ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Τα σκουπίδια έκρυβαν θησαυρό

Χαρτονομίσματα έπεφταν από τη βαλίτσα σαν σε ταινία

Μια απρόσμενη ανακάλυψη έκαναν οι εργάτες καθαριότητας του δήμου Πύργου, κατά την πρώτη ημέρα της αποκομιδής των σκουπιδιών στην πόλη.
Ανάμεσα στους σωρούς που «σήκωσαν» τα μηχανήματα του δήμου, αποκαλύφθηκε μια παλιά βαλίτσα, η οποία έκρυβε έναν ολόκληρο θησαυρό.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εργάτες όταν είδαν δύο δεσμίδες από χαρτονομίσματα των εκατό ευρώ, να πέφτουν στο έδαφος μπροστά τους. Άμεσα ειδοποίησαν τον οδηγό του μηχανήματος να σταματήσει για να δουν τι συμβαίνει και αν πρόκειται για πραγματικά χρήματα ή ψεύτικα που πετάχτηκαν στα σκουπίδια.

Πήραν στα χέρια τους την παλιά βαλίτσα και άρχισαν να ψάχνουν το περιεχόμενό της. Επάνω ήταν γεμάτη με παλιά ρούχα, ενώ λίγο πιο κάτω σε ένα διπλό πάτο όπως αποδείχτηκε πως υπήρχε, είδαν μια ολόκληρη επιφάνεια με δεσμίδες των 100 ευρώ. Αυτές που έπεσαν στο έδαφος, «ξέφυγαν» από μια τρύπα σε ένα σημείο της βαλίτσα και κατόπιν της πίεσης που δέχτηκε στην αποκομιδή.



Οι εργάτες ειδοποίησαν τους υπεύθυνους της υπηρεσίας καθαριότητας και λίγο αργότερα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Στη γειτονιά που έγινε γνωστό το περιστατικό, κάποιοι από τους κατοίκους, ανέφεραν πως πριν από ενάμιση μήνα, μακρινοί συγγενείς ηλικιωμένου που έφυγε από τη ζωή, είχαν έρθει να καθαρίσουν το σπίτι που έμενε προκειμένου να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Έτσι πολλά από τα υπάρχοντά του που φαίνονταν άχρηστα, πετάχτηκαν στα σκουπίδια, ενώ κάποια άλλα τα μετέφεραν σε αποθήκη. Η παλιά και ξεχαρβαλωμένη βαλίτσα γεμάτη με παλιά ρούχα δεν κίνησε καμία υποψία πως μπορεί να κρύβει θησαυρό και έτσι κατέληξε στα σκουπίδια. Μόνο που κανείς δεν ξέρει πλέον τι θα συμβεί με τα χρήματα. Θα καταλήξουν στους εργάτες που τα βρήκαν με μια δίκαιη μοιρασιά, ή θα τα διεκδικήσουν οι συγγενείς που τα πέταξαν.

ilialive.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου