ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/4

Αρμονία είναι η συνεπής σχέση μεταξύ των «θέλω», «επιθυμώ», «κάνω».

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.




ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μια ξαφνική ιδέα θα σου δώσει την δυνατότητα να βγεις μια και έξω από το πρόβλημα που σε απασχολεί. Σίγουρα η βοήθεια θα είναι μεγάλη και θα νιώσεις ότι τελικά έχεις άλλη προοπτική.
Ερωτικά: Η μη αναμενόμενη εμφάνιση ενός ατόμου σε φίλους σου θα σε αναπτερώσει, γιατί βλέπεις ότι σε ψάχνει και ζητάει να μάθει για σένα. Οπότε, σίγουρα το παιχνίδι και η ροή των πραγμάτων αλλάζει και ίσως είναι το καλύτερο δώρο για την αλλαγή που έκανες προκειμένου να δώσεις τέλος σε αδιέξοδα και σε προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο γόρδιος δεσμός λύνεται και μάλιστα άμεσα, γιατί θα δεις με μια ξαφνική αναλαμπή τι είναι αυτό που θέλεις για να ανακουφιστείς και να προχωρήσεις προς το σωστό δρόμο.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Ανασαίνεις, γιατί βγαίνεις έξω από τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Η μετάνοια για πολλά άσχημα συναισθήματα, που ένιωθες εδώ και καιρό και είχες βαρύνει τόσο πολύ τον εαυτό σου, θα είναι αυτό που θα σε βάλει να αναζητήσεις κάτι καλύτερο για σένα.
Ερωτικά: Αν κρατήσεις ευγενική και φιλική στάση θα δεις ότι θα λυθούν όλα με τη μια και κυρίως τις συζητήσεις που είχατε αφήσει στην μέση με έναν Κριό από το εξωτερικό, θα τις ολοκληρώσετε τώρα, γιατί υπάρχουν οι σωστές συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που βλέπεις ότι αυτά που θέλεις δεν γίνονται με τη μια, τελικά έχεις τη δύναμη να ασπαστείς κάτι καινούργιο και αυτό θα σου δώσει τον τελικό έλεγχο των καταστάσεων, γιατί θα αποκτήσεις πολλές εμπειρίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η σχετική άνεση στον χειρισμό του λόγου και τα γραπτά σου κείμενα που είναι πολύ δυνατά θα σε κάνουν να φροντίσεις περισσότερο για τι προσωπικές σου εργασίες, που μπορεί να τις έχεις καταθέσει π.χ. σε ένα πανεπιστήμιο και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα. Επειδή είσαι καλός/η θα ήταν το ιδανικό να πιστέψεις ότι τελικά θα μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να βρίσκεσαι με τον Σκορπιό υπάρχει ένα δύσκολο συναίσθημα που σε πιέζει να μην είστε μαζί, γιατί πιστεύεις ότι θα εκτεθείς και θα εκθέσεις και εσύ με τη σειρά σου. Όσο, πάντως, είσαι ειλικρινής και φιλικός/η τόσο πιο εύκολα θα ξεμπερδέψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια δουλειά που είχες ξεκινήσει εδώ και μέρες σήμερα θα ευοδωθεί με τον καλύτερο τρόπο και, τηρουμένων των συμφωνιών που έχουν γίνει, θα πάρεις και κάτι αναδρομικό.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο και να κρατάς τις αποστάσεις, από άτομα που είτε δεν σου κάνουν είτε τα θεωρείς πολύ αρνητικά για την ζωή σου, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να δικαιολογήσεις κάποιες συμπεριφορές που δεν ήταν και τόσο εύκολο παλιά να τις καταλάβεις.
Ερωτικά: Η εικόνα σου παρουσιάζεται σχεδόν εφηβική, οπότε το άτομο που σε θέλει ίσως να προβληματίζεται γιατί αλλιώς σε είχε γνωρίσει και τώρα σε βλέπει πιο αεράτο/η, πεταχτό/η και με μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σου. Όποιος σε αγαπάει ειλικρινά θα είναι κοντά σου και θα χαίρεται με την ανανέωσή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα εκτιμήσεις κάποιες οικονομικές κινήσεις που ήδη έχουν γίνει από την πλευρά κάποιων συνεργατών σου. Βέβαια όλη την ευθύνη την έχεις εσύ και ίσως μια ομάδα να είναι αποκλειστικά εξαρτημένη από εσένα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Δικαιώνεις τις επιλογές σου και επειδή έχεις διαλέξει σωστά τα επόμενα βήματά σου, κάπου θα πάρεις την ανταμοιβή σου από το φιλικό περιβάλλον, γιατί θα έχεις γκρεμίσει τους περιορισμούς. Κάποια θέματα με την εφορία ή νομικές διαδικασίες θα σε απασχολήσουν και ίσως σε κουράσουν αρκετά, αλλά θα τα τελειώσεις επιτέλους.
Ερωτικά: Η έννοια σου για το άλλο άτομο σε κάνει να στέκεσαι κερί αναμμένο και να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι και φροντίζεις για τις ανάγκες του. Όμως, αν δεν παίρνεις αυτό που θα ήθελες, να θυμάσαι πως ό,τι δίνεις το κάνεις από την καρδιά σου χωρίς να περιμένεις να πάρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανατροφή σου και γενικά η παιδεία σου δε σε αφήνει να δείξεις το αρνητικό κομμάτι του χαρακτήρα σου. Αλλά μερικά άτομα σε κάνουν να θυμώνεις πάρα πολύ και να μην ξέρεις ακριβώς πώς να τα μεταχειριστείς, κυρίως όταν επιμένουν και θέλουν να κάνουν το δικό τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ένα μέτωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που γνωρίζεις για αυτό θα ξεπεράσεις τις αμφιβολίες σου για κάποιες εναλλακτικές θεραπείες και θα βελτιώσεις όσο μπορείς τις πληροφορίες που έχεις για θέματα υγείας και θεραπείας. Μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με τη φιλία σου, επειδή νιώθεις ότι σε έχουν κάνει στην άκρη κάποια άτομα και αυτό σε ενοχλεί, αλλά όχι τόσο πολύ όπως παλιά.
Ερωτικά: Σου αρέσει η ιδέα να έχεις την ελευθερία σου και να μπορείς να βγαίνεις με φίλους και γνωστούς χωρίς να έχεις εκείνο τον φόβο τι ώρα θα γυρίσεις κ.λπ. Όμως αυτό είναι δύσκολο να το δεχτεί ο Σκορπιός και ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να του ξεφύγεις. Εκτός αν θέλεις να βάλεις τα όριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να προσπαθείς να παραβλέπεις κάποια λάθη που έχουν γίνει από την πλευρά των συνεργατών σου, μπορεί να αντιδράσεις ακόμα και με θυμό γιατί δεν αντέχεις να περνάς εσύ όλη την πίεση.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Όλο και κάπου βρίσκεσαι που σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις ότι υπάρχει αυτός ο φιλικός αέρας της επικοινωνίας που εσύ έχεις ανάγκη για να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Βέβαια οι γύρω σου δεν είναι οι ίδιοι πλέον όπως παλιά και σου δημιουργούν μια πίεση ώστε να αυτονομηθείς το γρηγορότερο δυνατόν.
Ερωτικά: Η σκέψη για κάτι καινούργιο και νέο σε συγκινεί υπερβολικά γιατί θέλεις να ανανεωθείς και να τα ξεκινήσεις όλα σωστά από την αρχή. Αν είσαι σε σχέση δεν θα ήθελες να κάνετε τα ίδια και τα ίδια για αυτό και με τον τρόπο σου προκαλείς υπερβολικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εικόνα που παρουσιάζεις είναι αρκετά φιλική και ανοικτή σε πολύ κόσμο, οπότε μπορεί άνετα κάποιος να έρθει και να σου εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του αλλά και κάποια σχέδια που έχει. Ίσως από αυτό να επωφεληθείς και εσύ.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να αναγκαστείς εκ των πραγμάτων να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον που θα σε πιέσει να συμπεριφερθείς ανοικτά. Γιατί αν δεν το κάνεις, πιθανόν να θεωρηθείς ότι δεν μπορείς να ενταχθείς εύκολα.
Ερωτικά: Οι σκέψεις σου είναι σε έναν Υδροχόο που όμως δεν κάνεις το βήμα γιατί θα το πάρει πάνω του. Και εσύ δεν θέλεις να του δώσεις τον έλεγχο για λόγους γοήτρου. Όχι ότι τελικά δεν θα υποκύψεις αλλά θέλεις να κάνεις και κάποια κόλπα για να μη σε θεωρήσει δεδομένο/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναφέρεις κάποιες από τις πηγές σου, αλλά δε θέλεις να μιλήσεις περισσότερο γιατί δεν σου αρέσει μια δική σου δουλειά να την παίρνουν οι άλλοι και να την οικειοποιούνται...



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η ανατροπή θα έρθει από εσένα και μάλιστα θα είναι τόσο δυναμική που δεν θα προλάβεις να συγκρατήσεις καμία ενέργεια σου, κρατώντας και μια «πισινή». Θα τα πεις όλα και μάλιστα με τρόπο που δεν θα δείξεις φόβο. Την αλήθεια αν δεν την πεις, νιώθεις ότι θα σκάσεις.
Ερωτικά: Διαλέγεις να περάσεις κάποιες ωραίες ώρες με ένα άτομο που φλερτάρεις μαζί του και όλα είναι πιο εύκολα γιατί συζητάτε πολύ. Επειδή δείχνει ότι του αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι και το κυριότερο δεν σε κριτικάρει μπορεί να περάσετε ώρες μιλώντας στο τηλέφωνο ή από κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανοίξεις τις δραστηριότητές σου αλλά δεν ξέρεις αν αυτό που θα κάνεις είναι το σωστό και την κατάλληλη περίοδο. Γιατί υπάρχει κάτι που σε συγκρατεί και σου λέει να πηγαίνεις πολύ σιγά. Όμως μέσα από αυτό, θα ψάξεις περισσότερο και θα μάθεις όσα μπορείς, προκειμένου να σου διαμορφώσουν μια καινούργια πραγματικότητα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αλλάξεις όσο μπορείς και να μπεις μέσα στο κλίμα της μόδας και των νέων ιδεών. Για αυτό δεν θα είσαι τόσο στημένος/η και με τυπικότητα απέναντι στους άλλους, αλλά περισσότερο με φιλική διάθεση και ανοικτό πνεύμα.
Ερωτικά: Μπορεί να βρεθείς με πολύ κόσμο αλλά δεν θα προλάβεις να πεις και πολλά πράγματα γιατί ο Υδροχόος θα σε εντυπωσιάσει με τον τρόπο που θα εκφραστεί και θα νιώσεις μια μοιραία έλξη για αυτό το πρόσωπο. Επίσης, αν είστε και καιρό μαζί με κάποιον/α, θα του ζητήσεις να πάτε κάπου που θα έχει περιβάλλον πολύ μοντέρνο και νεανικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανάγκες που θα τις καλύψεις πιο εύκολα μόνο αν τις μοιραστείς με άλλα άτομα, γιατί έτσι θα δείξεις ότι έχεις μεγάλη απλότητα και είσαι ένα μαζί τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η διάθεσή σου είναι πολύ ανοικτή, γιατί θα αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να λύσεις κάποια πολύ προσωπικά προβλήματα. Όσο πάντως διερευνάς νέες γνώσεις σε πεδίο ψυχολογίας και σε επίπεδο αυτογνωσίας, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να εξελιχτείς και να ξεπεράσεις όλες τις εσωτερικές σου δυσκολίες.
Ερωτικά: Προτιμάς να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει να ξεπερνάς τα όρια σου. Παρόλο που μπορεί τα συναισθήματά σου να είναι τελείως διαφορετικά, κάπου έχεις ανάγκη να προστατεύεσαι και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι πολύ γρήγορα και αυτό βοηθάει σε ότι κάνεις. Έτσι, θα ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές αντιδράσεις από τη πλευρά ατόμων που δεν τους ξέρεις και πολύ καλά. Ένα ξαφνικό συμβόλαιο σίγουρα θα είναι ο καταλύτης των οικονομικών προβλημάτων σου.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θα δεχτείς κάποιες επιρροές από άτομα που έχουν διαφορετικές γνώσεις και κυρίως διαφορετική οπτική γωνία. Με αυτό τον τρόπο, θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την καθημερινότητα και θα μειώσεις τα διαστρεβλωμένα και ευαίσθητα συναισθήματα.
Ερωτικά: Φροντίζεις μέσω ενός φίλου που του έχεις εμπιστοσύνη να μεταφέρεις τις σκέψεις σου ή τα συναισθήματά σου. Έτσι, θα είναι πιο εύκολα για σένα τα πράγματα και κυρίως αν σε ενδιαφέρει ο Ζυγός ή ο Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιστέκεσαι απέναντι σε πιθανές φουσκωμένες αμοιβές που μπορεί να σου ζητήσει ένα άτομο. Μπορεί να έχει αναλάβει είτε να φτιάξει ένα επαγγελματικό σου ακίνητο ή μια δουλειά την οποία μοιράζεσαι με άλλο άτομο, αλλά δεν την ξέρουν και πολλοί γιατί την κάνεις «κάτω από το τραπέζι».

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου