ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

"Απολογισμός της δημοτικής αρχής του Δήμου Γρεβενών" .. (Γράφει αναγνώστης)

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που η νέα δημοτική αρχή ανέλαβε την διοίκηση του δήμου Γρεβενών. Όλοι οι γρεβενιώτες περιμένουν με αγωνία τον
απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής. Και μην ακούσω τις κακίες που ακούω κάθε μέρα πως δεν υπάρχει έργο ….. Έργο υπάρχει και μάλιστα μεγάλο και σημαντικό με μια μικρή λεπτομέρεια όμως….Το έργο αυτό προς απογοήτευση όλων μας είναι αρνητικό. Ας δούμε λοιπόν τι κατάφερε να κάνει η νέα δημοτική:


Οι λακούβες στους δρόμους αντί να κλείσουν μεγάλωσαν και αυξήθηκαν…..
Διαβάσεις δεν υπάρχουν πουθενά (βαμμένες)....
Οι παιδικές χαρές παραμένουν κλειστές αλλά κανείς δεν νοιάζεται…. (Κάποια από αυτές θα άνοιγε στο τέλος Ιουλίου...ίσως τον Ιούλιο του 2018 ανοίξει....)
Τα σκουπίδια και τα ξερόχορτα πνίγουν τα χωριά του δήμου….
Τα γυμναστήρια χωρίς θέρμανση (πρώτη φορά διακόπηκε αγώνας basket..λόγω υγρασίας και κρύου στο κλειστό….) μέσα στο κρύο τα παιδάκια προσπαθούν να μάθουν μπάσκετ και βολευ....
Το κολυμβητήριο αρχικά θα άνοιγε τη 1-1-2015 στην συνέχεια το Ιούνιο αλλά δυστυχώς πέρασε ένας χρόνος και δεν άνοιξε ούτε για μία μέρα….και μάλλον δεν θα ανοίξει ούτε την επόμενη τετραετία....
Το γήπεδο κλειστό και αυτό…..( Τα συγχαρητήρια όμως στους αθλητές για τις επιτυχίες τους πρώτος τα στέλνει ο κ. Δήμαρχος...από αντανακλαστικά τουλάχιστον καλά πάμε...)
Τα σκυλιά στους δρόμους και στους πεζόδρομους της πόλης σχηματίζουν αγέλες …. και είναι θέμα χρόνου πότε θα έχουμε καμιά επίθεση !!!!
Οι υπάλληλοι του δήμου που σύμφωνα με τον κ. Δασταμάνη τα προηγούμενα χρόνια καθόταν στα δημοτικά διαμερίσματα χωρίς αντικείμενο εργασίας συνεχίζουν να κάθονται και τώρα ένα χρόνο μετά… βέβαια σε αυτούς προστέθηκαν και οι ευνοούμενοι τους και έτσι αυτοί που κάθονται έγιναν περισσότεροι….
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως …..το ΚΕΠ λειτουργεί και το απόγευμα όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί ο κ. Δασταμάνης. (H μόνη υπόσχεση που έγινε πράξη....)
ΟΙ αντιδήμαρχοι του κ. Δασταμάνη (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν έχουν προσφέρει τίποτα στο Δήμο. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει ή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρέπει να εργαστούν κιόλας… καλή η αντιμισθία και η αίγλη του αντιδημάρχου, καλά είναι για 2,5 χρόνια να μην πάμε στην κανονική μας δουλειά (βλέπε σχολεία κλπ …) αλλά χρειάζεται και δουλειά και όχι μόνο μεγάλα λόγια στα καφενεία και στα ουζερι....Με λόγια μόνο και την υπογραφή δεν λύνονται τα μεγάλα προβλήματα του δήμου.
Εκείνο που με φοβίζει περισσότερο όμως είναι ότι αυτή η δημοτική αρχή έχει θητεία 5 χρόνια (σε αντίθεση με την προηγούμενη που είχε 3.5 χρόνια). Τρομάζω με την σκέψη ότι για πέντε χρόνια ο δήμος θα συνεχίζει να λειτουργεί ουσιαστικά χωρίς διοίκηση , χωρίς σχέδιο και χωρίς έργο….. ας πρoσέχαμε όμως πέρυσι το Μαίο ...τώρα είναι αργά και τα 5 χρόνια δεν περνάνε εύκολα....




Π.Μ.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ Π.Μ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ..
    Τάκης Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή