ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φιντέλ μετά από ένα χρόνο



«Γεμάτος ενέργεια» έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από ένα χρόνο τη Δευτέρα, ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο,
χαιρετώντας μία αντιπροσωπεία από τη Βενεζουέλα, όπως μετέδωσαν τα επίσημα μέσα ενημέρωσης.
Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φιντέλ μετά από ένα χρόνο


Ηταν η πρώτη εμφάνισή του εκτός σπιτιού μετά το Δεκέμβριο, οπότε και οι διμερείς σχέσεις Κούβας με τον μακροχρόνιο εχθρό του Κάστρο- τις ΗΠΑ εξομαλύνθηκαν.

Στα πλάνα που έδειξαν τα μέσα ενημέρωσης ο Κάστρο καθιστός στο όχημα που τον μεταφέρει και φορώντας καπέλο του μπέιζμπολ και αντιανεμικό μπουφάν χαιρετά διά χειραψίας τους Βενεζουελάνους από το παράθυρο.

Αυτό που μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί είναι γιατί πέρασαν πέντε ημέρες μέχρι να ανακοινωθεί η δημόσια αυτή εμφάνιση του Κάστρο.

Ο Φιντέλ συνάντησε για περίπου 90 λεπτά σε ένα σχολείο 33 Βενεζουελάνους, που είχαν ταξιδέψει μέχρι την Κούβα για αποστολή αλληλεγγύης. Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, η πετρελαιοπαραγωγός Βενεζουέλα έγινε ο στενότερος σύμμαχος της Κομμουνιστικής Κούβας.

Ο Κάστρο εντυπωσίασε τους βενεζουελάνους με τη θερμή χειραψία του, καθώς και τη διαύγεια του νου του, ανέφερε η εφημερίδα Juventud Rebelde, τονίζοντας ότι ο «Φιντέλ ήταν γεμάτος ενέργεια».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κάστρο ήταν στις 8 Ιανουαρίου 2014, στα εγκαίνια ενός πολιτιστικού κέντρου στην Αβάνα με χορηγό έναν από τους αγαπημένους του κουβανούς καλλιτέχνες, όπως ον Αλέξις Λέιβα.

Reuters
Επιμέλεια: Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου