ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ζώδια και Σεχ: Αστρολογικός Οδηγός για καυτά one night stands

Πας στο σπίτι σου ή στο ξενοδοχείο με κάποια! Ακόμη καλύτερα με κάποια που ξέρει πραγματικά τι ζητά από εσένα! Θέλει σεξ. Θέλεις σεξ. Θέλετε και οι δυο στιγμές γεμάτες πάθος, χωρίς δέσμευση. Bingo!



Η γοητεία του one night stand μπορεί να είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη σεξουαλική παρεκτροπή στον πολιτισμό μας. Απαιτεί κυνηγητό, παραδίδει βραβείο και ανοίγει ένα πηγάδι ικανοποίησης, καθώς είναι ένα παιχνίδι κρυφών και παθιασμένων στιγμών με μια άγνωστη παρτενέρ. Ένα βράδυ γεμάτο σεξ, σκάει σαν πυροτέχνημα: σύντομο, εκρηκτικό, αφήνοντας μια μόνιμη ανάμνηση και συχνά είναι ένα ατού στην σεξουαλική εμπειρία σου.

Παρακάτω θα βρεις κάποιες συμβουλές για το πως να χειριστείς, θεωρητικά μιλώντας, την κάθε γυναίκα του ζωδιακού, για να μπορεί να σου προσφέρει τα μέγιστα σ' ένα περιπετειώδες βράδυ.


Κριός
Φίλε, εδώ μιλάμε για την γυναίκα πύραυλο στο κρεβάτι. Σίγουρα δεν είναι τόσο επιλεκτική σχετικά με το πού και πότε, αλλά της αρέσει το σεξ όσο πιο συχνά είναι δυνατόν, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις αρκετές δυνάμεις και αντοχές για την ικανοποιήσεις. Εάν θέλεις να την ρίξεις πιο εύκολα, συμβουλή μου είναι να μην ξυριστείς για λίγο, καθώς λατρεύει να αγγίζει τα γένια στο πρόσωπο ενός άνδρα.

Ταύρος
Κοίτα, δεν είναι τόσο τολμηρή ερωμένη και πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός, αν σκέφτεσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Να είσαι ευγενικός αν προσπαθήσεις κάτι νέο και αν θέλεις να την πάρεις στο κρεβάτι σου, ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσεις τους καλύτερους τρόπους σου. Αλλά ένα σου λέω, φίλε, της αρέσει να κάνει και να λαμβάνει στοματικές απολαύσεις, οπότε ανάμεινε το σεξ να είναι πολύ ικανοποιητικό μαζί της.

Δίδυμοι
Μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο επιθετική και να σου πω και την μαύρη αλήθεια: να είναι και λίγο φλύαρη μετά το σεξ ή και κατά την διάρκεια, οπότε να είσαι προετοιμασμένος να συζητήσεις. Αααα και μην ξεχάσω. Αγαπά τους δονητές και αν χρησιμοποιήσεις έναν, θα την οδηγήσεις σε άγριες κορυφώσεις.


Καρκίνος
Εεε, μην κάθεσαι αναμένοντας να κάνει η ίδια κάποια κίνηση, γιατί μάλλον θα περιμένεις για πάντα. Είναι πολύ αισθησιακή γυναίκα πάντως και ξέρει ακριβώς πώς να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της. Να σου πω επίσης, ότι είναι λάτρης του αυνανισμού και ευχαρίστως θα «φροντίσει» τον εαυτό της, αν αυτό ευχαριστεί εσένα. Σημείωσε: η αγαπημένη θέση της είναι από πίσω.

Λέων
Εντάξει, αυτή είναι η πιο απαιτητική παρτενέρ που θα βρεις. Είναι γεγονός ότι θα σου δώσει ξανά και ξανά απόλαυση, ενώ θα ζητήσει να πάρει ακριβώς το ίδιο. Είναι εγωκεντρική και παίρνει ό, τι θέλει, έτσι να είσαι έτοιμος να δώσεις το κορμί σου με όλους τους τρόπους. Πρόσεξε μόνο να είναι αυτή από πάνω που το προτιμά, καθώς αυτό της δίνει την δυνατότητα να δείξει το κορμί της.

Παρθένος
Κοίτα, είναι γεγονός ότι σίγουρα προτιμά να έχει το χρόνο της να σε γνωρίσει λιγάκι παραπάνω, πριν εμπλακεί σε ένα one night stand μαζί σου. Μόλις όμως την «μαλακώσεις» και αισθανθεί ασφαλής, σε περιμένει μια έκπληξη, καθώς μπορεί να γίνει από λίγο έως αρκετά kinky! Της αρέσει να ευχαριστεί τον εαυτό της, ενώ εσύ θα ικανοποιείς τον δικό σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθει ότι οδηγείται σε μεγαλύτερη απόλαυση.

Ζυγός
Άκου φίλε, αυτής της γυναίκας της αρέσει να παρασυρθεί, να γοητευτεί, να αποπλανηθεί... Εάν είσαι μαζί της απαλός και τρυφερός σαν εραστής κι όχι υπερβολικά επιθετικός, θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

Σκορπιός
Εδώ πέτυχες διάνα, καθώς αυτή η γυναίκα είναι πάντα έτοιμη να δοκιμάσει κάτι νέο. Είναι πολύ καυτή σαν ερωμένη, ενώ προτιμά να καθυστερήσει τον οργασμό όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης, πρόσεχε, καθώς δεν αποδέχεται το «όχι» ως απάντηση! Είναι λάτρης των ερωτικών παιχνιδιών και ξέρει πώς να κάνει το σεξ συναρπαστικότερο του συναρπαστικού.



Τοξότης
Αν είσαι φυσιολάτρης, χτύπησες λαχείο καθώς αυτή η γυναίκα προτιμά το σεξ έξω στη φύση, κάτω από τα αστέρια. Μην την υποτιμήσεις, καθώς μπορεί να είναι αρκετά γενναιόδωρη, περιπετειώδης, κολπατζού και δεν θα ενοχληθεί καθόλου αν το σεξ δεν διαρκέσει πάνω από 2 λεπρά. Έχει και επανάληψη. Αρκετές φορές μάλιστα σ' ένα βράδυ! Χμμμ αντέχεις;

Αιγόκερως
Ουπς! Αυτή η γυναίκα, πίστεψε με, δεν χρειάζεται πολλά ερωτικά παιχνίδια. Μην σου πω ότι μπορεί και να σου πάρει τον έλεγχο, καθώς της αρέσει να κυριαρχεί στον παρτενέρ της. Επίσης ίσως βγάζει πολύ δυνατές κραυγές κατά την διάρκεια της περίπτυξης, ενώ θα έρθει σε οργασμό περισσότερο από μία φορά, εάν καταφέρεις να την ανάψεις στο φουλ.



Υδροχόος
Κοίτα, σε αυτή την γυναίκα μερικές φορές μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω για να ξυπνήσεις το πάθος της, μόλις όμως το πετύχεις, τίποτα δεν την σταματά! Δεν υπάρχει κάτι που δε θα δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά έστω και σ' ένα βράδυ. Ουάου! Να ξέρεις ότι προτιμά το σεξ στα όρθια.

Ιχθύες
Θέλω να δω την έκφρασή σου, όταν αυτή η γυναίκα σε αποπλανήσει, πριν συνειδητοποιήσεις τι συνέβη. Θα μοιραστεί τις φαντασιώσεις της μαζί σου και θα κάνει τις δικές σου πραγματικότητα. Ααα μην ξεχάσω: φρόντισε να υπάρχει ένα στρώμα νερού ή κανένα τζακούζι κοντά. Τρελαίνεται με το νερό να κυλά στο κορμί της!

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου