ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ο Σταυρός του Μαρτυρίου έχει βαρύνει πολύ και είναι ασήκωτος

Ανάσταση με πρώτη φορά Αριστερά δεν είναι και λίγο πράγμα. Πέρα από το ότι θα ακούσουμε τις γνωστές εξυπνακίστικες ατάκες των υπουργών για την «ανάσταση του λαού»
και άλλες τέτοιες ανοησίες έχει ενδιαφέρον να δούμε κι άλλα θέματα.


Όπως παραδείγματος χάριν ότι οι επαναστάτες της Αριστεράς έχουν παραδοθεί στα «δεξιά» και «συντηρητικά» έθιμα. Εκκλησία, επιτάφιοι, Αναστάσεις, σούβλισμα αρνιών, επισκέψεις σε Εκκλησίες, συσσίτια, τσούγκρισμα αυγών και άλλα τέτοια «βδελυρά και τρισάθλια». Οι άνθρωποι, μετά την ολοκληρωτική παράδοσή τους στα εμβατήρια και τις παρελάσεις, τώρα παραδίνονται και στα θρησκευτικά έθιμα μόνο και μόνο για να μας επιβεβαιώσουν πόσο κάλπικοι είναι.

Η φετινή Ανάσταση, όμως, έχει μια πολύ σημαντική πτυχή. Η πρώτη φορά αριστερά έχει καταφέρει για… πρώτη φορά να αντιστρέψει τους κανόνες. Ήτοι στην Ελλάδα θα προηγηθεί η Ανάσταση του Γολγοθά. Τέτοια επιτυχία μόνο στους απίθανους ερασιτέχνες της ομάδας Τσίπρα – Βαρουφάκη μπορούμε να την χρεώσουμε.

Ακόμη και στα πέντε μαύρα χρόνια του Μνημονίου ο κόσμος περνούσε δύσκολα, αλλά είχε αισιοδοξία μέσα του. Το πάλευε και περίμενε ότι κάτι καλύτερο θα έρθει. Φέτος, το μόνο που περιμένει είναι καμιά χρεοκοπία, κανένα κούρεμα των αποταμιεύσεών του, μέτρα σκληρά και απίθανα ή και έξοδο από το ευρώ. Περιμένει να χαθούν κατακτήσεις ολόκληρων γενεών, περιμένει να καεί κάποια στιγμή η Αθήνα και ως άλλοι Νέρωνες στην κυβέρνηση να κοιτάνε. Ο Πανούσης στέλνει δήθεν μηνύματα στον Τσίπρα να πάρει αποφάσεις με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Τον καλεί να κάνει πέρα τους ακροαριστερούς και να μαζέψει τους κουκουλοφόρους. Μέχρι να το πάρει απόφαση ο πρωθυπουργός θα έχουμε έναν – δύο νεκρούς. Γιατί στην πραγματική ζωή δε χωράνε δημιουργικές ασάφειες όπως στην οικονομία.

Ο Γολγοθάς, λοιπόν έπεται της Αναστάσεως και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει. Ο λαός υπομένει το ακάνθινο στεφάνι το οποίο δεν θα βγει ούτε μετά την αυριανή ημέρα. Η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει καταφέρει να διαλύσει μέσα σε μόλις 75 ημέρες την αισιοδοξία, την προσμονή για κάτι καλύτερο, την ελπίδα, την ομαλή πορεία της χώρας. Μιλάνε για εθνική υπερηφάνεια, μιλάνε για σκληρή διαπραγμάτευση και για πατριωτικό καθήκον και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να δημιουργήσουν μια τραγωδία. Ο Σταυρός του Μαρτυρίου έχει βαρύνει πολύ και είναι ασήκωτος. Κι ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα.

Από το εξωτερικό τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα. Αποφασίστε τι θέλετε, ο χρόνος σας τελειώνει. Όμως, στην κυβέρνηση της Αριστεράς έχουν πάθει ομαδική κώφωση. Με τα παλαιοαριστερά τους κόμπλεξ, τις μαρξιστικές τους αγκυλώσεις, την παλαιοκομματική τους νοοτροπία το μόνο που κάνουν είναι να βολεύουν συγγενείς και φίλους. Και ταυτόχρονα να θέτουν την Ελλάδα σε ομηρία. Όσο καθυστερούν οι αποφάσεις, όσο η χώρα σέρνεται τόσο μεγαλύτερος θα είναι ο λογαριασμός.

Πολλοί έχουν βάλει ως ημερομηνία ορόσημο την 24η Απριλίου όπου εκτιμάται ότι θα υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία για να ξεκλειδώσει η ρευστότητα. Ακόμη κι έτσι όμως αυτή η συμφωνία, αυτή η ανάσα θα έχει χρονική διάρκεια 2 μηνών, μέχρι το τέλος Ιουνίου. Τότε είναι που θα κριθούν τα πάντα. Το μέλλον της Ελλάδας, η θέση της στην ευρωπαϊκή οικογένεια, η πολιτική και κοινωνική σταθερότητα γιατί πλέον στα ζάρια παίζονται κι αυτά. Τότε θα ληφθούν αποφάσεις για το χρέος, για το δημοσιονομικό και χρηματοδοτικό κενό, για το νέο πακέτο βοήθειας, για το νέο μνημόνιο. Κι όσο ο χρόνος περνάει και η κυβέρνηση έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου τόσο τα καρφιά στον σταυρό θα πονάνε.

Επειδή οι Συριζαίοι έχουν παραδώσει ψυχή και πνεύμα στα θρησκευτικά ήθη και έθιμα που φυσικά δεν πιστεύουν, θα έπρεπε να πάρουν ορισμένα μαθήματα από τις ημέρες που πέρασαν κι από αυτές που έρχονται. Αν έχουν επιλέξει να δώσουν ξύδι και χολή στο λαό, καλύτερα να φύγουν γιατί η οργή του λαού θα είναι μεγάλη. Κάποτε ο Γολγοθάς θα λάβει τέλος και θα έρθει η πραγματική ανάσταση. Τότε που θα τους πάρουν όλους χαμπάρι αυτούς τους εθνικούς μειοδότες. Και δεν είναι καθόλου βαρύς ο χαρακτηρισμός. Όσοι πουλάνε την πατρίδα για λίγα αργύρια, όσοι την οδηγούν στην καταστροφή κάποτε θα λογοδοτήσουν. Και δεν θα φτάνουν οι εξεταστικές επιτροπές. Φωνή λαού, οργή Θεού.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου