ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μπρούσκο - Επεισόδια 337-338-339-340-341

Μπρούσκο, επεισόδιο 337. Η Μελίνα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση διότι η Δήμητρα έφυγε για την Αθήνα και σταμάτησε η όλη διαδικασία σχετικά με την παρένθετη μητέρα. Τα βάζει με τον Αχιλλέα, ο οποίος την κατηγορεί πως τον έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Έτσι το ζευγάρι τσακώνεται πολύ άσχημα. Η Αναστασία και ο Ματθαίος εξακολουθούν να ζουν στο ίδιο σπίτι, ενώ τα ύποπτα μάτια της Όλγας τους παρακολουθούν γεμάτα ζήλια και μίσος. Η Δήμητρα και ο Πάτροκλος έχουν έρθει πολύ κοντά στην Αθήνα και κρύβουν από όλους πως είναι μαζί. Οι Ματθαίοι προσπαθούν να σώσουν το κτήμα την ίδια ώρα που ο Χρήστος προειδοποίει τον Ματθαίο για την καταστροφή του. Ο Μηνάς και ο Σήφης γίνονται και πάλι κοντά.



Μπρούσκο, επεισόδιο 338. Η Μελίνα τρέχει στην Αλεξάνδρα για να τη βοηθήσει να διαχειριστεί συναισθηματικά το θέμα με το παιδί. Όταν το μαθαίνει ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος καθώς πιστεύει πως η Αλεξάνδρα ήρθε κοντά στη Μελίνα για να τους χωρίσει και τα βάζει μαζί της. Ο Ματθαίος και η Αναστασία συναντιούνται νύχτα στον κήπο του σπιτιού και ο Ματθαίος της λέει πως δεν την ξεπέρασε ποτέ. Τα όμορφα του λόγια την οδηγούν στο να πει την αλήθεια στον Ματθαίο. Η Όλγα η οποία τους παρακολουθεί εμφανίζετε εξοργισμένη μπροστά τους για να σώσει τον γάμο της. Ο Σήφης είναι ράκος καθώς κανένας στα Χανιά δεν του δίνει σημασία. Η Δάφνη μαθαίνει σχετικά με το ψέμα του Μάρκου και της Κωνσταντίνας και ετοιμάζει ένα σχέδιο ώστε να τους ξεσκεπάσει. Ο Ματθαίος ζητά διαζύγιο από την Όλγα.



Μπρούσκο, επεισόδιο 339. Η Αγγελική βλέπει πως ο Σήφης είναι ράκος και μαλακώνει ενώ αυτός ανοίγει την καρδιά του σε ένα πρόσωπο που αγαπά πολύ. Η Όλγα κατηγορεί την Αναστασία πως κατάφερε να τους χωρίσει. Ο Διαμαντής πιστεύει πως ο χωρισμός της Όλγας προέρχεται από την ίδια για να μην καταστραφεί ο Ματθαίος και της ζητά να επιστρέψει πάλι πίσω στον άντρα της. Η Δήμητρα θα περάσει μια νύχτα στην αγκαλιά του Πάτροκλου, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θέλει να γίνει η παρένθετη μητέρα. Η Δάφνη τσακώνεται με την Κωνσταντίνα και της λέει πως δεν είναι φίλες πια. Η Αναστασία φέρνεται σκληρά στον αδερφό της.



Μπρούσκο, επεισόδιο 340. Η Μελίνα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις επισκέψεις της στην Αλεξάνδρα, αλλά ο Αχιλλέας δεν δέχεται. Η Μελίνα είναι χαρούμενη γιατί η Δήμητρα επέστρεψε και πιστεύει πως τώρα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Η Όλγα ανακοινώνει στην γιαγιά πως χώρισε με τον Ματθαίο και αυτή εξοργισμένη του ζητά να μην βάλει μπροστά το διαζύγιο. Η Αναστασία δεν δέχεται τον αδερφό της στο σπίτι, επηρεασμένη από την συμπεριφορά των πάντων. Η Κωνσταντίνα ζητά από τον Μηνά να μεσολαβήσει ώστε να γίνουν πάλι φίλες με τη Δάφνη. Η Λουκία βάζει φωτιές στην Δάφνη όταν της λέει πως ο Μάρκος βγαίνει και πως στην παρέα υπάρχει και μια κοπέλα. Η Άννα ανακοινώνει πως ο γάμος αναβάλλεται καθώς ο Πάτροκλος αδιαφορεί για αυτήν. Η Όλγα αποκαλύπτει στον Ματθαίο όλη την αλήθεια σχετικά με τον Διαμαντή και τον δικό της ρόλο.



Μπρούσκο, επεισόδιο 341. Ο Ματθαίος ακούει με προσοχή τα λεγόμενα της Όλγας και αποφασίζει να μην χωρίσουν για να ξεσκεπάσουν τον Διαμαντή. Ο Πάτροκλος και η Δήμητρα είναι ευτυχισμένη μαζί αλλά τώρα η ζωή τους θα πρέπει να γίνει πάλι όπως και πριν. Οι προετοιμασίες για τον γάμο του Πάτροκλου συνεχίζονται ακόμα, ενώ η Μελίνα η οποία αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με τον Αχιλλέα και την Αλεξάνδρα, του ανακοινώνει πως θα τον αφήσει, αλλά στο τέλος τον συγχωρεί. Ο Σήφης ζητά από την Αγγελική να αλλάξουν οι όροι της σχετικά με το παιδί ενώ η Αναστασία δεν δείχνει να αλλάζει στάση. Η Δάφνη και η Κωνσταντίνα τσακώνονται και μάλιστα δημοσίως! Η Λουκία παίρνει το παιδί της και επιστρέφει στη Νέα Υόρκη.

tv-greek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου