ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η οργισμένη αντίδραση του πατέρα του υβριστή blogger για τις ύβρεις του γιού του κατά του νεκρού Βαγγέλη

Μέχρι και ο πατέρας του 25χρονου υβριστή blogger ξέσπασε κατά του γιου του όταν έμαθε για τις διαδικτυακές ύβρεις σε βάρος του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.


«Καλά τι πήγες και έκανες; Έτσι σε μεγάλωσα εγώ; Δεν ντρέπεσαι ρε; Γιο έκανα εγώ ή μ…», φέρεται να είπε ο πατέρας στον φοιτητή γιο του κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εφόδου στο σπίτι του 25χρονου, σε βάρος του οποίου μαζί με ακόμα δύο άτομα σχηματίστηκε δικογραφία για τις ύβρεις σε βάρος του Βαγγέλη.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων ο προιστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκης αρχικά είχαν εντοπιστεί 26 ίχνη στο to-fresko.blogspot.com από όπου εκτοξευόταν το παραλήρημα ύβρεων σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Όλα φαίνεται να προέρχονται από τους τρεις κατηγορούμενους, τον 50χρονο άεργο και τους δύο φοιτητές. Υπάρχει όμως και ένα ακόμη ίχνος, που ανέβασε τους αηδιαστικούς διαλόγους στο Twitter, και φαίνεται να ανήκει σε τέταρτο πρόσωπο ή άλλο προφίλ ενός εκ των τριών κατηγορουμένων. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τον διαχειριστή του blog, χωρίς να αποκλείουν να είναι κάποιος από τους κατηγορούμενους, κάτι που θα προκύψει από την περαιτέρω ψηφιακή έρευνα.

Ο διαχειριστής «έριξε» το blog το βράδυ της 15ης Μαρτίου, μετά τις αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου, με μία από τις τελευταίες αναρτήσεις να στοχεύουν τον κ. Σφακιανάκη, γράφοντας: «Σφάκα, μπάσταρδε». Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, αναζητούν πιθανή σύνδεση των δραστών με τα Ιωάννινα και άτομα που σχετίζονται με την Γαλακτοκομική Σχολή.

Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για τα αδικήματα της δημόσιας υποκίνηση βίας και μίσους μέσω διαδικτύου, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της δημόσιας πρόκλησης και διέγερσης σε εκτέλεση πλημμελημάτων και κακουργημάτων που τελείται από μίσος, μέσω διαδικτύου, ενώ ο 50χρονος κατηγορείται επίσης και για απείθεια.

Ποιος είναι ο 50χρονος blogger

O 50χρονος από τη Θεσσαλονίκη που αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για απείθεια, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 10 χρόνων για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Είχε ξυλοφορτώσει άγρια την νεαρή φίλη του, γνωστή τραγουδίστρια στη συμπρωτεύουσα, η οποία εξέπνευσε συνεπεία των τραυμάτων που της είχε προκαλέσει, όπως δηλώνουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Έχει κατηγορηθεί επίσης, για βιασμό, ναρκωτικά, οπλοφορία, οπλοχρησία, ενώ απασχόλησε την κοινή γνώμη με την απίστευτη δημόσια και διαδικτυακή διαπόμπευση νεαρής δημοσιογράφου, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη.

«Συνοδοιπόροι» του στο αηδιαστικό παραλήρημα διαδικτυακού μίσους στο to-fresko.blogspot.com, ένας 28χρονος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη και ένας 25χρονος φοιτητής σε ΤΕΙ Πληροφορικής στην Αθήνα.


huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου