ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Την έπιασε στο κρεβάτι με 4 Αλβανούς και αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται!

Ο σύζυγός της αγωνιζόταν για το μεροκάματο στη Ζάκυνθο, αλλά η «ζωηρή» γυναίκα θεώρησε την ευκαιρία κατάλληλη για να επιδοθεί σε
ομαδικό παιχνίδι στην Πάτρα όπου κατοικεί!

Μόνο που οι στιγμές απόλαυσης με τέσσερις νεαρούς (!) εξελίχθηκαν σε εφιάλτη, καθώς ο σύζυγος επέστρεψε απροειδοποίητα, τους έπιασε στα πράσα και έγινε το έλα να δεις! Η 38χρονη Αλβανίδα είχε φροντίσει όχι μόνο να μη βαρεθεί, αλλά και να περάσει καλά τους μήνες που θα έλειπε ο 40χρονος άντρας της για δουλειές.

Ετσι, άρχισε να βάζει μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή των ΤΕΙ, νεαρούς ομοεθνείς της οργανώνοντας «ροζ» πάρτι. Η δραστηριότητά της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους γείτονες, οι οποίοι έβλεπαν (και άκουγαν) έκπληκτοι τα όσα διαδραματίζονταν στο σπίτι που είχε μετατραπεί σε άντρο ακολασίας.

Ομως, σύμφωνα με το dete.gr, οι νύχτες της 38χρονης έμελλε να έχουν άδοξο τέλος, αφού κάποιος από τους γείτονες, που είχε αναπτύξει φιλική σχέση με τον σύζυγό της, αποφάσισε να τον ενημερώσει για το τι περίεργο γίνεται πίσω από την πλάτη του. Ετσι ο 40χρονος, ενώ επρόκειτο να μείνει στο νησί προς το τέλος του καλοκαιριού, επέστρεψε άρον άρον, σύμφωνα με το dete.gr, με σκοπό να αιφνιδιάσει τη γυναίκα του. Η ψυχρολουσία που υπέστη όταν την είδε στο κρεβάτι όχι με έναν ή δυο, αλλά με τέσσερις άνδρες, ήταν μεγάλη. 
Εξαλλος, ο αρκετά γεροδεμένος Αλβανός άρχισε να ξυλοκοπά όποιον έβρισκε μπροστά του! Τα ζωηρά παλικάρια έφυγαν όπως όπως από το σπίτι, ενώ -κατά τις ίδιες πληροφορίες- ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε στη Ζάκυνθο, αφού προηγουμένως πέταξε όλα τα πράγματα της γυναίκας του στον δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου