ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ποιοί απαλλάσσονται και ποιοί κατηγορούνται για τα "στημένα ματς"

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των προσώπων για τα οποία ο Εισαγγελέας Εφετών, Π. Πούλιος, προτείνει κατηγορίες προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση των
«στημένων αγώνων» του 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την πρόταση του για την υπόθεση των «στημένων αγώνων» του 2011 κατηγορίες προτείνεται να απαγγελθούν στους Α. Μπ. και Γ. Τσ. – που κατά το επίμαχο διάστημα ήταν πρόεδροι ΠΑΕ Super League και Football League αντίστοιχα - για την συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και άλλα αδικήματα.
Επίσης, η πρόταση φέρεται να παραπέμπει έναν ιδιοκτήτη ΠΑΕ της Super League σε βαθμό πλημμελήματος για δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και τον πρόεδρο της ίδιας ΠΑΕ με τις ίδιες κατηγορίες, ο οποίος κατέχει και υψηλή θέση σε θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, ίδιες κατηγορίες στον ίδιο βαθμό φέρεται να αντιμετωπίζούν πρόεδρος ΠΑΕ της Super League που τον συναντάμε και στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», καθώς και πρώην πρόεδρος ΠΑΕ της Super League η οποία αγωνίζεται στο τρέχον πρωτάθλημα.
Ο λόγος που η κατηγορία αυτών των προσώπων είναι σε βαθμό πλημμελήματος οφείλεται στο ότι αφορά αδικήματα που διαπράχθηκαν έως το 2011 βάσει των τότε νόμων θεωρούνταν πλημμελήματα. Τα συγκεκριμένα αδικήματα μετατράπηκαν σε κακουργήματα με τον νόμο που ψηφίστηκε το 2012.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απαλλακτική φέρεται είναι η πρόταση του κ. Πούλιου για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη, τον πρώην παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου και της ΕΠΟ Θανάση Κανελλόπουλο και άλλους.
  soccerplus.gr, skai.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου