ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο μακελάρης της Νορβηγίας είχε σεξουαλική σχέση με τη μητέρα του

Ο Anders Breivik ζούσε σε μια ήπια δυσλειτουργική οικογένεια, απομακρύνθηκε από τους φίλους του και στη συνέχεια διέπραξε μια τρομοκρατική θηριωδία.


Ένα νέο βιβλίο για τη ζωή του Νορβηγού μακελάρη ισχυρίζεται ότι βρήκε την αιτία για το μακελειό της 22ας Ιουλίου του 2011, με τους 77 νεκρούς και τους 300 τραυματίες σε Όσλο και Ουτόγια.

Ο λόγος για το βιβλίο "Ένας από εμάς, η ιστορία του Άντερς Μπρέιβικ και η σφαγή στη Νορβηγία" (One Of Us, The Story Of Anders Breivik And The Massacre In Norway) της Åsne Seierstad.
Ο Breivik μεγάλωσε σε ένα εύπορο τμήμα του Όσλο. Ο πατέρας του εργαζόταν για το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά γρήγορα εγκατέλειψε την οικογένεια. Η μητέρα του υπέφερε από κατάθλιψη.
Όλα ξεκίνησαν όταν οικογένεια μετακόμισε στην πρεσβεία στο Λονδίνο. Αλλά μετά από έξι μήνες, η μητέρα του δεν άντεξε, πήρε τον γιο της και την ετεροθαλή αδερφή του και επέστρεψαν στο Όσλο.
Κάποτε η μητέρα του αποφάσισε πως δεν μπορούσε να ασχολείται επτά ημέρες την εβδομάδα με τον γιο της. Και τα Σαββατοκύριακα τον άφηνε σε ένα νεαρό ζευγάρι. "Κάποτε, τους ρώτησε αν ο Anders Breivik μπορούσε περιστασιακά να πιάνει το πέος του άνδρα. Θεωρούσε πως ήταν σημαντικό για τη σεξουαλικότητα του αγοριού", αναφέρει το βιβλίο.
Αυτό που ακολουθεί ήταν προδιαγεγραμμένο. Ως έφηβος ο μακελάρης ένοιωσε την απόρριψη και μπήκε σε μια συμμορία γκράφιτι.
Μεγαλώνοντας αποφάσισε να μείνει μόνος ωστόσο λόγω οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμά του και να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του. Συχνά κλειδωνόταν στο δωμάτιό του παίζοντας World of Warcraft.
Στη συνέχεια, υπάρχει μια ξαφνική στροφή και αρχίζει να γράφει το μανιφέστο του, για την ισλαμοποίηση της Δύσης.
Σύμφωνα με τη συγγραφέα η σχέση με τη μητέρα του ήταν καταπιεστική. Μάλιστα αφήνει υπονοούμενα ακόμη και για αιμομιξία.
Η Wenche Behring Breivik "μύησε" τον γιο της στη σεξουαλικότητα από την ηλικία των τεσσάρων ετών και κοιμόταν στο ίδιο κρεββάτι με εκείνον και μάλιστα οι δυο τους είχαν «πολύ στενή σωματική επαφή», όπως ανέφεραν ψυχιατρικές αναφορές πριν από τη δίκη του.
Οι ειδικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, το μακελειό να ήταν μια πράξη εκδίκησης προς τη μητέρα του. Να σημειώσουμε ότι η μητέρα του Breivik έπασχε από παρανοϊκή σχιζοφρένεια, όπως και η μητέρα της, ενώ ο πατέρας του ήταν ένας ψυχρός Νορβηγός διπλωμάτης.

telegraph.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου