ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ελεύθερη η 22χρονη-θύμα bullying που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της


Ελεύθερη αφέθηκε η 22χρονη μαθήτρια που τραυμάτισε χθες το απόγευμα με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της, στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.



Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ για την υπόθεση ορίστηκε δικάσιμος για τις 8 Ιουνίου. Παράλληλα, η νεαρή θα παραπεμφθεί για ιατρική υποστήριξη.

Η ίδια με λυγμούς υποστήριξε κατά την κατάθεσή της στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά πως είχε πέσει θύμα άγριου bullying από τις συμμαθήτριές της στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.

Πηγές από την Ασφάλεια ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι οι συνθήκες αυτές τις οποίες βίωνε η 22χρονη, φαίνεται να έχουν διαταράξει τον ψυχικό της κόσμο, ενώ η ίδια είχε εμπλακεί και πέρυσι σε ανάλογο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτόν βρισκόταν σε επιτήρηση από τους καθηγητές της, ενώ είχε κληθεί και κοινωνικός λειτουργός προκειμένου να προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην 22χρονη.

Στη σημείο όπου σημειώθηκε χθες το τραγικό περιστατικό βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία, όπως εκτιμούν από την Ασφάλεια, τα πήρε από το σπίτι της.

Οι τρεις κοπέλες που τραυματίστηκαν στα χέρια- οι δύο αλβανικής καταγωγής ηλικίας 20 και 21 ετών και μία Ελληνίδα 20 ετών- στις καταθέσεις τους αρνήθηκαν ότι είχαν κάποιο πρόβλημα με τη συμμαθήτριά τους και χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της, προσθέτοντας ότι δέχθηκαν την επίθεση απρόκλητα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου