ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Παραμυθένιος γάμος στο Σουλτανάτο του Μπρουνέι: Το χρυσοποίκιλτο νυφικό, το σμαραγδένιο στέμμα και η διαμαντένια ανθοδέσμη (εικόνες + video)


Χλιδή που κόβει την ανάσα και πλούτος που τυφλώνει, ήταν τα χαρακτηριστικά του παραμυθένιου γάμου του γιου του Σουλτάνου του
Μπρουνέι Abdul Malik.

Ο 31χρονος Malik παντρεύτηκε την Κυριακή σε μια φαντασμαγορική τελετή την 22χρονη Dayangku Raabi'atul 'Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah, η οποία έγινε κατά αυτόν τον τρόπο το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας του Σουλτανάτου.

Οι δύο νέοι ήταν ντυμένοι με χρυσοποίκιλτες φορεσιές, ενώ στο νυφικό είχαν κεντηθεί και διαμάντια. Η νύφη φορούσε ένα στέμμα και ένα περιδέραιο από ρουμπίνια, ενώ η ανθοδέσμη της αντί για φυσικά λουλούδια είχε διαμαντένια λουλούδια. Τα γοβάκια της ήταν χρυσά και γεμάτα από πολύτιμους λίθους.

Μάλιστα, κατά τη δεύτερη εμφάνισή της, αμέσως μετά την τελετή, επέλεξε ένα αντίστοιχο με το νυφικό, μοβ φόρεμα, το οποίο επίσης είχε κεντηθεί με πολύτιμους λίθους, ενώ αυτή τη φορά το στέμμα και το περιδέραιο είχε ρουμπίνια.










Περισσότερες εικόνες αλλά και ΒΙΝΤΕΟ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου