ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Η "βόμβα" του Μελισσανίδη

Από τη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου ψάχνει τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έχοντας από τότε κατά νου ότι η
επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική θέση της θα πρέπει να συνδυαστεί με τη δημιουργία ομάδας που θα διεκδικήσει με το καλημέρα την κατάκτηση τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις. Βασικότερος στόχος το πρωτάθλημα!



Η Ένωση έχει «κλειδώσει» την άνοδο της στη Σούπερ Λιγκα και πλέον τα πάντα κινούνται γύρω από την ενίσχυση του ρόστερ της, τη νέα αγωνιστική περίοδο και τους στόχους που θα θέσει, αλλά και τον κόσμο που επιβάλλεται να είναι κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Ονόματα όπως αυτό του Φαν ντερ Φάαρτ είναι ικανά να ξεσηκώσουν τους φιλάθλους του Δικεφάλου, οι οποίοι όχι απλώς χρειάζονται αλλά και πλέον (δικαιωματικά ύστερα από τόσες οικονομικές θυσίες ετών και την ιώβεια υπομονή τους) απαιτούν ένα έξτρα κίνητρο για να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας, σταθερά και αμείωτα, όπως κάνουν αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια που η ΑΕΚ τριγυρνά στις κατώτερες κατηγορίες.
Ασφαλώς και μεγάλη σημασία παίζει το όνομα. Σημασία όμως μεγαλύτερη έχει η ειλημμένη πλέον απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να προχωρήσει σε μεταγραφή (ίσως και μεταγραφές) αεροδρομίου, αυτές θα κάνουν τον κόσμο να γουστάρει, θα πουλήσει διαρκείας και φανέλες και θα δώσει το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση γύρω από της κατάκτησης του τίτλου.




Sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου