άνοιξε νέα... φάμπρικα.


Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους, έθεσε θέμα εγκυρότητας ορισμένων διατάξεων νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δεν τους δόθηκε ειδική άδεια για να παραστούν στην ψηφοφορία. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα κινηθούν διαδικασίες για το θέμα αυτό, η πρόεδρος της Βουλής απάντησε χαρακτηριστικά: «Προφανώς θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για τις οποίες θα ενημερωθείτε».

Ουσιαστικά η κ. Κωνσταντοπούλου ανοίγει πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και «νομιμοποιεί» τη Χρυσή Αυγή λίγες μόνος εβδομάδες πριν από την έναρξη της δίκης. Λειτουργεί σαν τον καλύτερο... χορηγό του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη χωρίς να είναι ξεκάθαρο γιατί το κάνει. Διότι αν το κάνει προκειμένου να ακυρώσει διατάξεις που θεωρεί «μνημονιακές» να το καταλάβουμε, αν και θα «φάει τα μούτρα» της. Όμως, ανοίγοντας τέτοιο θέμα μπορεί να προκαλέσει... χάος στη Βουλή. Πόσα νομοσχέδια και διατάξεις ψηφίστηκαν χωρίς την παρουσία Χρυσαυγιτών; Θα ακυρωθούν κι αυτά;

Φαίνεται ότι δεν είναι μια εμμονή της Ζωής αλλά μια στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την εγκληματική οργάνωση. Άλλωστε, όλο αυτό το μπάχαλο με τη μεταναστευτική πολιτική τον μόνο που ευνοεί είναι τον ακροδεξιό εσμό. Όταν ο Πανούσης και η φιλελεύθερη παρέα του αφήνουν εκατοντάδες μετανάστες στην Ομόνοια κι αυτοί λένε ότι δεν έχουν που να πάνε, τι να φάνε και ότι θα κοιμηθούν στην... Κουμουνδούρου (έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ φανταζόμαστε) τότε ασφαλώς ενισχύουν τον ρατσισμό.

Αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι με αυτά που κάνει υπηρετεί την πατρίδα είναι γελασμένη. Τους ακροδεξιούς εξυπηρετεί, τους ενισχύει, τους προωθεί και τους δίνει βήμα. Πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο «αρραβώνα» της Ζωής με τον Κασιδιάρη, του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χρυσαυγίτες.



antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου