ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Le Monde: Ελληνες και Γερμανοί σφάζονται μέσα από σκίτσα [εικόνες]


Η Γερμανία κατηγορεί την Ελλάδα ότι έσπρωξε την Ευρώπη στην κρίση. Η Αθήνα κατηγορεί το Βερολίνο ότι της επιβάλλει λιτότητα και του ζητάει πολεμικές αποζημιώσεις.


Οι δύο λαοί, μέσω του Τύπου ή των διαδηλώσεων, μπήκαν σε μια περίεργη αντιπαράθεση, σημειώνει η Le Monde και παρουσιάζει το χρονικό της αντιπαράθεσης των τελευταίων ετών.
Φεβρουάριος 2010 -Το σκάνδαλο της Αφροδίτης

Την ώρα που η Ανγκελα Μέρκελ επαναλάμβανε συνεχώς ότι οι Γερμανοί δεν μπορούν να πληρώσουν για την ελληνική κακοδιαχείριση, το εβδομαδιαίο περιοδικό Focus έβαλε στο εξώφυλλό του τη θεά Αφροδίτη να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο λέγοντας: «Ενας απατεώνας βρίσκεται μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια». Την άλλη μέρα η εφημερίδα «Νίκη» βάζει μια σημαία ναζί να κυματίζει στην Πύλη του Βραδεμβούργου, στο Βερολίνο.
Φεβρουάριος 2010 -Ανταλλάξτε την Κέρκυρα
«Σας δίνουμε χρήματα, δώστε μας την Κέρκυρα!». Με αυτόν τον τρόπο αναλύει τη σκέψη των Γερμανών βουλευτών η καθημερινή εφημερίδα Bild και καλεί την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να ξεχρεώσει.
Φεβρουάριος 2012 -Υβρις στη Μέρκελ
Το ελληνικό ΕΣΡ καταδικάζει δημοσιογράφο αθηναϊκού ραδιοφώνου σε πρόστιμο 25.000 ευρώ γιατί αποκάλεσε δύο φορές την Ανγκελα Μέρκελ «βρωμο-πουτάνα του Βερολίνου».
Οκτώβριος 2012 -Η καγκελάριος γίνεται Φίρερ

Η επίσκεψη της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα προκαλεί διαδηλώσεις στις οποίες η καγκελάριος εμφανίζεται με στολή Χίτλερ. Σημαίες των ναζί κυματίζουν στην διαδήλωση ενώ κάποιοι διαδηλωτές έχουν ντυθεί αξιωματικοί των Ες Ες.
Φεβρουάριος 2015 -Το φάουλ με το σαπούνι

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει τη συγγνώμη της Ελλάδας στη Γερμανία γιατί η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» παρουσίασε σε σκίτσο τον Σόιμπλε ντυμένο Ες Ες, με τιτλάκι «θα σας κάνω σαπούνι».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου