ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Βρετανός πολυεκατομμυριούχος ζει με μόλις 20 λίρες την ημέρα

Ο Βρετανός πολυεκατομμυριούχος Steve Smith ζει με μόλις 20 λίρες την ημέρα..

Μπορεί να ζει σε μια έπαυλη αξίας 3.5 εκατομμύρια λιρών και να οδηγάει τα ακριβότερα μοντέλα αυτοκινήτων, ωστόσο πάντα στο πορτοφόλι του θα έχει μόνο 20 λίρες, αφού τόσες του επιτρέπει η γυναίκα του.
Ο λόγος για τον Βρετανό πολυεκατομμυριούχο Steve Smith ιδρυτή της Poundland, αλυσίδας καταστημάτων που πουλά τα προϊόντα του για μόλις μια λίρα και έχει ετήσια έσοδα μερικές δεκάδες εκατομμύρια.


Ο Steve Smith που αποφάσισε να πουλήσει την επιχείρησή του για 50 εκατομμύρια λίρες και έδωσε το μισά χρήματα στους γονείς του, που του είχαν δανείσει 50.000 λίρες στο ξεκίνημα της επιχειρηματικής του ιδέας που του απέφερε κέρδη εκατομμυρίων.


  Όπως ανέφερε ο ίδιος, το πρόβλημά του είναι ότι ξοδεύει όλα τα χρήματα που έχει πάνω του, για αυτό και συμφώνησε η γυναίκα του να του δίνει κάθε μέρα ένα μικρό χαρτζιλίκι προκειμένου να αποφύγει τα περιττά έξοδα.
"Όταν ήμουν 18 χρονών ξεκίνησα τις πρώτες διαπραγματεύσεις και έκλεισα την πρώτη μου συμφωνία. Μέχρι το τέλος του έτους είχα δημιουργήσει ένα εκατομμύριο πουλώντας τα πάντα από μαύρες σακούλες απορριμάτων μέχρι και ρολόγια", αναφέρει ο ίδιος.
Ενώ προσθέτει: "Όταν αποφάσισα να πουλήσω την επιχείρηση τα ετήσια έσοδά της έφταναν στα 4.3 εκατομμύρια λίρες. Έδωσα τα μισά στους γονείς μου που με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, χωρίς τη βοήθεια και τη καθοδήγησή τους δεν θα βρισκόμουν εδώ σήμερα".
Τέλος, αναφέρει πως "Τα χρήματα μας παρέχουν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε".

Νews247.gr, Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου