ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη...

Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Δυτικής Μακεδονίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική που έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στην Κοζάνη.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό και συγκεκριμένα στην ομάδα LegoStars2 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, η οποία έλαβε το πρώτο βραβείο με το έργο “Λούνα Πάρκ” και προπονήτρια την κ. Λιάμπα Θεοδούλα και η ομάδα Υπερέξι του 4ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, που έλαβε το 2ο βραβείο με το έργο “Ασανσέρ” και προπονήτρια την κ. Καρανάτσιου Σπυριδούλα, καθώς και στις ομάδες Χρυσαετοί του 4ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών και LegoStars1 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών οι οποίες έλαβαν τιμητικές διακρίσεις στις κατηγορίες «σύλληψη ιδέας» και «προγραμματισμός» αντίστοιχα.



Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές μας που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρειά Δυτικής Μακεδονίας σε Πανελλαδικό επίπεδο στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου