ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Bάψτε τα Αυγά σας με 3 Διαφορετικούς Τρόπους!

Αν θέλετε να βάψετε με έναν διαφορετικό τρόπο τα αυγά σας φέτος το πάσχα, σας έχουμε 3 διαφορετικές ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν καθώς και μια όμορφη ιδέα για το πώς να τα
διακοσμήσετε στο πασχαλινό σας τραπέζι.

Αυγά αφηρημένης τέχνης
 Για να δημιουργήσετε τη βάση προσθέστε 2 σταγόνες πράσινης μπογιάς για ζαχαροπλαστική σε μπλε μπογιά και έπειτα βάψτε τα αυγά σας όπως το κάνετε συνήθως. Μόλις στεγνώσουν ρίξτε σε ένα μπολάκι καφέ μελάνι (μπορείτε να βρείτε σε craft stores) και βουτήξτε μέσα ένα μικρό πινελάκι. Πιτσιλίστε πάνω στα αυγά, αφήστε τα να στεγνώσουν και είναι έτοιμα.

Αυγά με glitter 
Αν θέλετε κάτι πιο glam για τα αυγά σας μπορείτε να προσθέσετε glitter και βούλες στα αυγά σας κάνοντάς τα πουά. Για να βάλετε glitter στα αυγά σας θα χρειαστείτε λευκή κόλα, γκλίτερ, οδοντογλυφίδες και ένα μικρό μπολ. Αφού πλύνετε και στεγνώσετε τα αυγά σας, βάλτε την λευκή κόλλα μέσα στο μπολ και βουτήξτε τα μέσα. Πασπαλίστε με glitter έτσι ώστε να κολλήσει πάνω στα αυγά. Αν θέλετε απλά να κάνετε βούλες βάλτε κόλα σε κάποια σημεία του αυγού και με την οδοντογλυφίδα κάντε το πουά. Για να κάνετε τέλος μια λωρίδα με glitter το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε σελοτέιπ κάτω και πάνω από το σημείο του αυγού που θα κάνετε τη γραμμή, κολλήστε glitter στη λωρίδα που δεν έχει σελοτέιπ και αφήστε το να στεγνώσει.

Φυσικά βαμμένα αυγά..

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου