Στο περιοδικό Forma μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για τα μυστικά της ομορφιάς της, για το πώς διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της αλλά και
τι ρόλο παίζει ο έρωτας στην ζωή της.
 Η όμορφη ηθοποιός είναι μια γυναίκα που σκέφτεται πάντα θετικά και είναι αισιόδοξη ακόμα και στις δύσκολες καταστάσεις.
Έχεις ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα. Πόσο πολύ προσέχεις για να το διατηρείς;

Δυστυχώς ο χρόνος είναι τόσο πιεσμένος και οι ώρες εκτός σπιτιού τόσες πολλές που δεν μπορώ να ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής, ούτε να προμηθεύομαι κάθε μέρα από το σπίτι μου μικρογεύματα και φρούτα, ενώ ξέρω ότι θα έπρεπε. Το τόσο έντονο πρόγραμμα, όμως, έχει και τα θετικά του καθώς πρέπει πάντα να είμαι εν κινήσει κι αυτό από μόνο του δεν μου επιτρέπει βαριά γεύματα. Προσπαθώ απλώς να έχω μια ισορροπημένη διατροφή.

Ποια είναι τα δικά σου μυστικά ομορφιάς;
Τελευταία έχω εκτιμήσει πολύ τον ύπνο και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Επειδή ποτέ δεν είχα συνεπή σχέση με τον ύπνο ή σπάνια μπορώ να κοιμηθώ αρκετές ώρες, παρατηρώ τη διαφορά όταν μου δίνεται η δυνατότητα να κοιμηθώ. Όμως επίσης, για εμάς τις γυναίκες, θεωρώ απαραίτητο τον καλό και βαθύ καθαρισμό του προσώπου καθημερινά.

Τι σχέση έχεις με τον καθρέφτη σου; Προσέχεις πολύ την εικόνα και την εμφάνιση σου;
Το ευχάριστο στη δουλειά μου είναι ότι πάντα εμπιστευόμαι την εικόνα μου σε επαγγελματίες. Τις ώρες που δεν δουλεύω, παρ' όλα αυτά, χαίρομαι να είμαι χωρίς make up και με πολύ απλό ντύσιμο. Υπάρχουν περιόδοι που θα θέλω να ασχοληθώ με το πως φαίνομαι και άλλες καθόλου. Έχει να κάνει με την εκάστοτε ψυχολογία μου. Πάντως, ποτέ δεν ήμουν το άτομο που θα καθόταν με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη και θα ασχολιόταν με την παραμικρή λεπτομέρεια.





tlife.gr