ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο Αναστασιάδης μιλά για πρώτη φορά μετά την απόλυση του από τον ΠΑΟΚ

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Με τη φράση «θα προσεύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά» κλείνει την αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης.



Ο πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ευχαριστεί όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε, εύχεται μόνο νίκες υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Γεωργιάδη και διευκρινίζει πως δεν άφησε ποτέ αιχμές για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρουν και το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Η δήλωση του κ. Αναστασιάδη:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα. Τους φροντιστές, τους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους φυσικοθεραπευτές, τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Γιώργο Γεωργιάδη και ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής να έχει μόνο νίκες. Πιστεύω πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας κι εγώ μέσα από την καρδιά μου θα είναι ο πρώτος που θα χαρώ.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους. Πρέπει να τονίσω πως οι παίκτες έχουν τη μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να διευκρινίσω πως ουδέποτε άφησα αιχμές για το ρόλο και τη συμπεριφορά τους.

Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν για το ποιος κάνει κουμάντο δεν αφορούσαν την ομάδα, όπως ψευδώς παρουσιάστηκε, αλλά την οργάνωση ενός ομαδικού τραπεζιού και τίποτα παραπάνω.

Τέλος, θέλω να ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, κ. Ιβάν Σαββίδη τα μέλη της οικογένειάς τους και τους συγγενείς του. Θα προσεύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά
».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου