ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η νέα καριέρα του Γιώργου Αυτιά- Παρουσιάζει το Bingo!

o-autias-kanei-nea-kariera-kai-parousiazei-to-bingo.w_lΑπό τα παράθυρα με τους πολιτικούς, τις συντάξεις, τις οικονομικές αναλύσεις και τα ενημερωτικά
σαββατοκύριακα, ο Γιώργος Αυτιάς μεταπήδησε στην ψυχαγωγία.

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι πολιτογραφημένος στην ενημέρωση. Αυτό ξέραμε όλοι, έτσι τον έχουμε μάθει όλα τα χρόνια της καριέρας του. Τα πράγματα όμως, αλλάζουν και ο Γιώργος Αυτιάς εξελίσσεται.


 

Σε μια εποχή που η ελληνική τηλεόραση περνάει κρίση, το κυπριακό κανάλι Εxtra, συμφώνησε με τον δημοσιογράφο να παρουσιάσει το γνωστό τηλεπαιχνίδι Bingo, έχοντας στο πλευρό του την Μαρία Μόργκαν-Νικολάου.




Σύμφωνα με το Secret, «η συμβολή του Γιώργου Αυτιά είναι καθοριστική, καθώς η αγάπη που του τρέφει το κοινό όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις θηριώδεις τηλεθεάσεις των εκπομπών του, ήταν και είναι το στοιχείο εκείνο που κινητοποιεί την συγκίνηση των φανατικών του, βλέποντας τον να σπεύδει να βοηθήσει πολυμελείς οικογένειες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα. Βέβαια η θεματολογία της εκπομπής, εκτός από τα παιχνίδια με τα μπαλάκια, φιλοξενεί και διάσημους καλλιτέχνες. Τελευταία είδαμε την υπέροχη Άντζελα Δημητρίου να παραβρίσκεται στην εκπομπή ερμηνεύοντας τα μεγάλα σουξέ της, όπως το «κάνω come back».


 


Τη στιγμή μάλιστα που η Λαίδη μπήκε στο πλατό η παρουσιάστρια κυρία Μαρία – Μόργκαν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Οι πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο σόου μετά το μεγάλο αγκάλιασμα που είχε από το τηλεοπτικό κοινό να έχει καλύψει γυρίσματα μέχρι τα Χριστούγεννα που έρχονται, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται ν' αξιοποιηθεί ο Γιώργος Αυτιάς ακόμη περισσότερο».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου