ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/4

Το πιο σημαντικό είναι να μην σταματάς ποτέ να ρωτάς. Η περιέργεια έχει τον δικό της λόγο ύπαρξης.
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.




ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα πολεμήσεις πλέον για τα ιδανικά σου και κυρίως για τις ιδέες σου που σε κάνουν να δουλεύεις σε ένα μεγαλύτερο και πιο ανοικτό ορίζοντα.
Ερωτικά: Δεν φοβάσαι και αφήνεις να γίνουν τα πράγματα όπως πάει το ρεύμα. Αυτή η σιγουριά θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις ακόμα και από τις πλέον δύσκολες καταστάσεις οι οποίες νιώθεις ότι κάπου πρέπει να τελειώσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις κάτι καλό και επειδή το νιώθεις, μπορεί και χωρίς να το καταλάβεις, να έχεις τέτοιο θετικό αποτέλεσμα που δεν το περιμένεις. Πάντως θα πάρεις χρήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να σταθείς πολύ δυνατά στα πόδια σου.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία από άλλες φορές και ενώ μπορεί να κοντράρει το λογικό σου κομμάτι, το υπόλοιπο είναι τόσο πολύ προσανατολισμένο να γίνει μια αλλαγή που δεν θα κρατιέσαι με τίποτε. Για αυτό πιθανόν να πας ένα ταξίδι που να σε γεμίσει πολύ χαρά αλλά και ευεξία.
Ερωτικά: Το καλό είναι ότι έχεις ελπίδες και αυτό σου δίνει κουράγιο ότι τελικά δεν έχεις χάσει το παιχνίδι με ένα Κριό ή με ένα Τοξότη ή με ένα άλλο άτομο που βρίσκεται κάπως μακριά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι ευέλικτος/η και διπλωμάτης θα καταφέρεις να κερδίσεις το στοίχημα για μια καλή δουλειά που εδώ και καιρό στοχεύεις αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπολογίζεις πολύ τα άτομα που είναι δίπλα σου γιατί βλέπεις ότι σου ανοίγουν διάφορους, καινούργιους ορίζοντες και αυτό κάπου θα σε δικαιώσει γιατί θα δεις ότι θα σου χαριστούν απλόχερα πράγματα.
Ερωτικά: Όσο και να φοβάσαι ότι δεν θα γίνει αυτό που θέλεις, τελικά θα έχεις μια πολύ σημαντική επαφή με ένα πρόσωπο που πιθανόν στο παρελθόν να σε είχε αφήσει. Τώρα όμως η επιστροφή του θα είναι πολύ ξαφνική και θα σου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να κάνεις νέες συνεργασίες και να ανοίξεις κάποιες πόρτες που δεν περίμενες ότι θα είναι τόσο εύκολο. Πλέον δεν έχεις και πολλές αναστολές και τα βλέπεις όλα πιο εύκολα, οπότε κάνε την κίνησή σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα θα σπάσεις τα όριά σου γιατί θα βρεθείς σε μια κατάσταση η οποία θα σε βγάλει έξω από τα προσωπικά σου πρέπει. Δεν είναι εύκολο να πιστέψεις σε κάτι πολύ δυνατό και αισιόδοξο αλλά επειδή υπάρχει ανάγκη, η ψυχή σου ζητάει να κάνεις την ανατροπή και θα την κάνεις χωρίς να το καταλάβεις.
Ερωτικά: Ο Τοξότης σου δίνει την αφορμή να κινηθείς ανοδικά και να κάνεις την έκπληξη. Βγαίνοντας έξω από στενές ιδέες και αφού απελευθερωθείς από κάποιες εξαρτήσεις και σκέψεις που σε κρατούν σε μια σχέση σχεδόν δεμένο/η, θα δεις ότι θα νιώσεις ότι έχεις περισσότερες επιλογές να φερθείς σαν όπως είσαι πραγματικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη σήμερα από ανεξαρτησία για αυτό πιθανόν να μην ακούσεις αυτά που θα σου λένε οι άλλο αλλά θα κάνεις τα δικά σου γιατί όλα αλλάζουν και εσύ δεν θέλεις να είσαι οπισθοδρομικός/η.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια κατεύθυνση η οποία σε αναγκάζει να ασχοληθείς με πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις πολύ καλά και κυρίως ο εαυτός σου. Η σκέψη που σε καθοδηγεί σε προσωπικά θέματα είναι στραμμένη προς την αισιοδοξία αλλά και την καλοσύνη προς όλους και όλα.
Ερωτικά: Είσαι πολύ ανοιχτόκαρδος/η με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Το πιο σημαντικό είναι η μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης γιατί με αυτόν τον τρόπο χαλαρώνετε και περνάτε καλά. Δίδυμος, Τοξότης συνεχίζει να είναι τόσο άνετος στην επικοινωνία που δεν σου δημιουργεί καμία συναισθηματική υπερβολή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να κερδίσεις χρήματα ή να πάρεις πίσω το αίμα σου από ένα ρίσκο. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις και αναγκαστικά θα γίνει σήμερα είναι ό, τι αφορά σε κάποιες πληρωμές που χρειάζεται να κάνεις στο δημόσιο, τρίτους, εφορία, ασφάλειες και να δεις ποιο είναι το τελικό ποσό που θα πληρώσεις. Ο λόγος είναι ότι πλέον θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα και δεν θα υπάρχουν μεγάλες ασάφειες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις πάρα πολύ δουλειά και αυτό είναι που από την μια σε ευχαριστεί γιατί ανοίγεσαι σε πολλά μέτωπα και γνωρίζεις κόσμο, αλλά από την άλλη το άγχος σου πολλαπλασιάζεται γιατί αμφιβάλλεις αν θα τα καταφέρεις. Το μόνο σίγουρο για να πετύχεις είναι να έχεις θετική στάση απέναντι σε κάθε τι και θα μπορέσεις να ελέγξεις όλες τις καταστάσεις ακόμα και τις υπερβολικές.
Ερωτικά: Η συζήτηση που κάνεις με το ένα φίλο σου που πιθανόν να είναι Τοξότης μπορεί να σε βοηθήσει να δεις με ένα πιο πνευματικό τρόπο το πρόσωπο που είστε μαζί, ακόμα και αν χρειαστεί να μπεις σε μια διαδικασία να προσευχηθείς ή να κάνεις μια θετική σκέψη για να αλλάξουν τα πράγματα και να γίνουν καλύτερα και για τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα θα βγάλεις χρήματα αλλά χρειάζεσαι μέτρο στον τρόπο που θα τα χαλάσεις γιατί δεν θα σου αρέσει μετά αν ξεμείνεις. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα δοκιμάσεις κάποιες καινούργιες εμπειρίες που θα είναι περισσότερο πρακτικές και με μεγαλύτερες εφαρμογές σε όλα τα επίπεδα.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Νιώθεις πολύ δύναμη και αυτό είναι που σε βοηθάει να ξεπεράσεις θέματα εσωτερικών συγκρούσεων. Το ότι θα έχεις ανοικτή διάθεση προς όλους αυτό θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα τελείως διαφοροποιημένη.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι σε ένα Δίδυμο και διαισθάνεσαι ότι είναι και αυτός πολύ κοντά σου. Όσο πάντως και να προσπαθείς να ξεφύγεις από τον Ιχθύ και να νιώθεις ότι δεν θα του ξαναμιλήσεις, το συναίσθημα σε παρασύρει και σε βάζει να κάνεις κινήσεις που ίσως να θεωρηθούν υπερβολικές ακόμα και από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προοπτικές για να κερδίσεις χρήματα μέσω συμφωνιών που θα πετύχεις με κάποια άλλα άτομα. Για αυτό θα πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι θα κάνεις μεν την δουλειά και από την άλλη θα πρέπει να πατήσεις πολύ γερά στα πόδια σου για να εξασφαλίσεις κάτι παραπάνω.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Δεν κάνεις το πρόγραμμά σου γιατί έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα και έχεις ξεφύγει τελείως από τα συνηθισμένα. Χρειάζεσαι πάντως να ξεκαθαρίσεις την θέση σου με κάποιους φίλους σου που μπορεί να λένε πράγματα τα οποία είναι υπερβολικά.
Ερωτικά: Μην φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εκεί που είναι όλα χαρούμενα και άνετα στην επικοινωνία ίσως πρέπει να ανοιχτείς στο Λιοντάρι χωρίς όμως να του μαρτυρήσεις πως νιώθεις, απλά θα του κάνεις πλάκα με πολύ χαλαρό στυλάκι. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Υδροχόο γιατί θα έχεις μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα θα ξεκολλήσεις και δεν θα έχεις εκείνη την σταθερή και άκαμπτη στάση, προκειμένου να μην χάσεις την σταθερή σου βάση. Οι κινήσεις σου θα σου αποδείξουν ότι μερικές φορές ρισκάρεις και έχεις εκείνη την επιθετική πολιτική που είναι απαραίτητη για να κάνεις ένα πιο γρήγορο βήμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναζητάς να ζήσεις με μια έντονη πνευματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει γιατί θα σου βγάλει από μέσα σου εκείνο το φλογερό πνεύμα που κουβαλάς. Όσο πάντως μαζεύεις την δύναμή σου και ασχολείσαι περισσότερο με τις προσωπικές σου επιλογές τόσο πιο εύκολα θα φτάσεις κοντά στον στόχο σου.
Ερωτικά: Θα είσαι ανοικτός/η και θα τολμήσεις να αφήσεις πίσω σου πολλά από αυτά που σε έχουν πονέσει ή πληγώσει με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ. Θέλεις να καθαρίσεις κατά κάποιον τρόπο την ψυχή σου για να μην έχεις βάρος, οπότε θα βλέπεις το πρόσωπο που είστε μαζί με μια πολύ θετική ματιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάτι εύκολο μπορεί να γίνει και να σου αλλάξει όλη την διάθεση και ίσως το προκαλέσεις εσύ με την συμπεριφορά και το ταμπεραμέντο σου. Όσο πάντως ανοίγεσαι και δεν φοβάσαι τόσο θα μαζεύεις χρήματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Θέλεις να ξεσκάσεις και πάνω από όλα να πιστέψεις ότι ακόμα και σε ένα δύσκολο θέμα που αντιμετωπίζεις θα βρεις τη λύση, χωρίς να το περιμένεις. Ίσως να σου φανεί ότι κάτι κινείται σε υπόγεια και είναι για το καλό σου. Πάντως να ξέρεις ότι είσαι εσύ και το υποσυνείδητό σου που σου λέει ψιθυριστά στο αυτί ότι όλα είναι στο χέρι σου.
Ερωτικά: Ανακαλύπτεις την γοητεία ενός Τοξότη και αυτό θα σε βάλει να ξεπεράσεις κάποιες πιθανούς φόβους και κλεισίματα επειδή ανησυχείς μήπως κάνεις κρούση και φας τα μούτρα σου. Αλλά όλα θα έρθουν χωρίς καν και να χρειαστεί να παρέμβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις πλέον ενοχές και νιώθεις ότι ένα βάρος που σήκωνες εδώ και τόσο καιρό σαν να διαλύθηκε ξαφνικά. Όσο βελτιώνεται και γίνεται καλύτερο το περιβάλλον σου, τόσο θα δικαιώνεται η επιλογή σου να κρατηθείς και να μην ξεσπάσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ανανεώνεις τις υποσχέσεις σου και τα ραντεβού σου με φίλους και γνώριμα άτομα που έχετε κοινά να πείτε και να κάνετε. Η καλή διάθεση μετράει γιατί σε βοηθά να μετριάσεις κάποιες αρνητικές σκέψεις που βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Κούρες ομορφιάς και θεραπείες θα είναι ό, τι πρέπει για να εκτονωθείς.
Ερωτικά: Όσο και να εκτιμάς τον Ταύρο και να θέλεις να είστε μαζί δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς γιατί σε κάνει να κομπλάρεις. Σήμερα όμως θα το παίξεις πολύ άνετα και φιλικά και αυτό είναι που θα σε ξεκολλήσει από τους εσωτερικούς σου φόβους.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμβαθύνεις πολύ περισσότερο όλες τις πληροφορίες που παίρνεις αλλά με μια προοπτική που μπορεί να έχει και ένα δημιουργικό κομμάτι. Κάπου μέσα σου δεν ικανοποιείσαι με κάτι πολύ απλό και θέλεις το πιο πολύπλοκο για να πάρεις τα εύσημα. Όμως το μεράκι σου σήμερα θα σου φέρει κέρδος γιατί θα βγεις και θα πουλήσεις ακόμα και την ιδιαίτερη ιδέα σου ή θα δείξεις σε τρίτους την δουλειά σου από όπου μπορεί να πάρεις και χρήματα.


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αγγίζεις την υπερβολή για αυτό βρίσκεσαι σε μια άκρως ενδιαφέρουσα εσωτερική κατάσταση που σε φέρνει σε επαφή με το ανώτερο στοιχείο της ψυχής σου και εκφράζοντάς το μπορεί να σε πιάσει μεγάλη διάθεση να σκορπάς τα φιλάνθρωπα αισθήματά σου.
Ερωτικά: Αν είχες απομακρυνθεί από μια παρεξήγηση με ένα Δίδυμο, Ζυγό ή Τοξότη, θα έχεις κάποια ξαφνική, συναισθηματική αναλαμπή και θα πλησιάσεις άμεσα, τηλεφωνώντας με τη δικαιολογία ότι κάτι θέλεις να του πεις. Αν από την άλλη είσαι πολύ κοντά με το Λιοντάρι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξερευνάς ένα καινούργιο πεδίο και, χωρίς να το σκεφτείς, θα ριχτείς με τα μούτρα, ακόμα και σε αγορές που δεν θα υποψιάζεσαι ότι θα έχεις κέρδος. Θα καταφέρεις μια δουλειά, αν δεν επηρεαστείς από το περιβάλλον ή από λόγια ατόμου που ίσως δεν γνωρίζει τόσα πολλά.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου