ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

«Ακατάλληλο δι' ανηλίκους» στη Ρωσία το BINTEO της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα

Ακατάλληλο δι' ανηλίκους κρίθηκε στη Ρωσία το βίντεο με το οποίο οι υπεύθυνοι της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντο, προωθούν στα ΜΜΕ την υποψηφιότητά της για να πάρει το
χρίσμα από τους Δημοκρατικούς και να διεκδικήσει τελικά την προεδρία των ΗΠΑ το 2016. Αυτό καθώς μια σκηνή στο βίντεο, εμπίπτει στο νόμο που έχει «περάσει» στη Ρωσία κατά της «προπαγάνδας υπέρ των ομοφυλοφίλων» ο οποίος τέθηκε σε ισχύ το 2013.


Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το βίντεο για την υποψηφιότητα της κ.Κλίντον – διάρκειας περίπου δύο λεπτών - κρίθηκε ακατάλληλο για νέους κάτω των 18 ετών εξαιτίας των λίγων δευτερολέπτων κατά τα οποία στην οθόνη κάνει την εμφάνισή του ένα ζευγάρι ανδρών. Οι δύο άνδρες πιάνονται χέρι- χέρι και συζητούν για το γάμο. Η συγκεκριμένη σκηνή εντάσσεται μέσα σε πολλές άλλες στις παρουσιάζονται στιγμές από την καθημερινότητα Αμερικανών πολιτών.

Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα πάντως ήταν αρκετά, ώστε το ρωσικό κανάλι Dozhd TV να κάνει χρήση της σχετικής ένδειξης «ακατάλληλο για νέους κάτω των 18 ετών».

Σημειώνεται πως ο σχετικός νόμος στη Ρωσία απαγορεύει «την προπαγάνδα υπέρ των μη φυσιολογικών σεξουαλικών σχέσεων σε ανηλίκους» και προβλέπει αυστηρές ποινές για τα μέσα ενημέρωσης που δεν συμμορφώνονται όπως τη διακοπή μεταδόσεως προγράμματος έως και για 90 ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, στόχων των δημιουργών τού βίντεο ήταν μέσα σε περίπου δύο λεπτά να παρουσιαστούν όλες οι πληθυσμιακές ομάδες για τις οποίες η Χίλαρι δεσμεύεται να αγωνιστεί: δύο αδέλφια από την Ισπανία, μία νεαρή Ασιάτισσα, μία συνταξιούχος, μητέρες που θέλουν να εργαστούν, ένα ζευγάρι νέων Αφροαμερικανών που περιμένουν παιδί, αλλά και ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων που μιλούν για τον επερχόμενο γάμο τους.


huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου