ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΪ – Τζήμερος: Ο Τσίπρας μιμείται τον Χίτλερ – Αποχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός ορίων βρέθηκε για ακόμη μια φορά ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Αδόλφο Χίτλερ,
κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα.


Ειδικότερα, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, για την υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων, ο Θάνος Τζήμερος ανέφερε ότι «ξαναφέρνει τα φαντάσματα της Ευρώπης στο προσκήνιο. Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ελαφρότητα στην αντιμετώπιση ενός ευρύτατου ζητήματος και γίνεται για εσωτερική κατανάλωση».

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και συμπλήρωσε «Ο κ. Τσίπρας μιμείται την τακτική του Χίτλερ. Ο Χίτλερ δαιμονοποιούσε εχθρούς για να καλύψει εσωτερικές αντιδράσεις».

Η αποστροφή αυτή προκάλεσε ένα μεγάλο «ουάου» από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ενώ, οργισμένη ήταν και η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα.
«Είναι ακατανόητο και προσβλητικό να τα λέτε αυτά» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αργότερα αποχώρησε από την εκπομπή.

Αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Τζήμερος, σήμερα, με μια άθλια δήλωσή του παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον Χίτλερ. Αυτή του η δήλωση με έκανε να αποχωρήσω από την εκπομπή «Σκάι στις 6, όπου ήμασταν και οι δύο προσκεκλημένοι. Γνωρίζαμε τον μνημονιακό οίστρο του κ. Τζήμερου, σήμερα διαπιστώσαμε και το πόσο αδιανόητα χυδαίος και εθελόδουλος μπορεί να γίνει..

iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου