ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Οι μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ευρώπη την τελευταία ημέρα του παζαριού

ImageHandler (1)


Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
(Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία), ενώ στην Αγγλία η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σήμερα Δευτέρα.

Μέχρι και την ύστατη στιγμή οι μεγάλες ομάδες προσπάθησαν να κάνουν τις μεταγραφές που θα τις ενίσχυαν τόσο στα πρωταθλήματα των χωρών τους, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η αλήθεια είναι ότι έγινα εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά και μια μεγάλη γκάφα...





Ξεκινώντας από την τελευταία, στο... ράφι φαίνεται ότι ξέμεινε ο Νταβίντ Ντε Χέα, καθώς δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρουν τόσο οι Ίβηρες, όσο και οι Άγγλοι, τα υπογεγραμμένα έγγραφα για την ολοκλήρωση του deal έφτασαν με καθυστέρηση (λέγεται μάλιστα... ενός λεπτού!) στην ισπανική ομοσπονδία και ως εκ τούτου η υπόθεση δεν προχώρησε.

Μένει τώρα πια να οριστικοποιηθεί το... φιάσκο, με τον Ντε Χέα να παραμένει στο Ολντ Τράφορντ (όπου θα 'ναι μεταξύ πάγκου κι εξέδρας), εκτός αν γίνει κάποια δραματική ανατροπή. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως η Ρεάλ έχει «αποδείξεις» ότι πρόλαβε την χρονική προθεσμία...

Ωστόσο η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι κοντά σε μια μεταγραφή-έξυπνη βόμβα που θα αγγίξει τα 50 εκατ. ευρώ. Τα τυπικά απομένουν όπως όλα δείχνουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νέου «Τιερί Ανρί» Αντονί Μαρσιάλ από τη Μονακό, με τον ποδοσφαιριστή να εξασφαλίζει άδεια από τη γαλλική ομοσπονδία, με σκοπό να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, που φαίνεται πως τα βρήκε με τη Μονακό, ξεπερνώντας τους σκοπέλους που είχαν δημιουργηθεί αρχικά, όταν η ομάδα του πριγκιπάτου είχε απορρίψει την πρόταση των 50 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποδέχθηκε το αίτημα του 19χρονου Γάλλου επιθετικού στη συνάντηση των «τρικολόρ», ο οποίος θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Τρίτη το πρωί, αφού ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής του στη νέα του ομάδα.

Επιστρέφει στη Σάντερλαντ ο Φάμπιο Μπορίνι. Σύμφωνα με το SkySports, η Λίβερπουλ συμφώνησε με ένα ποσό κοντά στα 13 εκατ. ευρώ για τον Ιταλό επιθετικό που είχε παίξει δανεικός στη Σάντερλαντ και τη σεζόν 2013/14.

Τη μεγάλη μεταγραφή έκανε στην Ισπανία η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε αποκτώντας τον Ραούλ Γκαρθία από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό μπαμ της Βαλένθια που βρήκε τον αντικαταστάτη του Νικολάς Οταμέντι στο κέντρο της άμυνας. Ο Αϊμέν Αμπντενούρ υπέγραψε συμβόλαιο με τις νυχτερίδες ως το καλοκαίρι του 2020 και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στον κόσμο της ομάδας. Το κόστος της μεταγραφής του Τυνήσιου στόπερ από την Μονακό -σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών- αγγίζει περίπου τα 30 εκατ. ευρώ, αφού θεωρείται απ' τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια στη θέση του.

Δυναμικό φινάλε για την Μπέτις στην εκπνοή των μεταγραφών. Μετά την απόκτηση του Χοακίν από την Φιορεντίνα, έκανε δικό της και τον Ρίκι Βολφσβίνκελ από τη Νόριτς.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας, που επέστρεψε φέτος στην Primera Division, πρόλαβε στο νήμα να δώσει τα χέρια για τον Ολλανδό επιθετικό που δεν υπολογιζόταν από τα καναρίνια. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Σεντ Ετιέν.

Το deal αφορά τον δανεισμό του για έναν χρόνο με την Μπέτις να έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Στη Γερμανία την έκπληξη έκανε η Βόλφσμπουργκ. Μετά την παραχώρηση του Ντε Μπρούιν στην Μαν. Σίτι κινήθηκε μεθοδικά και συμφώνησε με Σάλκε και Γιούλιαν Ντράξλερ για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού (που ήθελε και η Γιουβέντους) έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ. Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 31άχρονου Βραζιλιάνου στόπερ, Ντάντε, από την Μπάγερν Μονάχου, με 4.000.000 ευρώ.

Τους… πρόλαβε όλους ο Άντναν Γιανουζάι και ανακοίνωσε πρώτος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, μέσω twitter, επισημοποίησε την συμφωνία ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Ντόρτμουντ για τον μονοετή δανεισμό του. Μάλιστα όπως αναφέρει η πλειοψηφία των γερμανικών Μέσων, οι Βεστφαλοί θα έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν οψιόν αγοράς για την κανονική μεταγραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν με κάθε επισημότητα ο Τσιτσαρίτο! Οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μεξικανού επιθετικού, ο οποίος βρισκόταν απ’ το πρωί στη Γερμανία κι αφότου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ως το 2018.

Πλέον, ο διεθνής φορ θα ‘χει την ευκαιρία να πάρει φανέλα βασικού, κάτι που του έλειψε τα τελευταία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ πέρσι (ως δανεικός).

Ο «Τσίτσα» αφήνει τους «κόκκινους διαβόλους» (που εκτιμάται πως έβαλαν στα ταμεία τους περίπου 12,5 εκατ. ευρώ) ύστερα από πέντε χρόνια, έχοντας πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα Αγγλίας κι έχοντας πετύχει με τη φανέλα τους 59 γκολ σε 157 εμφανίσεις.

Στην Ιταλία η Φιορεντίνα απέκτησε από την Ντόρτμουντ ως δανεικό με οψιόν αγοράς τον 29χρονο Πολωνό μέσο Γιακουμπ Μπλαστσικόφσκι.

Έστω και στο νήμα, η Γιουβέντους ενισχύεται με στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ιταλία, αλλά και μια πορεία ανάλογη με την περσινή στο Champions League. Οι Ερνάνες και Λεμινά, λοιπόν, πέρασαν από ιατρικά και ουσιαστικά εντάχθηκαν στο ρόστερ των μπιανκονέρι. Ο πρώτος έρχεται από την Ίντερ με κανονική μεταγραφή και υπέγραψε ως το 2018. Πέρσι, ο 30χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός (παίζει ως δεκάρι) είχε 26 συμμετοχές και 5 γκολ στη Serie A. Ο δεύτερος, είναι 22 ετών μέσος από την Γκαμπόν και μέχρι πρότινος έπαιζε στη Μαρσέιγ, όπου είχε προαχθεί στην πρώτη ομάδα και άρχιζε να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από τους Μασσαλούς, με τη Γιουβέντους να διατηρεί οψιόν αγοράς του, το επόμενο καλοκαίρι.

Το βράδυ της Δευτέρας η Ίντερ επισημοποίησε την συμφωνία της με την Γαλατασαράι για τον Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ βρισκόταν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια στο προσκήνιο για τους νερατζούρι, που είχαν βρεθεί… αρκετές φορές κοντά στην απόκτησή του. Έτσι, ο 32χρονος αποχωρεί από την Τουρκία έπειτα από τέσσερις σεζόν.

Η Ίντερ απέκτησε και τον Άντεμ Λιάιτς από τη Ρόμα. Ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός μετακομίζει από τη Ρώμη στο Μιλάνο με τη μορφή δανεισμού, με τους «νερατζούρι» να πληρώνουν 2 εκατ. ευρώ ως… ενοίκιο και να διατηρούν οψιόν αγοράς του έναντι 9 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι. Ο Λιάιτς, που έχει περάσει και από τη Φιορεντίνα, αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Ρόμα έχοντας την περασμένη περίοδο 9 γκολ σε 39 εμφανίσεις.

Στην απόκτηση δύο παικτών από τη Γιουβέντους προχώρησε η Μαρσέιγ λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Μίτσελ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίτσιο Ίσλα και του Πάολο ντε Τσέλιε από την ιταλική ομάδα. Ο Χιλιανός άσος μεταγράφηκε από την Γιουβέντους ως δανεικός. Νωρίτερα είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του 30χρονου Πορτογάλου αμυντικού Ρολάντο.

Νέα πόρτα άνοιξε και μάλιστα την τελευταία στιγμή στην καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Στην… εκπνοή των μεταγραφών Σαμπντόρια και Βερόνα έδωσαν τα χέρια για την ανταλλαγή του διεθνούς επιθετικού με τον Πάβελ Βσόλεκ.

Ο Λάζαρος θα αγωνιστεί για έναν χρόνο στην Γένοβα με τη νέα του ομάδα να έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι. Το ίδιο ισχύει και για τον 23χρονο Πολωνό από την πλευρά των Βερονέζων.

Ο 28χρονος αποτελούσε δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή της Ελλάς, Αντρέα Μαντορλίνι, για τη φετινή χρονιά και εδώ και καιρό έψαχνε ομάδα. Μάλιστα, το όνομά του είχε εμπλακεί και με επιστροφή στην Ελλάδα.

Συμπαίκτης με τον Ραούλ και τον Μάρκος Σένα ετοιμάζεται να γίνει ο Γιώργος Σαμαράς, αφού ο διεθνής επιθετικός παρουσιάζεται έτοιμος να υπογράψει στη New York Cosmos.

Στην Μποαβίστα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ριβαλντίνιο. Σε ηλικία 20 ετών ο γιος του Ριβάλντο κάνει το άλμα στην Ευρώπη και σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια. Ο νεαρός Βραζιλιάνος άσος αγωνίζεται ως επιθετικός και την περασμένη περίοδο σημείωσε 11 γκολ σε 47 εμφανίσεις με την Μότζι Μίριμ.

Δυνατή μεταγραφή στο φινάλε της προθεσμίας από την Πόρτο. Οι «δράκοι» δαπάνησαν 10,5 εκατ. ευρώ κι απέκτησαν τον Μεξικανό επιθετικό Χέσους Κορόνα από την Τβέντε. Ο 22χρονος άσος υπέγραψε ως το 2020 και στο συμβόλαιό του μπήκε ρήτρα 50 εκατ. ευρώ. Ο Κορόνα, που είναι ήδη 14 φορές διεθνής, έπαιζε από το 2013 στην ολλανδική ομάδα έχοντας 13 γκολ σε 51 εμφανίσεις.



Αναλυτικά η λίστα με τις μεταγραφές:

ΑΓΓΛΙΑ

Τσέλσι
Πέδρο (Μπαρτσελόνα) [27.000.000€]
Ραδαμέλ Φαλκάο Γκαρσία (Μονακό)* [8.400.000€ ο δανεισμός] (ήταν δανεικός ManUtd)
Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα [20.000.000€]
Άσμιρ Μπέγκοβιτς (Στόουκ) [11.700.000€]
Κένεντι (Φλουμινένσε) [8.840.000€]
Νατάν (Ατλέτικο Παραναένσε) [4.500.000€] (δόθηκε δανεικός Φιτέσε)
Ντανίλο Πάντιτς (Παρτίζαν) (δόθηκε δανεικός Φιτέσε)
Κριστιάν Μανέα (Βιτόρουλ Κοστάντσα) [3.200.000€] (δόθηκε δανεικός Μουσκρόν)

Μάντσεστερ Σίτι
Κέβιν Ντε Μπράινε (Βόλφσμπουργκ) [72.000.000€]
Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ) [63.340.000€ + 5.630.000€ bonus]
Νικολάς Οταμέντι (Βαλένθια) [42.000.000€]
Φάμπιαν Ντελφ (Άστον Βίλα) [11.460.000€]
Πάτρικ Ρόμπερτς (Φούλαμ) [7.200.000€ + 8.640.000€ bonus]
Ενές Ουνάλ (Μπούρσασπορ) [3.000.000€] (δόθηκε δανεικός Γκενκ)

Άρσεναλ
Πετρ Τσεχ (Τσέλσι) [15.500.000€]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (Μπάγερν) [20.000.000€]
Μοργκάν Σνιντερλέν (Σαουθάμπτον) [35.000.000€]
Μέμφις Ντεπάι (Αϊντχόφεν) [27.500.000€ + 7.000.000€ bonus]
Ματέο Νταρμιάν (Τορίνο) [17.600.000€ + 2.400.000€ bonus]
Σέρχιο Ρομέρο (Σαμπντόρια)

Τότεναμ
Σον Χέουνγκ-Μιν (Λεβερκούζεν) [29.000.000€]
Τόμπι Αλντερβάιρελντ (Ατλέτικο) [16.000.000€]
Κλιντόν Εν'Ζι (Λιόν) [13.600.000€]
Κέβιν Βίμερ (Κολωνία) [7.000.000€]
Κίραν Τρίπιερ (Μπέρνλι) [4.900.000€]
Ντέλε Άλι (Μίλτον Κέιν Ντονς) [7.000.000€] (από Ιανουάριο, είχε μείνει δανεικός MK Dons)

Λίβερπουλ
Κριστιάν Μπεντεκέ (Άστον Βίλα) [46.600.000€]
Ρομπέρτο Φιρμίνο (Χόφενχαϊμ) [41.000.000€]
Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι)
Ναθάνιελ Κλάιν (Σαουθάμπτον) [14.800.000€ + 2.800.000€ bonus]
Ντάνι Ινγκς (Μπέρνλι) [8.000.000€]
Τζο Γκόμεζ (Τσάρλτον) [4.900.000€]
Αλάν (Ιντερνασιονάλ) [711.000€]
Άνταμ Μπόγκνταν (Μπόλτον)
Ντιβόκ Ορίγκι (Λιλ) [14.000.000€] (από πέρσι, είχε μείνει Λιλ δανεικός)

Σαουθάμπτον
Οριόλ Ρομέου (Τσέλσι)
Τζόρντι Κλάζι (Φέγενοορντ) [17.140.000€]
Χουάνμι (Μάλαγα) [7.000.000€]
Σέντρικ (Σπόρτινγκ) [6.500.000€]
Κούκο Μαρτίνα (Τβέντε) [1.500.000€]
Στίβεν Κόκερ (ΚΠΡ)*
Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Φούλαμ)* (ήταν δανεικός Μονακό)

Σουόνσι
Τζος Βίκερς (Άρσεναλ)
Έντερ (Μπράγκα) [7.500.000€]
Φρανκ Ταμπανού (Σεντ-Ετιέν) [4.900.000€]
Αντρέ Αγιού (Μαρσέιγ)
Κρίστοφερ Νόρντφελντ (Χέρενφέν)
Όλι ΜακΜπέρνι (Μπράντφορντ)

Στόουκ
Ιμπραχίμ Αφελάι (Μπαρτσελόνα) (ήταν δανεικός Ολυμπιακό)
Τζερντάν Σατσίρι (Ίντερ) [17.000.000€] (μόλις αποκτήθηκε από Μπάγερν)
Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ)
Σέι Γκίβεν (Άστον Βίλα)
Χοσέλου (Ανόβερο) [8.000.000€ + 2.000.000€ bonus]
Γιάκουμπ Χάουγκααρντ (Μίντιλαντ) [600.000€]
Μάρκο φαν Χίνκελ (Τσέλσι)* (ήταν δανεικός Μίλαν)
Μοχαμέντ "Μοχά" Ελ Ουριασί (Μπαρτσελόνα)
Φίλιπ Βόλσχαϊντ (Λεβερκούζεν) [3.800.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Κρίσταλ Πάλας
Γιοάν Καμπάγ (Παρί Σεν-Ζερμέν) [17.800.000€]
Κόνορ Γουίκαμ (Σάντερλαντ) [12.800.000€]
Άλεξ ΜακΚάρθι (ΚΠΡ) [4.880.000€]
Μπακαρί Σακό (Γουλβς)
Πάτρικ Μπάμφορντ (Τσέλσι)* (ήταν δανεικός Μίντλεσμπρο)
Αντρέας Μπρέμιρ (Μπρίνε) (από Ιανουάριο, είχε μείνει δανεικός Μπρίνε)

Έβερτον
Τομ Κλέβερλι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) (ήταν Άστον Βίλα δανεικός)
Ζεράρ Ντεουλοφέου (Μπαρτσελόνα) [6.000.000€] (ήταν δανεικός Σεβίλλη)
Λεάντρο Ροντρίγκες (Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο) [700.000€]
Μέισον Χόλγκεϊτ (Μπάρνσλεϊ) [1.300.000€]
Νταβίντ Ενέν (Ολυμπιακός) [280.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Γουέστ Χαμ
Ντιμιτρί Παγέτ (Μαρσέιγ) [15.000.000€]
Άντζελο Ογκμπόνα (Γιουβέντους) [11.000.000€]
Πέδρο Ομπιάνγκ (Σαμπντόρια) [6.800.000€]
Μανουέλ Λανσίνι (Αλ Τζαζίρα)*
Στίβεν Χέντρι (Χάμιλτον)
Ντάρεν Ράντολφ (Μπέρμιγχαμ)
Μάρτιν Σάμουελσεν (Μάντσεστερ Σίτι U18)
Καρλ Τζένκινσον (Άρσεναλ)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Γουέστ Μπρομ
Σαλομόν Ροντόν (Ζενίτ) [16.940.000€]
Τζέιμς Τσέστερ (Χαλ) [11.340.000€]
Τζόνι Έβανς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [8.260.000€]
Άντερς Λίντεγκααρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)
Ρίκι Λάμπερτ (Λίβερπουλ) [4.270.000€]
Τζέιμς ΜακΚλιν (Γουίγκαν) [2.000.000€]
Σερζ Νιαμπρί (Άρσεναλ)*

Λέστερ
Γκιοκχάν Ινλέρ (Νάπολι) [9.000.000€]
Σίνζι Οκαζάκι (Μάιντς) [10.000.000€]
Εν'Γκολό Καντέ (Καέν) [8.000.000€]
Γιοάν Μπεναλουάν (Αταλάντα) [8.000.000€]
Κρίστιαν Φουχς (Σάλκε)
Ρόμπερτ Χουτ (Στόουκ) [4.200.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Νιούκαστλ
Φλοριάν Τοβέν (Μαρσέιγ)
Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Αϊντχόφεν) [20.700.000€]
Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς (Άντερλεχτ) [18.500.000€]
Σανσέλ Εμπεμπά (Άντερλεχτ) [12.000.000€]

Σάντερλαντ
Γέρεμαϊν Λενς (Ντινάμο Κιέβου) [12.140.000€]
Φάμπιο Μπορίνι (Λίβερπουλ) [10.630.000€ + 2.750.000€]
Γιουνές Καμπούλ (Τότεναμ) [4.300.000€]
Άνταμ Μάθιους (Σέλτικ) [2.800.000€]
Όλα Τόιβονεν (Ρεν)*
Σεμπαστιάν Κοάτες (Λίβερπουλ) [4.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ρίκι Άλβαρες (Ίντερ) [10.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε) (οι Άγγλοι προσπαθούν να ακυρώσουν τη μεταγραφή λόγω τραυματισμού)
Σαντιάγο Βερχίνι (Εστουδιάντες) [3.000.000€] (δόθηκε δανεικός Χετάφε)
Γιαν Εμ'Βιλά (Ρουμπίν Καζάν)*
Όσκαρ Κρούσνελ (ΑΙΚ Στοκχόλμης) (για U18)

Άστον Βίλα
Τζόρνταν Αγιού (Λοριάν) [12.000.000€]
Ιντρισά Γκουέγ (Λιλ) [12.000.000€]
Ζορντάν Αμαβί (Νις) [11.000.000€]
Ζορντάν Βερετού (Ναντ) [9.860.000€]
Ρουντί Ζεστέντ (Μπλάκμπερν) [8.460.000€]
Μάικα Ρίτσαρντς (Μάντσεστερ Σίτι) (ήταν δανεικός Φιορεντίνα)
Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (Κόρδοβα) [1.000.000€]
Μαρκ Μπαν (Νόριτς)
Σκοτ Σινκλέρ (Μάντσεστερ Σίτι) [3.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ανταμά Τραορέ (Μπαρτσελόνα)  [10.000.000€]

Μπόρνμουθ
Τάιρον Μινγκς (Ίπσουιτς) [11.280.000€]
Μαξ Γκραντέλ (Σεντ-Ετιέν) [10.000.000€]
Λι Τόμλιν (Μίντλεσμπρο) [5.000.000€]
Σιλβέν Ντιστέν (Έβερτον)
Άνταμ Φεντερίτσι (Ρέντινγκ)
Τζόσουα Κινγκ (Μπλάκμπερν)
Φιλίπο Κόστα (Κιέβο)*
Άρτουρ Μπόρουτς (Σαουθάμπτον) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Κρίστιαν Ατσού (Τσέλσι)* (ήταν Έβερτον δανεικός)

Γουότφορντ
Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα) [2.500.000€ + 500.000€ bonus]
Ετιέν Καπού (Τότεναμ) [8.500.000€]
Χοσέ Μανουέλ Χουράδο (Σπαρτάκ Μόσχας) [8.500.000€]
Στέβεν Μπέρχαϊς (Άλκμααρ) [6.450.000€]
Βαλόν Μπεχράμι (Αμβούργο) [4.500.000€]
Σεμπάστιαν Πρεντλ (Βέρντερ)
Μιγκέλ Μπρίτος (Νάπολι)
Αλάν Νιόμ (Ουντινέζε) (ήταν Γρανάδα δανεικός)
Ντιέντιους Αρλάουσκις (Στεάουα Βουκουρεστίου)
Ματέι Βίντρα (Ουντινέζε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Νέιθαν Ακέ (Τσέλσι)*
Αλεσάντρο Ντιαμάντι (Γκουανγκζού)*

Νόριτς
Ρόμπι Μπρέιντι (Χαλ) [9.800.000€]
Ντιεμερσί Εμποκανί (Ντινάμο Κιέβου)*
Αντρέ Γουίζντομ (Λίβερπουλ)* [1.500.000€ ο δανεισμός]
Γιουσούφ Μουλουμπού (Γουέστ Μπρομ)
Τζέικ Κιν (Μπλάκμπερν)
Γκρέιαμ Ντόρανς (Γουέστ Μπρομ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους
Σάμι Κεντίρα (Ρεάλ)
Πάουλο Ντιμπάλα (Παλέρμο) [32.000.000€ + 8.000.000€ bonus]
Αλέξ Σάντρο (Πόρτο) [26.000.000€]
Μάριο Μάντζουκιτς (Ατλέτικο) [19.000.000€ + 2.000.000€ bonus]
Σιμόνε Τζάτζα (Σασουόλο) [18.000.000€ / αρχικά είχε πουλήσει το 50% με 7.500.000€]
Ερνάνες (Ίντερ) [11.000.000€]
Μαριό Λεμινά (Μαρσέιγ)* [1.500.000€ ο δανεισμός, απόκτηση με 9.500.000€]
Νέτο (Φιορεντίνα)
Αλμπέρτο Τσέρι (Πάρμα)
Γκουίντο Βανταλά (Μπόκα Τζούνιορς)* [3.500.000€ ο διετής δανεισμός]
Ρομπέρτο Περέιρα (Ουντινέζε) [14.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αλμπέρτο Μπινιόλι (Τερνάνα) [1.800.000€] (από Ιανουάριο, είχε μείνει δανεικός Τερνάνα)
Βιντσέντσο Φιορίλο (Σαμπντόρια) [500.000€] (το υπόλοιπο 50%) (ήταν δανεικός Πεσκάρα)
Έρικ Λανίνι (Παλέρμο) (το υπόλοιπο 50%)
Μαμ Μπαμπά Τιάμ (Λαντσιάνο) (το υπόλοιπο 50%)

Ρόμα
Εσεκιέλ Πόνσε (Νιούελς Ολντ Μπόις) [4.200.000€]
Ουιλιάμ Βενκέρ (Ντινάμο Μόσχας) [3.000.000€]
Έντιν Τζέκο (Μάντσεστερ Σίτι)* [4.000.000€ δανεικός +11.000.000€ απόκτηση]
Βόιτσεχ Στσέσνι (Άρσεναλ)* [2.000.000€ δανεικός + 5.000.000€ απόκτηση]
Μοχάμεντ Σαλάχ (Τσέλσι)* [2.000.000€ δανεικός + 20.800.000€ απόκτηση] (ήταν δανεικός Φιορεντίνα)
Ιάγο Φαλκέ (Τζένοα)* [1.000.000€ δανεικός + 7.000.000€ απόκτηση + 1.000.000€ bonus]
Άντονι Ρίντιγκερ (Στουγκάρδη)* [4.000.000€ δανεικός + 9.000.000€ απόκτηση]
Ντανιέλ Ντα Σίλβα (Perth Glory)
Λουκάς Ντιν (Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Νόρμπερτ Γκιόμπερ (Κατάνια)*
Έμερσον Παλμιέρι (Σάντος)* (ήταν δανεικός Παλέρμο)
Ρατζά Ναϊνγκολάν (Κάλιαρι) [9.000.000€ + 5.000.000€ bonus] (το υπόλοιπο 50%)
Βίκτορ Ιμπάρμπο (Κάλιαρι)* [5.000.000€ για νέο δανεισμό & προοπτική αγοράς]
Λεάντρο Παρέδες (Μπόκα Τζούνιορς) [4.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε, δόθηκε Έμπολι δανεικός)
Ματέο Πολιτάνο (Πεσκάρα) [600.000€] (το υπόλοιπο 50% / δόθηκε δανεικός Σασουόλο)

Λάτσιο
Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Γκενκ) [9.000.000€]
Ρικάρντο Κίσνα (Άγιαξ) [4.000.000€]
Αλεσάντρο Μάτρι (Μίλαν)* (πέρσι δανεικός Γιουβέντους)
Ραβέλ Μόρισον (Γουέστ Χαμ)
Πατρίκ (Μπαρτσελόνα Β)
Ρικάρντο Σερπιέρι (Κοζέντζα)
Γουέσλεϊ Χουτ (Άλκμααρ) [500.000€]
Μαουρίσιο (Σπόρτινγκ) [2.600.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Φιορεντίνα
Μάριο Σουάρεθ (Ατλέτικο) [12.000.000€]
Νίκολα Κάλινιτς (Ντνίπρο) [4.200.000€]
Ζιλμπέρτο (Μποταφόγκο) [2.000.000€]
Χάιμε Μπάες (Γιουβεντούδ) [2.000.000€]
Τζουάν Βερντού (Baniyas SC)
Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι (Ντόρτμουντ)* [1.000.000€ ο δανεισμός]
Ντάβιντε Αστόρι (Κάλιαρι)* [1.500.000€ ο δανεισμός] (ήταν δανεικός Ρόμα)
Λουίτζι Σέπε (Νάπολι)* (ήταν δανεικός Έμπολι)

Νάπολι
Πέπε Ρέινα (Μπάγερν)
Αλάν (Ουντινέζε) [11.450.000€]
Βλαντ Κίρικες (Τότεναμ) [7.000.000€]
Μίρκο Βαλντιφιόρι (Έμπολι) [5.000.000€]
Ελσέιντ Χισάι (Έμπολι) [5.000.000€]
Γκαμπριέλ (Μίλαν)* (ήταν δανεικός Κάρπι)
Ναθάνιελ Τσαλόμπα (Τσέλσι)*
Ζορζίνιο (Βερόνα) [5.000.000€] (το υπόλοιπο 50%)
Τζάκοπο Ντέτζι (Κροτόνε) [250.000€] (το υπόλοιπο 50%)
Σεμπαστιάνο Λουπέρτο (Λέτσε) [380.000€] (το υπόλοιπο 50%)

Τζένοα
Γκόραν Πάντεβ (Γαλατάσαράι)
Εσεκιέλ Μουνιός (Παλέρμο) (ήταν Σαμπντόρια δανεικός)
Σερζ Γκακπέ (Ναντ)
Ισά Σισοκό (Ναντ) [500.000€]
Ντάρκο Λάζοβιτς (Ερυθρός Αστέρας)
Σαμίρ Ουικάνι (Παλέρμο)
Κριστιάν Ανσάλντι (Ζενίτ)*
Μπλερίμ Τζεμαϊλί (Γαλατάσαράι)*
Ντιόγκο Φιγκέιρας (Σεβίλλη)*
Ολιβιέ Εντσάμ (Μάντσεστερ Σίτι)*
Λεονάρντο Παβολέτι (Σασουόλο) [3.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Μάικλ Βέντρε (Ίντερ) (το υπόλοιπο 50%)
Αντονίνο Ραγκούζα (Πεσκάρα) (το υπόλοιπο 50%)

Σαμπντόρια
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα)*
Φερνάντο (Σαχτάρ) [8.000.000€]
Έρβιν Ζουκάνοβιτς (Κιέβο) [2.900.000€]
Αντόνιο Κασάνο (Πάρμα)
Νίκλας Μοϊσάντερ (Άγιαξ)
Έντγκαρ Μπαρέτο (Παλέρμο)
Κρίστιαν Πουτζόνι (Κιέβο)
Ματία Κασάνι (Πάρμα)
Μικέλε Ρόκα (Ίντερ)
Κάρλος Καρμπονέρο (Φένιξ)* (πέρσι δανεικός Τσεζένα από Ρίβερ Πλέιτ)
Αλεχάντρο Ροντρίγκεθ (Τσεζένα)*
Ματίας Σιλβέστρε (Ίντερ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Λουίς Μουριέλ (Ουντινέζε) [10.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Άλφρεντ Ντάνκαν (Ίντερ) [2.600.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε / δόθηκε Σασουόλο δανεικός)
Αντρέα Κόντα (Ουντινέζε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι (Φιορεντίνα) [1.250.000€] (το υπόλοιπο 50%)
Αλμπέρτο Μπρινιόλι (Γιουβέντους)*
Εμιλιάνο Βιβιάνο (Παλέρμο)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Λούκας Τορέιρα (Πεσκάρα) (έμεινε Πεσκάρα δανεικός)

Ίντερ
Ζοφρέ Κοντογκμπιά (Μονακό) [30.000.000€ + 8.000.000€ bonus]
Ίβαν Πέρισιτς (Βόλφσμπουργκ) [19.000.000€]
Φελίπε Μέλο (Γαλατάσαράι) [3.500.000€]
Άντεμ Λιάιτς (Ρόμα) [1.600.000€ ο δανεισμός, απόκτηση με 11.000.000€]
Μιράντα (Ατλέτικο)* [3.000.000€ ο δανεισμός, απόκτηση με 9.500.000€ + 2.000.000€ bonus]
Χέισον Μουρίγιο (Γρανάδα) [8.000.000€ + 2.000.000€ bonus]
Ζονατάν Μπιαμπιανί (Πάρμα)
Στέβαν Γιόβετιτς (Μάντσεστερ Σίτι)* [3.000.000€ δανεισμός 2 χρόνια, απόκτηση με 12.000.000€]
Μαρτίν Μοντόγια (Μπαρτσελόνα)* [2.000.000€ δανεισμός 2 χρόνια, απόκτηση με 6.000.000€]
Ντάβιντε Σαντόν (Νιούκαστλ) [3.700.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Φραντσέσκο Φόρτε (Πίζα) (το υπόλοιπο 50%)
Βιντσέντσο Τομαζόνε (Τζένοα) (το υπόλοιπο 50%)

Τορίνο
Αντρέα Μπελότι (Παλέρμο) [7.460.000€]
Ντανιέλε Μπαζέλι (Αταλάντα) [6.500.000€]
Ντάβιντε Τζαπακόστα (Αταλάντα) [6.500.000€]
Τζόελ Όμπι (Ίντερ) [2.500.000€]
Ντανίλο Αβελάρ (Κάλιαρι) [2.500.000€]
Αφρίγι Άκουα (Χόφενχαϊμ) [2.800.000€] (ήταν δανεικός Σαμπντόρια)
Σαλβαδόρ Ιτσάσο (Ντανούμπιο) [1.600.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Μάρκο Μπενάσι (Ίντερ) [3.500.000€] (το υπόλοιπο 50%)
Σάνιν Πρτσιτς (Ρεν)*

Μίλαν
Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη) [30.000.000€]
Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ) [8.000.000€]
Αλέσιο Ρομανιόλι (Ρόμα) [25.000.000€] (πέρσι δανεικός στην Σαμπντόρια)
Αντρέα Μπερτολάτσι (Ρόμα) [20.000.000€] (πέρσι Τζένοα με συνιδιοκτησία)
Μάριο Μπαλοτέλι (Λίβερπουλ)*  [3.000.000€ ο δανεισμός]
Γιούραϊ Κούτσκα (Τζένοα) [3.000.000€]
Χοσέ Μάουρι (Πάρμα)
Ροντρίγκο Έλι (Αβελίνο)
Λούκα Αντονέλι (Τζένοα) [4.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Σιμόνε Βέρντι (Τορίνο) [500.000€] (το υπόλοιπο 50%)

Παλέρμο
Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο (Guangzhou Evergrande) (ήταν δανεικός Φιορεντίνα)
Όσκαρ Χίλιεμαρκ (Αϊντχόφεν) [2.500.000€]
Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί (Μονπελιέ) [2.000.000€]
Ματέους Κασίνι (Κορίνθιανς) [1.500.000€]
Αλεκσάνταρ Τραϊκόβσκι (Ζούλτε Βάρεχεμ) [1.000.000€]
Αχμάντ Μπενάλι (Μπρέσια)
Γκαστόν Μπρούγκμαν (Πεσκάρα)*
Σιμόνε Κολόμπι (Κάλιαρι)*
Νικολάς Βιόλα (Τερνάνα) [200.000€] (το υπόλοιπο 50%)
Εντοάρντο Γκολντανίγκα (Γιουβέντους) [2.000.000€] (το υπόλοιπο 50% / ήταν δανεικός Περούτζα)
Ούρος Τζούρτζεβιτς (Φιτέσε)

Σασουόλο
Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ (Τσεζένα) [7.000.000€]
Λορέντσο Πελεγκρίνι (Ρόμα) [1.500.000€]
Άλφρεντ Ντάνκαν (Σαμπντόρια)*
Ματέο Πολιτάνο (Ρόμα)*
Κρίστιαν ΝτελΌρκο (Πάρμα)
Τζοβάνι Σμπρίσα (Βιτσέντσα) [800.000€]
Ντομένικο Μπεράρντι (Γιουβέντους) [10.000.000€] (το υπόλοιπο 50%)
Λούκα Αντέι (Ρόμα) (αποκτήθηκε το 50%)

Βερόνα
Τζανπάολο Πατσίνι (Μίλαν)
Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι (Μίλαν)
Φεντερίκο Βιβιάνι (Ρόμα) [4.000.000€]
Φίλιπ Χελάντερ (Μάλμε) [1.000.000€]
Έρος Πιζάνο (Παλέρμο) [1.000.000€]
Λούκα Σιλιγκάρντι (Λιβόρνο)
Σαμουέλ Σουπραγέν (Ντιζόν)
Φερντινάντο Κόπολα (Μπολόνια)
Πάβελ Βσόλεκ (Σαμπντόρια)*
Κλάουντιο Ουίνκ (Ιντερνασιονάλ)*
Λεάντρο Γκρέκο (Τζένοα) [1.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Κιέβο
Λούκας Κάστρο (Κατάνια) [3.000.000€]
Μάσιμο Γκόμπι (Πάρμα)
Τζάνι Μανφρίν (Μόντενα)
Πολ-Ζοζέ Εμ-Ποκού (Σταντάρ Λιέγης)
Φαμπρίτσο Κατσιατόρε (Σαμπντόρια) (ήταν δανεικός Βερόνα)
Φεντερίκο Ματιέλο (Γιουβέντους)*
Βάλτερ Μπίρσα (Μίλαν) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αντριάν Στόιαν (Ρόμα) (το υπόλοιπο 50%)
Μάρκο Καλντερόνι (Μπάρι) (το υπόλοιπο 50%)

Έμπολι
Λούκα Μπριτάντε (Φιορεντίνα) [800.000€]
Καστριότ Ντερμάκου (Μέλφι) [100.000€]
Αντρέα Κόστα (Πάρμα)
Λούκας Σκορούπσκι (Ρόμα)*
Μικέλε Καμπορέζε (Φιορεντίνα)
Ούρος Τσότσιτς (Πεσκάρα)
Ράντε Κρούνιτς (Μπόρατς Τσατσάκ)
Φεντερίκο Μπάρμπα (Ρόμα) (το υπόλοιπο 50%)
Ρικάρντο Σαπονάρα (Μίλαν) [4.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ραφέλε Μαϊέλο (Νάπολι)*
Λεάντρο Παρέδες (Ρόμα)*
Μάρκο Λίβαγια (Ρουμπίν Καζάν)*

Ουντινέζε
Ντουβάν Σαπάτα (Νάπολι)*
Μανουέλ Ιτούρα (Γρανάδα)
Μαρκίνιο (Ρόμα)
Φελίπε (Ίντερ)
Αλί Αντνάν (Ρίζεσπορ) [2.200.000€]
Γκασπάρ Εμανουέλ Ινίγκες (Αρχεντίνος Τζούνιορς) [1.200.000€]
Ιβάν Πίρις (Μαλδονάδο) [3.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Εμανουέλε Ροβίνι (Έμπολι) (το υπόλοιπο 50%) (δόθηκε δανεικός Πιστοϊέζε)

Αταλάντα
Γκαμπριέλ Παλέτα (Μίλαν)*
Ραφαέλ Τολόι (Σάο Πάουλο) [3.500.000€]
Γιάσμιν Κούρτιτς (Σασουόλο) [3.500.000€] (ήταν δανεικός Φιορεντίνα)
Γκαετάνο Μονακέλο (Μονακό) [500.000€] (ήταν δανεικός Βίρτους Λαντσιάνο)
Λούκα Βαλτζάνια (Τσεζένα) [900.000€]
Ντάβιντε Μπάσι (Έμπολι)
Μάρκους ντε Πάουλα (Κιέβο)
Μάρτεν ντε Ρουν (Χέρενφέν)
Ισνίν Αλίμι (Κιέβο)
Μπόρις Ραντούνοβιτς (Ραντ Βελιγραδίου)
Μαουρίσιο Πινίγια (Τζένοα) [2.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ρίτσμοντ Μποάκιε (Γιουβέντους) (το υπόλοιπο 50%)
Εντοάρντο Τσέρια (Γιουβέντους) (το υπόλοιπο 50%)
Τζουζέπε Ντε Λούκα (Βαρέζε) (το υπόλοιπο 50%)

Κάρπι
Μάρκο Μποριέλο (Τζένοα)
Κρίστιαν Τζακάρντο (Μίλαν)
Αντρέα Λάτζαρι (Φιορεντίνα)
Νικολάς Σπόλι (Κατάνια)
Κάμιλ Βίλτσεκ (Πιάστ Γκλιβίτσε) [100.000€]
Ραφαέλ Μαρτίνιο (Κατάνια)
Φραντσέσκο Μπενούσι (Βερόνα)
Φεντερίκο Φρανκίνι (Κιέβο)
Φεντερίκο Χίνο (Ντεφενσόρ)*
Ουάλας (Τσέλσι)* (ήταν Φιτέσε δανεικός)
Ρίντερ Μάτος (Φιορεντίνα)*
Λούκα Μαρόνε (Γιουβέντους)*
Ίγκορ Μπούμπνιτς (Ουντινέζε)*
Γκαμπριέλ Σίλβα (Ουντινέζε)*
Άιζακ Κόφι (Τζένοα)*
Ζέλικο Μπρκιτς (Ουντινέζε)* (ήταν δανεικός Κάλιαρι)
Ματέο Φεντέλε (Σιόν)*
Εμάνουελ Γκασπάρ Ινίγκεθ (Γρανάδα)*

Φροζινόνε
Μοντιπό Ντιακιτέ (Κάλιαρι)
Αλεκσάνταρ Τόνεφ (Άστον Βίλα)
Ντανιέλε Βέρντε (Ρόμα)*
Αλεάντρο Ρόζι (Τζένοα)*
Νικόλα Λεάλι (Γιουβέντους)*
Σαμουέλε Λόνγκο (Ίντερ)*
Ράμαν Τσίμπσα (Σασουόλο)*
Ντάνιελ Πάβλοβιτς (Γκρασχόπερς)*

Μπολόνια
Λούκα Ροσετίνι (Κάλιαρι) [2.500.000€]
Αντονί Μουνιέ (Μονπελιέ) [1.500.000€]
Έμιλ Κραφτ (Χέλσινγκμποργκ) [350.000€]
Αμαντού Ντιαβαρά (Σαν Μαρίνο FC) [100.000€]
Αντόνιο Μιράντε (Πάρμα)
Ματέο Μπρίγκι (Σασουόλο)
Φράνκο Μπριέντζα (Τσεζένα)
Λορέντζο Κρίσετιγκ (Ίντερ)* [1.260.000€ ο διετής δανεισμός, 2.710.000€ η απόκτηση] (ήταν δανεικός Κάλιαρι)
Σαφίρ Ταϊντέρ (Ίντερ)*
Εμανουέλε Τζακερίνι (Σαντερλαντ)*
Λούκα Ρίτσο (Σαμπντόρια)*
Ιμπραϊμά Εμ'Μπαγ (Ίντερ) [2.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Έρικ Πούλγκαρ (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)*

*Serie B
Σάββας Γκέντσογλου (Μπάρι από Εργοτέλη)
Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι από Καλλονή)
Φραντσέσκο Ταβάνο (Αβελίνο από Έμπολι)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα
Αρντά Τουράν (Ατλέτικο) [34.000.000€ + 7.000.000€ bonus] (παίζει από Ιανουάριο λόγω απαγόρευσης μεταγραφών)
Αλέις Βιδάλ (Σεβίλλη) [18.000.000€ + 4.000.000€ bonus] (παίζει από Ιανουάριο λόγω απαγόρευσης μεταγραφών)

Ρεάλ
Ματέο Κόβατσιτς (Ίντερ) [34.800.000€]
Ντανίλο (Πόρτο) [31.500.000€]
Κίκο Κασίγια (Εσπανιόλ) [6.000.000€]
Καζεμίρο (Πόρτο) [7.500.000€ / είχε δικαίωμα επαναγοράς]
Λούκας Βάθκεθ (Εσπανιόλ) [1.000.000€ / είχε δικαίωμα επαναγοράς]
Μάρκο Ασένσιο (Μαγιόρκα) [3.900.000€] (από Δεκέμβρη, αλλά είχε μείνει δανεικός Μαγιόρκα)
Χεσούς Βαγιέχο (Σαραγόσα) [6.000.000€] (έμεινε δανεικός Σαραγόσα)

Ατλέτικο
Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο) [35.000.000€]
Λουσιάνο Βιέτο (Βιγιαρεάλ) [20.000.000€]
Γιανίκ Φερέιρα Καράσκο (Μονακό) [20.000.000€]
Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι) [15.800.000€]
Στέφαν Σάβιτς (Φιορεντίνα) [12.000.000€]
Ματίας Κρανεβίτερ (Ρίβερ Πλέιτ) [7.700.000€] (έμεινε δανεικός στην Ρίβερ μέχρι τον Δεκέμβρη)
Ραφαέλ Σάντος Μπορέ (Ντεπορτίβο Κάλι) (έμεινε δανεικός στην Ντεπορτίβο Κάλι για έναν χρόνο)
Μπερνάρντ Μένσα (Γκιμαράες) [10.000.000€] (δόθηκε δανεικός Χετάφε)

Βαλένθια
Αϊμέν Αμπντενούρ (Μονακό) [25.000.000€]
Σάντι Μίνα (Θέλτα) [10.000.000€]
Αντερλάν Σάντος (Μπράγκα) [9.600.000€]
Μάθιου Ράιαν (Μπριζ) [7.000.000€]
Ζακαριά Μπακαλί (Αϊντχόφεν)
Ντανίλο (Μπράγκα)*
Άλβαρο Νεγρέδο (Μάντσεστερ Σίτι) [30.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ροντρίγκο (Μπενφίκα) [30.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αντρέ Γκόμες (Μπενφίκα) [15.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ζοάο Κανσέλο (Μπενφίκα) [15.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Γιοέλ Ροντρίγκεθ (Θέλτα) [2.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Σεβίλλη
Φερνάντο Γιορέντε (Γιουβέντους)
Τσίρο Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ)* [3.000.000€ ο δανεισμός]
Γεβγέν Κονοπλιάνκα (Ντνίπρο)
Στεβέν Εν'Ζονζί (Στόουκ) [9.770.000€]
Αντίλ Ραμί (Μίλαν) [3.500.000€]
Μαριάνο Φερέιρα (Μπορντό) [3.000.000€]
Γκαέλ Κακουτά (Τσέλσι) [6.000.000€] (ήταν δανεικός Ράγιο Βαγιεκάνο)
Σέρχιο Εσκουδέρο (Χετάφε) [2.750.000€]
Μίκαελ Κορν-Ντέλι (Θέλτα)
Ίβι Λόπεθ (Χετάφε)
Μάρκο Αντρεόλι (Ίντερ)*

Βιγιαρεάλ
Ρομπέρτο Σολδάδο (Τότεναμ) [11.200.000€]
Σαμουέλ (Μάλαγα) [8.000.000€]
Σάμου Καστιγιέχο (Μάλαγα) [8.000.000€]
Σεντρίκ Μπακαμπού (Μπούρσασπορ) [7.230.000€]
Ντένις Σουάρεθ (Μπαρτσελόνα) [4.000.000€] (ήταν δανεικός Σεβίλλη)
Αντριάν Λόπεθ (Πόρτο)*
Αλφόνς Αρεόλα (Παρί Σεν-Ζερμέν)* (ήταν δανεικός Μπαστιά)
Μαριάνο Μπαρμπόσα (Σεβίλλη)
Λέο Μπαπτιστάο (Ατλέτικο)* (ήταν δανεικός Ράγιο Βαγιεκάνο)
Βίκτορ Ρουίθ (Βαλένθια) [2.670.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Μπιλμπάο
Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο) [7.700.000€]
Γκόρκα Ελουστόντο (Σοθιεδάδ)
Ενέκο Μπόβεδα (Έιμπαρ)
Χαβιέρ Εράσο (Λεγκανές)
Τζουλέν Αρεγιάνο (Μπαρτσελόνα Β')

Θέλτα
Ιάγο Άσπας (Σεβίλλη) [5.600.000€] (αποκτήθηκε από Λίβερπουλ 6 εκ. & πουλήθηκε)
Ντάνιελ Βας (Εβιάν) [2.900.000€]
Γιον Γκουιντέτι (Μάντσεστερ Σίτι) (ήταν δανεικός Σέλτικ)
Ντέγιαν Ντράζιτς  (ΟΦΚ Βελιγραδίου)

Μάλαγα
Χασίμ Μαστούρ (Μίλαν)*
Αντνάν Τιγκαντουινί (Μπρέντα) [800.000€]
Σάρλες (Θέλτα) [500.000€]
Φάμπιο Εσπίνιο (Λουντογκόρετς)
Ντούγιε Τσοπ (Κάλιαρι)* [750.000€ ο δανεισμός]
Ρόκε Σάντα Κρους (Κρους Ασούλ)*
Χουάν Κάρλος (Μπράγκα)*
Ραούλ Αλμπερτόνσα (Ντέρμπι Κάουντι)*
Νορντίν Αμραμπάτ (Γαλατάσαράι) [3.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Εσπανιόλ
Ερνάν Πέρες (Βιγιαρεάλ)
Παπακουλί Ντιόπ (Λεβάντε)
Φραντσέσκο Μπάρντι (Ίντερ)*
Μπουρχούι (Ρεάλ Μαδρίτης Β')*
Ένσο Ρόκο (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)*
Χέραρδ Μορένο (Βιγιαρεάλ) [1.050.000€] (απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του)
Μικαέλ Σιανί (Σπόρτινγκ)
Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης)*

Ράγιο Βαγιεκάνο
Ραζβάν Ρατς (ΠΑΟΚ)
Χάβι Γκέρα (Κάρντιφ)
Πάτρικ Έμπερτ (Σπαρτάκ Μόσχας)
Τσέτσου Ντοράδο (Βιγιαρεάλ)
Ουσεϊνού Σισέ (Ντιζόν)
Ντιέγκο Γιορέντε (Ρεάλ Β')
Πάμπλο Ερνάντεθ (Αλ-Αραμπί)*
Μπεμπέ (Μπενφίκα)* (ήταν δανεικός Κόρδοβα)
Ρένσο Σαμπράνο (Ντεπορτίβο Λάρα)
Χουάν Κάρλος (Κόρδοβα) [100.000€]
Τσένγκντονγκ Ζανγκ (BJ Guoan)*

Σοθιεδάδ
Ασιέρ Ιγιαραμέντι (Ρεάλ) [15.000.000€]
Ζόνατας (Έλτσε) [7.100.000€]
Νταβίντ Κόντσα (Ράθινγκ Σανταντέρ) [1.000.000€]
Μπρούμα (Γαλατάσαράι)* [1.900.000€ ο δανεισμός]
Ντιέγκο Ρέγες (Πόρτο)*
Χερόνιμο Ρούλι (Ντεπορτίβο Μαλντονάδο)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Λεβάντε
Ντέιβερσον (Μπελενένσες) [2.000.000€] (ήταν δανεικός Κολωνία)
Βέρθα (Αλμερία)
Ρουμπέν Μαρτίνεθ (Αλμερία)
Ναμπίλ Γκιλάς (Πόρτο)* (ήταν δανεικός Κόρδοβα)
Άνχελ Τρουχίγιο (Αλμερία) [700.000€]
Ντιέγκο Μαρίνιο (Βαγιαδολίδ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Χετάφε
Μπάλας Μέγκιερι (Ολυμπιακός)
Χουάν Κάλα (Γρανάδα)
Νταμιάν Σουάρες (Έλτσε)
Στέφαν Στσέποβιτς (Σέλτικ)*
Μπερνάρντ Μένσα (Ατλέτικο)* (μόλις αποκτήθηκε από Γκιμαράες)
Σαντιάγο Βερχίνι (Σάντερλαντ)*
Άλβαρο Μεδράν (Ρεάλ Μαδρίτης Β')*
Βίκτορ Ροντρίγκεθ (Έλτσε)*
Μόι Γκόμεθ (Βιγιαρεάλ)
Εμιλιάνο Βελάσκες (Ατλέτικο)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)

Ντεπορτίβο
Λούκας Πέρεθ (ΠΑΟΚ) [1.500.000€]
Κάνι (Βιγιαρεάλ) (ήταν δανεικός Ατλέτικο)
Φερνάντο Ναβάρο (Σεβίλλη)
Αλεχάντρο Αρίμπας (Σεβίλλη)
Πέδρο Μοσκέρα (Έλτσε)
Εμίλιο Λούκας Βίνιο (Ποντεβέδρα)
Φεντερίκο Καρτάμπια (Βαλένθια)* (ήταν δανεικός Κόρδοβα)
Λουίς Αλμπέρτο (Λίβερπουλ)* (ήταν δανεικός Μάλαγα)
Σέλσο Μπόρχες (ΑΪΚ Στοκχόλμης) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Οριόλ Ριέρα (Γουίγκαν) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Χουανφράν (Γουότφορντ)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Χόναταν Ροντρίγκες (Μπενφίκα)*

Γρανάδα
Ρενέ Κρχιν (Ίντερ) [1.300.000€] (ήταν δανεικός Κόρδοβα)
Έντγκαρ Μέντεθ (Αλμερία)
Ιρουντού Μουσαβού-Κινγκ (Καέν)
Ίβαν Κέλαβα (Ουντινέζε)
Ντόρια (Μαρσέιγ)*
Νίκο Λόπες (Ουντινέζε)*
Νέουτον (Ουντινέζε)*
Αντρές Φερνάντεθ (Πόρτο)*
Σάλβα Ρουίθ (Βαλένθια)*
Ρόμπερτ Ιμπάνιεθ (Βαλένθια)*
Μιγκέλ Λόπες (Σπόρτινγκ)*
Κριστιάνο Μπιράγκι (Ίντερ)* (πέρσι δανεικός στην Κιέβο)

Έιμπαρ
Αντριάν Γκονθάλεθ (Έλτσε)
Μάουρο ντος Σάντος (Αλμερία)
Αντόνιο Λούνα (Άστον Βίλα)
Τάιλορ (Θέλτα Β)
Ιβάν Ράμις (Λεβάντε)
Σέρχι Ένριτς (Νουμάνθια)
Σέρχιο Γκαρθία (Λεϊόα)
Κέκο (Αλμπαθέτε)
Ασιέρ Ριέσγο (Οσασούνα)
Νταβίντ Γιουνγκά (Χιρόνα)
Ίζετ Χαΐροβιτς (Βέρντερ)*
Έντι Ισραΐλοβ (Μούρθια)*
Σιμόνε Βέρντι (Μίλαν)*
Αλεκσάνταρ Πάντιτς (Βιγιαρεάλ)*
Γκονσάλο Εσκαλάντε (Κατάνια)* [500.000€ ο δανεισμός]
Μπόρχα Μπαστόν (Ατλέτικο Μαδρίτης)*

Μπέτις
Χοακίν (Φιορεντίνα) [1.500.000€]
Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ (Αμβούργο)
Χουάν Μανουέλ Βάργκας (Φιορεντίνα)
Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ (Νόριτς)*
Ντιντιέ Ντιγκάρ (Νις)
Χέικο Βέστερμαν (Αμβούργο)
Χερμάν Πεσέλα (Ρίβερ Πλέιτ) [2.250.000€] (πήρε το 50%)
Πέτρος Ματέους (Κορίνθιανς) [1.600.000€] (πήρε το 50%)
Αμρό Ταρέκ (Ελ Γκουνά) [300.000€]
Κριστιάνο Πιτσίνι (Φιορεντίνα) [1.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Φουέ Καντίρ (Μαρσέιγ) [600.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Φρανθίσκο Πορτίγιο (Μάλαγα) [1.200.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Χιχόν
Αντόνιο Σανάμπρια (Ρόμα)*
Ομάρ Μασκαρέλ (Ρεάλ)*
Αλέν Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα)*

Λας Πάλμας
Αντολίν Αλκαράς (Έβερτον)
Πέδρο Μπίγκας (Μαγιόρκα)
Χάβι Βάρας (Βαγιαδολίδ)
Χόναταν Βιέρα (Σταντάρ Λιέγης) [900.000€]
Σέρχιο Αράουχο (Μπόκα Τζούνιορς) [2.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Αλφρέδο Ορτούνιο (Γρανάδα) [1.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Χαβιέρ Γκαρίδο (Νοριτς)
Ναμπίλ Ελ Ζαρ (Λεβάντε)
Ουακάσο Μουμπάρακ (Ρουμπίν Καζάν)*

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπάγερν
Αρτούρο Βιδάλ (Γιουβέντους) [40.000.000€]
Ντόουγκλας Κόστα (Σαχτάρ) [30.000.000€]
Τζόσουα Κίμιχ (Λειψία) [8.500.000€]
Σβεν Ούλραϊχ (Στουτγκάρδη) [4.300.000€]
Κίνγκσλεϊ Κομάν (Γιουβέντους)* [6.730.000€ ο διετής δανεισμός]

Βόλφσμπουργκ
Γιούλιαν Ντράξλερ (Σάλκε) [32.000.000€]
Μαξ Κρούζε (Γκλάντμπαχ) [12.000.000€]
Ντάντε (Μπάγερν) [4.000.000€]
Κάρλος Άσκουες (Μελγκάρ) [1.500.000€]
Φρανσίσκο Ροντρίγκες (Ζυρίχη) [1.200.000€]
Αλεξάντερ Μπρουνστ (Αμβούργο) [100.000€]

Γκλάντμπαχ
Γιόσιπ Ντρμιτς (Λεβερκούζεν) [10.000.000€]
Νίκο Σουλτς (Χέρτα) [4.000.000€]
Νίκο Ελβέντι (Ζυρίχη) [4.000.000€]
Λαρς Στιντλ (Ανόβερο) [3.000.000€]
Τζιμπρίλ Σο (Ζυρίχη) [1.500.000€] (αρχικά για Β')
Τόμπιας Σίπελ (Κάιζερσλαουτερν)
Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι)*
Μαντέλα Έγκμπο (Κρίσταλ Πάλας U18)
Τοργκάν Αζάρ (Τσέλσι) [8.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Λεβερκούζεν
Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σάλκε) [6.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Χαβιέρ Ερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [11.000.000€ + 5.500.000€ bonus]
Τσάρλες Αράνγκις (Ιντερνασιονάλ) [12.000.000€]
Κέβιν Καμπλ (Ντόρτμουντ) [10.600.000€]
Αντμίρ Μεχμέντι (Φράιμπουργκ) [8.000.000€]
Ζονατάν Τα (Αμβούργο) [7.500.000€] (ήταν Φορτούνα Ντίσελντορφ δανεικός)
Αντρέ Ραμάλιο (Ζάλτσμπουργκ)

Άουγκσμπουργκ
Κου Για-Τσέολ (Μάιντς) [4.800.000€]
Φίλιπ Μαξ (Καρλσρούη) [3.800.000€]
Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν)* [2.500.000€]
Γιάνικ Ουτλ (Ούντερχάχινγκ)
Πιοτρ Τροχόβσκι (Σεβίλλη / ελεύθερος από Σεπτέμβρη 2014)
Ντόμινικ Κοχρ (Λεβερκούζεν) [1.400.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Σάλκε
Γιοχάνες Γκάις (Μάιντς) [12.000.000€]
Φράνκο Ντι Σάντο (Βέρντερ) [6.000.000€]
Ζούνιορ Καϊσάρα (Λουντογκόρετς) [4.500.000€]
Πιέρ-Εμίλ Χέιμπιεργκ (Μπάγερν)* (πέρσι δανεικός Άουγκσμπουργκ)
Σάσα Ρίτερ (Φράιμπουργκ)
Αλεξάντρερ Νίμπελ (Πάντερμπορν)
Ματίγια Νάστασιτς (Μάντσεστερ Σίτι) [9.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Μίχαελ Γκσπούρνινγκ (για Σάλκε Β')

Ντόρτμουντ
Γκονσάλο Κάστρο (Λεβερκούζεν) [11.000.000€]
Ρόμαν Μπούρκι (Φράιμπουργκ) [3.500.000€]
Γιούλιαν Βάιγκλ (Μόναχο 1860) [3.000.000€]
Παρκ Γιου-Χο (Μάιντς) [2.500.000€]
Αντνάν Γιανουζάι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)*

Χόφενχαϊμ
Κέβιν Κουράνι (Ντινάμο Μόσχας)
Φάμπιαν Σερ (Βασιλεία) [4.500.000€]
Πάβεκ Καντεράμπεκ (Σπάρτα Πράγας) [3.500.000€]
Ζονατάν Σμιντ (Φράιμπουργκ) [3.500.000€]
Μαρκ Ουτ (Χέρενφέν) [3.000.000€]
Ζοελίντον (Σπορτ Ρεσίφε) [2.200.000€]
Μάρκο Μάριτς (Ραπίντ Βιέννης) [500.000€] (δόθηκε δανεικός Λέχια Γκντανσκ)
Αντόνιο Τσόλακ (Νυρεμβέργη) [500.000€] (δόθηκε δανεικός Κάιζερσλαουτερν)

Φρανκφούρτη
Μίγιατ Γκατσίνοβιτς (Βοϊβοντίνα)
Λουκ Καστενιό (Τβέντε) [2.500.000€ + 1.500.000€ bonus]
Νταβίντ Αμπραάμ (Χόφενχαϊμ) [2.000.000€]
Στέφαν Ράιναρτς (Λεβερκούζεν)
Χάιντς Λίντνεν (Αούστρια Βιέννης)
Λούκας Χραντέτσκι (Μπρέντμπι) [1.400.000€]

Βέρντερ
Άντονι Ούτζα (Κολωνία) [4.500.000€]
Άρον Γιόχανσον (Άλκμααρ) [4.220.000€]
Ουλίσες Γκαρσία (Γκρασχόπερς)
Φέλιξ Βίντβαλντ (Φρανκφούρτη)

Μάιντς
Φάμπιαν Φράι (Βασιλεία) [3.600.000€]
Γιοσινόρι Μούτο (FC Τόκιο) [2.800.000€]
Φλόριαν Νίντερλεχνερ (Χάιντενχαϊμ) [2.000.000€]
Γκαετάν Μπουσμάν (Μετς) [1.000.000€]
Μπεσάρ Χαλιμί (Κίκερς Στουτγκάρδης) [400.000€]
Μαξιμίλιαν Μπάιστερ (Αμβούργο)
Λίον Μπάλογκαν (Ντάρμσταντ)
Ντάνι Λάτζα (Μπόχουμ)
Ενρίκε Σερένο (Κάισερισπορ)
Τζανλούκα Κούρτσι (Ρόμα)
Χον Κόρδοβα (Γρανάδα)*

Κολωνία
Αντονί Μοντέστ (Χόφενχαϊμ) [4.500.000€]
Μίλος Γιόγιτς (Ντόρτμουντ) [3.000.000€]
Λεονάρντο Μπίτενκουρτ (Ανόβερο) [2.500.000€]
Φρέντερικ Σέρενσεν (Γιουβέντους) [2.000.000€]
Ντόμινικ Χάιντς (Κάιζερσλαουτερν) [1.500.000€]
Φίλιπ Χόζινερ (Ρεν)*

Ανόβερο
Όλιβερ Ζοργκ (Φράιμπουργκ) [3.500.000€]
Μεβλιούτ Ερντίντς (Σεντ-Ετιέν) [3.300.000€]
Φέλιξ Κλάους (Φράιμπουργκ) [3.000.000€]
Ούφε Μπεκ (Νόρτζελαντ) [2.000.000€]
Τσάρλισον Μπένσχοπ (Φορτούνα Ντίσελντορφ) [1.500.000€]
Φίλιπ Τσχόινερ (Ζανκτ Πάουλι)
Αλάν Σεν-Μαξιμέν (Μονακό)* (μόλις αποκτήθηκε από Σεντ-Ετιέν)

Στουτγκάρδη
Εμιλιάνο Ινσούα (Ατλέτικο Μαδρίτης)
Μίτσελ Λάνγκερακ (Ντόρτμουντ) [3.000.000€]
Πρεμίσλαβ Τίτον (Αϊντχόφεν) [1.000.000€] (ήταν δανεικός Έλτσε)
Γιαν Κλίμεντ (Βισοτσίνα Γιλάβα) [1.000.000€]
Φίλιπ Χάιζε (Χάιντενχαϊμ) [800.000€]
Τόνι Σούνιτς (Κουμπάν Κρασνοντάρ)
Λούκας Ρουπ (Πάντερμπορν)
Ρόμπι Κρουζ (Λεβερκούζεν)*
Μπέντζαμιν Άπχοφ (Νυρεμβέργη) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Χέρτα
Βλαντιμίρ Νταρίντα (Φράιμπουργκ) [3.500.000€]
Μίτσελ Βάιζερ (Μπάγερν)
Βένταντ Ιμπίσεβιτς (Στουτγκάρδη)

Αμβούργο
Άλμπιν Έκνταλ (Κάλιαρι) [4.500.000€]
Άαρον Χαντ (Βόλφσμπουργκ) [3.000.000€]
Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Χόφενχαϊμ) [3.000.000€] (ήταν δανεικός Μπόχουμ)
Σβεν Σίπλοκ (Χόφενχαϊμ) [2.500.000€]
Γκουτόκου Σακάι (Στουτγκάρδη) [700.000€]
Έμιρ Σπάχιτς (Λεβερκούζεν)
Μπατουχάν Αλτιντάς (Μπούρσασπορ)
Τατσούγια Ίτο (Kashiwa Reysol)
Αντρέας Χίρτσελ (Φάντουτς)
Λιούις Χόλτμπι (Τότεναμ) [6.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Ίνγκολσταντ
Ελίας Κατσούνγκα (Πάντερμπορν) [1.500.000€]
Έριαν Νίλαντ (Μόλντε) [1.000.000€]
Μάρκους Σούτνερ (Αούστρια Βιέννης) [700.000€]
Ρομέν Μπρεζερί (Ντάρμσταντ)
Μόρις Μούλτχαουπ (Σάλκε)

Ντάρμσταντ
Μάριο Βράντσιτς (Πάντερμπορν) [500.000€]
Φάμπιαν Χόλαντ (Χέρτα) [350.000€]
Τζούνιορ Ντίας (Μάιντς)
Πέτερ Νίμαϊερ (Χέρτα)
Κόνσταντιν Ράους (Στουτγκάρδη)
Γιαν Ρόζενταλ (Φρανκφούρτη)
Λούκα Καλντιρόλα (Βέρντερ)* [100.000€ ο δανεισμός]

ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν-Ζερμέν
Άνχελ ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [63.000.000€]
Λεβέν Κουρζαουά (Μονακό) [25.000.000€]
Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) [9.230.000€]
Μπενζαμέν Σταμπουλί (Τότεναμ) [8.500.000€]
Σερζ Οριέ (Τουλούζ) [10.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Λιόν
Σέρχι Νταρντέρ (Μάλαγα) [12.000.000€]
Μαπού Γιανγκά-Εμπιουά (Ρόμα) [10.000.000€]
Κλαουντιό Μποβού (Γκινγκάμπ) [4.500.000€ + 3.000.000€ bonus]
Ραφαέλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [3.000.000€]
Ζερεμί Μορέλ (Μαρσέιγ)
Λουκάς Τουσάρ (Βαλανσιέν)
Ολιβιέ Κεμέν (Νιούκαστλ) [700.000€]

Μονακό
Στεφάν Ελ Σααραουί (Μίλαν)* [2.000.000€ ο δανεισμός και απόκτηση με 16.000.000€]
Φάμπιο Κοεντράο (Ρεάλ)*
Ιβάν Καβαλέιρο (Μπενφίκα) [14.600.000€] (πέρσι δανεικός Ντεπορτίβο)
Ανταμά Τραορέ (Λιλ) [14.000.000€]
Μάρκος Λόπες (Μάντσεστερ Σίτι) [11.500.000€] (πέρσι δανεικός Λιλ)
Γκουίντο Καρίγιο (Εστουδιάντες) [9.000.000€]
Γκαμπριέλ Μποσίλια (Σάο Πάουλο) [9.600.000€]
Τομάς Λεμάρ (Καέν) [4.000.000€]
Φαρές Μπαχλουλί (Λιόν) [3.000.000€]
Κορεντέν Ζαν (Τρουά) [2.000.000€]
Ζιλ Ντίας (Μπράγκα)
Μάριο Πάσαλιτς (Τσέλσι)* (ήταν δανεικός Έλτσε)
Έλντερ Κόστα (Μπενφίκα)* (ήταν δανεικός Ντεπορτίβο)
Φαμπίνιο (Ρίο Άβε) [6.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Ουάλας (Μπράγκα)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Αλάν Σεν-Μαξιμέν (Σεντ-Ετιέν) [5.000.000€] (δόθηκε δανεικός στο Ανόβερο)

Μαρσέιγ
Καρίμ Ρεκίκ (Μάντσεστερ Σίτι) [5.000.000€] (ήταν δανεικός Αϊντχόφεν)
Λασανά Ντιαρά (Λοκομοτίβ Μόσχας)
Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ)
Ρολάντο (Πόρτο)
Ρεμί Καμπελά (Νιούκαστλ)*
Λούκας Σίλβα (Ρεάλ)*
Μαουρίσιο Ίσλα (Γιουβέντους)* (ήταν δανεικός ΚΠΡ)
Πάολο Ντε Τσέλιε (Γιουβέντους)* (ήταν δανεικός Πάρμα)
Χαβιέρ Μανκίγιο (Ατλέτικο)* (ήταν Λίβερπουλ δανεικός)
Μπουνά Σαρ (Μετς) [2.000.000€]
Ζορζ-Κεβέν Εν'Κουντού (Ναντ) [1.500.000€]
Γιοάν Πελέ (Σοσό)
Αντρέ-Φρανκ Ζαμπό (Ρεμς)
Λούκας Οκάμπος (Μονακό) [7.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Σεντ-Ετιέν
Νολάν Ρου (Λιλ) [2.000.000€]
Μπενουά Ασού-Εκοτό (Τότεναμ / ελεύθερος)
Βενσάν Παζό (Ρεν)
Κεβέν Τεοφίλ-Κατρίν (Κάρντιφ) [2.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Νελ Μοπέ (Νις)
Ρόμπερτ Μπέριτς (Ραπίντ Βιέννης)
Βαλεντέν Εσερίκ (Νις)*
Κεβέν Μαλκουΐ (Νιόρ) [500.000€]
Ζαν-Κριστόφ Μπαεμπέκ (Παρί Σεν Ζερμέν)*

Μπορντό
Μίλαν Γκάγιτς (OFK Βελιγραδίου)
Πάμπλο Νασιμέντο Κάστρο (Πόντε Πρέντα)

Μονπελιέ
Ριάντ Μπουντεμπούζ (Μπαστιά) [1.700.000€]
Ουιλιάμ Ρεμί (Ντιζόν)
Μουσταφά Γιαταμπαρέ (Τράμπζονσπορ)* [900.000€ ο δανεισμός]
Ραμί Μπενσεμπενί (Παραντού)* (ήταν δανεικός Λιρς)
Καζιμίρ Νινγκά (Mangasport)

Λιλ
Μπαπτίστ Γκιγιόμ (Λανς) [4.000.000€]
Ερίκ Μποτεάκ (Νις) [2.500.000€]
Ιμπραΐμ Αμαντού (Νανσί) [2.000.000€]
Γιασίν Μπενζιά (Λιόν) [1.000.000€]
Γκατζί Ταλό (Ρόμα) [1.000.000€] (ήταν Μπαστιά δανεικός)
Μουνίρ Ομπαντί (Μονακό)
Ρενάτο Σιβέλι (Μπούρσασπορ)
Σερού Γκιρασί (Λαβάλ) [500.000€]
Γιο Γεμπόα (Μάντσεστερ Σίτι)
Λενί Νανζίς (Καέν)

Ρεν
Ζιοβανί Σιό (Βασιλεία) [2.000.000€] (ήταν δανεικός Μπαστιά)
Γιακουμπά Σιλά (Άστον Βίλα) [1.500.000€] (ήταν δανεικός Ερτζίγεσπορ)
Πέδρο Μέντες (Πάρμα)
Λουντοβίκ Μπαάλ (Λανς)
Χουάν Κιντέρο (Πόρτο)*
Ζερεμί Μπογκά (Τσέλσι)*

Γκινγκάμπ
Ζιμί Μπριάν (Ανόβερο)
Νικολά Μπενεζέ (Εβιάν) [1.200.000€] (ήταν δανεικός Καέν)
Νιλ Ντε Πάου (Λόκερεν) [800.000€]
Τεό Γκιβάρς (Λοριάν Β')
Σλοάν Πριβά (Γάνδη)* (ήταν δανεικός Καέν)

Νις
Ζαν Μικαέλ Σερί (Πάσος Φερέιρα) [1.000.000€]
Μικαέλ Λε Μπιάν (Χάβρη)
Βαλέρ Ζερμέν (Μονακό)*
Πολ Μπαΐς (Σεντ-Ετιέν)*
Χατέμ Μπεν Αρφά (Νιούκαστλ / ελεύθερος από Ιανουάριο 2015)
Μαξίμ Λε Μαρσάν (Χάβρη) [600.000€]

Μπαστιά
Φρανκ Ετουντί (Ζυρίχη) [500.000€]
Σαντιό Ντιαλό (Ρεν)
Γιασίν Ζεμπούρ (Μονπελιέ) (ήταν δανεικός Βαρέζε)
Σεκό Φοφανά (Μάντσεστερ Σίτι)*
Γέσπερ Χάνσεν (Εβιάν)
Μεχτί Μοστεφά (Λοριάν)

Καέν
Αντί Ντελόρ (Γουίγκαν) (ήταν δανεικός Τουρ) [1.400.000€]
Ζονατάν Ντελαπλάς (Λιλ) [600.000€]
Βενσάν Μπεσά (Ναντ)
Ζεφ Λουί (Σταντάρ Λιέγης)
Σακέρ Αλαντούρ (Ναντ)
Σιάμ Μπεν Γιουσέφ (Άστρα Τζούρτζου)
Φλοριάν Λε Ζονκούρ (Κονκαρνό)
Ζορντάν Ενκολολό (Κλερμόν)
Ρονί Ροντελέν (Λιλ)*

Ναντ
Κόλμπεϊν Σίγκτορσον (Άγιαξ) [3.000.000€]
Αντριάν Τομασόν (Εβιάν) [800.000€]
Λόρικ Τσάνα (Λάτσιο)
Εμιλιάνο Σάλα (Μπορντό)
Ουιλφρίντ Μουαμπέ (Μπρεστ)
Αντριάν (Φλαμένγκο)* (ήταν δανεικός Λιντς)
Γιουσούφ Σαμπαλί (Παρί Σεν-Ζερμέν)*
Ερμίρ Λανιάνι (Ρεν)*

Ρεμς
Φρεντερίκ Μπουλό (Σταντάρ Λιέγης)
Αμαρί Τραορέ (Λιρς)
Ουγκό Ροντριγκέζ (Αρλ)
Γιάμπα Κάνκαβα (Ντνιπρό) [1.500.000€]

Λοριάν
Αμπντούλ Ματζίντ Ουάρις (Τράμπζονσπορ) [3.150.000€]
Μπενζαμέν Μουκαντζό (Ρεμς)
Μορικέ Φοφανά (Λίλεστρεμ) [400.000€]
Παπ Αμπντού Παγ (Ντιζόν)

Τουλούζ
Μάουρο Γκοϊκοετσέα (Αρόουκα)
Σομάλια (Φερεντσβάρος) [1.680.000€]

Τρουά
Φαμπιάν Καμούς (Γκενκ)
Λοσεμί Καραμπουέ (Νανσί)
Κριστιάν Μπεκαμενγκά (Λαβάλ)
Κρις Μαβινγκά (Ρούμπιν Καζάν)*

Γκαζελέκ Αζαξιό
Αλεξάντρ Κουφ (Ουντινέζε)
Ζερόμ Λε Μουάν (Λανς)
Αλασάν Τουρέ (Τουρ)
Ντάμιαν Τζόκοβιτς (Μπολόνια)
Καντέρ Μανγκάν (Ερτζίγεσπορ / ελεύθερος)
Ισιαγκά Σιλά (Τουλούζ)*
Λαρέντ Αμπεργκέ (Μαρσέιγ)
Ζακ Ζουά (Αμβούργο)

Ανζέρ
Ζιλ Σουνού (Εβιάν)
Σλιμάν Σισοκό (Λουσόν)
Σεΐκ Εν'Ντοΐ (Κρετέιγ)
Γιοάν Αντρέ (Γκαζελέκ Αζαξιό)
Μπιλί Κετκεοφομφόν (Τουρ)
Ματίας Σερέν (Ρεμοραντέν)
Ρομέν Σαΐς (Χάβρη)
Ισμαέλ Τραορέ (Μπρεστ)
Πιερίκ Καπέλ (Κλερμόν)
Γκόραν Καράνοβιτς (Ζανκτ Γκάλεν)
Τομάς Μανγκανί (Κιέβο) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα
Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ)* (ήταν δανεικός Ολυμπιακό)
Ραούλ Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης) [4.000.000€ το 50%]
Μεχντί Καρσελά-Γκονσάλες (Σταντάρ Λιέγης) [4.000.000€]
Μπιλάλ Ουλ-Σικ (Τβέντε) [1.500.000€]
Έντερσον Μοράες (Ρίο Άβε) [1.000.000€]
Χον Μουρίγιο (Σαμόρα) [800.000€]
Αντέλ Τααράμπτ (ΚΠΡ)
Φερνάντο Μαρσάλ (Νασιονάλ)
Σίλβιο (Ατλέτικο)* (ήταν δανεικός, έμεινε δανεικός)
Μπρούνο Ροντρίγκες (Αλκανενένσε) (για Μπενφίκα Β αρχικά)
Βιτάλι Λίστσοβ (Λεϊρία) (ήταν δανεικός Μπενφίκα Β και αποκτήθηκε)

Πόρτο
Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης)
Ντανιέλ Οσβάλντο (Σαουθάμπτον)
Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα)
Αλμπέρτο Μπουένο (Ράγιο Βαγιεκάνο)
Αλί Σισοκό (Άστον Βίλα)*
Ζιανελί Ιμπουλά (Μαρσέιγ) [20.000.000€]
Ντανίλο Περέιρα (Μαρίτιμο) [4.000.000€]
Αντρέ Αντρέ (Γκιμαράες) [2.000.000€]
Σέρζιο Ολιβέιρα (Πάσος Φερέιρα) [1.000.000€]
Χεσούς Κορόνα (Τβέντε)

Σπόρτινγκ
Αλμπέρτο Ακουιλάνι (Φιορεντίνα)
Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ) [3.400.000€]
Μπράιαν Ρουίς (Φούλαμ) [2.700.000€]
Μπρούνο Παουλίστα ( Μπαΐα) [2.450.000€]
Νάλντο (Ουντινέζε) [2.000.000€]
Έβερτον (Ανζί) [1.500.000€]
Μικαέλ Σιανί (Λάτσιο)
Ζοάο Περέιρα (Ανόβερο)
Άζμπε Γιουγκ (Μπορντό)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Αϊντχόφεν
Γκαστόν Περέιρο (Νασιονάλ Μοντεβιδέο) [7.000.000€]
Ντάβι Πρέπερ (Φιτέσε) [4.500.000€]
Έκτορ Μορένο (Εσπανιόλ) [2.800.000€]
Νίκολαϊ Λάουρσεν (Μπρέντμπι) [2.000.000€]
Σίμον Πόουλσεν (Άλκμααρ)
Λουκ Κούπμανς (FC Oss) [50.000€]
Μαξίμ Λεστιέν (Αλ-Αραμπί)*
Αντρές Γκουαρδάδο (Βαλένθια) [3.500.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Νικολά Ισιμά-Μιρέν (Μονακό) [3.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Άγιαξ
Νέμανια Γκούντελ (Άλκμααρ) [6.000.000€]
Αμίν Γιουνές (Γκλάντμπαχ) [2.500.000€]
Τζον Χάιτινχα (Χέρτα)
Μίτσελ Ντάικς (Βίλεμ)
Γιαγιά Σανογκό (Άρσεναλ)*
Αρκάντιους Μίλικ (Λεβερκούζεν) [2.800.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

Άλκμααρ
Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ U19)
Μπεν Ρίνστρα (Τσβόλε)
Γιοπ φαν ντερ Λίντεν (Γκόου Αχέντ Ιγκλς)
Τζίνο Κοουτίνιο (Εξέλσιορ)
Λέβι Γκαρσία (Central FC)
Βίνσεντ Γιάνσεν (Άλμερε)

Φέγενοορντ
Ντιρκ Κάιτ (Φενέρμπαχτσε)
Μάρκο Βεγίνοβιτς (Φιτέσε) [3.500.000€]
Σίμον Γκούσταφσον (Χέκεν) [1.500.000€]
Γιαν-Άρι φαν ντερ Χέιντεν (Φιτέσε)
Έλτζερο Έλια (Βέρντερ Βρέμης)
Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς (Μπούρσασπορ) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

*Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε από ΠΑΟΚ)
*Μάικλ Ολαϊτάν (Τβέντε από Ολυμπιακό)
*Χέντβιχες Μαντούρο (Χρόνινχεν από ΠΑΟΚ)

ΤΟΥΡΚΙΑ

Γαλατάσαράι
Λούκας Ποντόλσκι (Άρσεναλ) [2.500.000€] (ήταν δανεικός Ίντερ)
Λιονέλ Καρόλ (Τρουά) [1.470.000€]
Τζενκ Γκιονέν (Μπεσίκτας) [600.000€]
Μπιλάλ Κισά (Ακσιχάρ Μπελεντίγεσπορ)
Γεμ Καρατζάν (Ρέντινγκ)
Χοσέ Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης ΙΙ)
Τζέισον Ντινάιερ (Μάντσεστερ Σίτι)* (ήταν Σέλτικ δανεικός)

Φενέρμπαχτσε
Ρόμπιν φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [6.500.000€]
Νανί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) [5.000.000€]
Σόουζα (Σάο Πάουλο) [8.000.000€]
Σίμον Κιερ (Λιλ) [7.650.000€]
Φερναντάο (Ατλέτικο Παραναένσε) [2.500.000€] (ήταν δανεικός Μπούρσασπορ)
Σενέρ Εζμπαϊρακλί (Μπούρσασπορ) [1.700.000€]
Λάζαρ Μάρκοβιτς (Λίβερπουλ)*
Φαμπιάνο (Πόρτο)*
Αμπντουλάγ Μπα (Πόρτο)*
Ουζάν Τουφάν (Μπούρσασπορ) [7.000.000 €]
Βολκάν Σεν (Μπούρσασπορ)

Μπεσίκτας
Μάριο Γκόμεθ (Φιορεντίνα)*
Ροντόλφο (Γκρέμιο) [3.270.000€]
Ρικάρντο Κουαρέσμα (Πόρτο) [1.190.000€]
Αντρέας Μπεκ (Χόφενχαϊμ) [1.750.000€]
Ντούσκο Τόσιτς (Γκεντσλέρμπιρλιγί)
Χοσέ Σόσα (Μεταλίστ Χάρκιβ) [2.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

*Φάνης Γκέκας (Εσκισέχιρσπορ από Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ)
*Σαμουέλ Ετο'ό (Αντάλιασπορ από Σαμπντόρια) [1.000.000€]
* Νταμ Εν'Ντόι (Τράμπζονσπορ από Χαλ)
*Στεφάν Εμ'Μπιά (Τράμπζονσπορ από Σεβίλλη)
*Λουίς Πέδρο Καβάντα (Τράμπζονσπορ από Λάτσιο) [2.500.000€]
*Ρικαρντό Φατί (Μπούρσασπορ από Σταντάρ Λιέγης) [600.000€]
* Τομ Ντε Σούτερ (Μπούρσασπορ από Μπριζ) [2.000.000€]
* Μπάλας Τζούτζακ (Μπούρσασπορ από Ντινάμο Μόσχας) [1.120.000€]
* Ισαάκ Κουένκα (Μπούρσασπορ από Ντεπορτίβο)
*Τόμας Σίβοκ (Μπούρσασπορ από Μπεσίκτας)
*Μερτ Γκιουνόκ (Μπούρσασπορ από Φενέρμπαχτσε)
* Μίροσλαβ Στοχ (Μπούρσασπορ δανεικός από Φενέρμπαχτσε)
*Τόμας Νέτσιντ (Μπούρσασπορ από Τσβόλε)
*Σαρλ Ιτάντζ (Ρίζεσπορ από ΠΑΟΚ)
*Ερνέστας Σέτκους (Σίβασπορ από Κέρκυρα)
* Γιεκτά Κουρτουλούς (Σίβασπορ από Γαλατάσαράι)

ΒΕΛΓΙΟ

Γάνδη
Αμπντ Χατέμ Αλχαμέντ (Άσντοντ) [1.000.000€]
Τομάς Ματόν (Κόρτραϊκ)
Έρικ Γιόχανσον (Μάλμε)
Καλιφά Κουλιμπαλί (Σαρλερουά)
Σαντ-Ικ Γιουσούφ (GBS Academy)
Λάσε Νίλσεν (Νάιμεχεν) [600.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Στέφαν Μίτροβιτς (Φράιμπουργκ)*

Μπριζ
Γέλε Βόσεν (Μπέρνλι) [2.000.000€]
Χανς Βανάκεν (Λόκερεν) [4.000.000€]
Αμπντουλά Ντιαμπί (Λιλ) [2.000.000€]
Σεμπαστιάν Μπρουζέζ (Ζούλτε Βάρεχεμ)
Ντιον Κουλς (Λόιβεν)
Ζαν-Σαρλ Καστελετό (Οσέρ)
Μπέρνι Ιμπίνι-Ισέι (Shanghai Dongya) (ήταν δανεικός Sydney FC)
Σινάν Μπολάτ (Πόρτο)*
Μικέλ Άγκου (Πόρτο)*
Λεάντρο Περέιρα (Παλμέιρας) [3.000.000€] (θα μείνει Παλμέιρας μέχρι τον Δεκέμβρη)

Άντερλεχτ
Καρά Εμ'Μποτζ  [3.500.000€]
Ιβάν Ομπράντοβιτς (Μέχελεν) [2.500.000€]
Στέφανο Οκάκα (Σαμπντόρια) [3.000.000€]
Ίμο Εζέκιελ (Αλ-Αραμπί)* [500.000€ ο δανεισμός] (ήταν δανεικός Σταντάρ Λιέγης)
Μαχμούντ Χασάν (Αλ-Αχλί)* [700.000€ ο δανεισμός]
Κλεμέν Πετίτ (Μουσκρόν)
Φρανκ Μπουκξ (Αντβέρπ)

Σταντάρ Λιέγης
Ματιέ Ντοσεβί (Ολυμπιακός)*
Σαμπού Γιαταμπαρέ (Ολυμπιακός)* (πέρσι δανεικός στην Γκινγκάμπ)
Μοαμέντ Γιαταρά (Λιόν) [2.170.000€]
Ίβαν Σάντινι (Κόρτραϊκ) [1.600.000€]
Ρενό Εμόν (Βάασλαντ-Μπέβερεν)
Ροτσίνια (Μπενφίκα)
Μπέντζαμιν Τέτε (Dreams FC)
Αντονί Νοκάρ (Λέστερ)
Φαϊζέλ Καζμί (Λιρς)*
Αχμέντ Ελ Μεσαουντί (Λιρς)*
Ντάρουιν Αντράντε (Ουιπέστ) [2.000.000€] (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)
Κρίστιαν Μπριλς (Ρεν)*

* Μιχάλης Σηφάκης (Κόρτραϊκ από Λεβαδειακό)
*Θανάσης Παπάζογλου (Κόρτραϊκ από Ολυμπιακό/Ατρόμητο)
*Κωνσταντίνος Ρουγκάλας (Λόιβεν από Ηρακλή)
*Ιγκόρ Ντε Καμάργκο (Γκενκ από Σταντάρ Λιέγης)

ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ
Κωνσταντίνος Μακρίδης (Μεταλούργκ Ντόνετσκ)
Λουίς Λεάλ (Αλ-Ιτιχάντ) (ήταν δανεικός Γκαζιάντεπσπορ)
Ινιάκι Αστίθ (Λέγκια Βαρσοβίας)
Βάντερ (ΑΕΚ)
Τζόρντι Κοντίνα (Χετάφε)
Σέμιρ Στίλιτς (Βίσλα Κρακοβίας)
Ματέους Πιατκόβσκι (Γιαγκελόνια)
Μπόι Βάτερμαν (Καράμπιουκσπορ)
Τσόκο (Λουντογκόρετς / ελεύθερος από Νοέμβρη 2014)

ΑΕΚ
Βενσάν Λαμπάν (Άστρα Τζούρτζου)
Βασίλης Χατζηγιαννακού (Οθέλλος)
Άνταμ Μάρτσινιακ (KS Κρακοβίας)

Απόλλων
Αλέξ ντα Σίλβα (Μεταλούργκ Ντόνετσκ)
Εστέμπαν Σατσέτι (ΑΕΛ)
Ελίζιο (Μορεϊρένσε)
Φρέιρε (Νασιονάλ)
Ζόαο Πέδρο (Μπράγκα)*
Ζάιμε (Ουνιάο Μαδέιρα)*

Ομόνοια
Δημήτρης Χριστοφή (Σιόν)
Έλντερ Καμπράλ (Σετούμπαλ)
Λουσιάνο Μπεμπέ (ΑΕΛ)
Σίλιαν Σέρινταν (ΑΠΟΕΛ)
Ματίας Πέρες (Γιουβεντούδ)
Τζάκσον Μεντί (Λίτεξ Λόβετς)
Έζε Βίνσεντ Οκεούχιε (Νέα Σαλαμίνα)
Λαουρέντσιου Μπρανέσκου (Γιουβέντους)* (ήταν δανεικός Σομπατέι Χάλαντας)
Ζιγκί Μπαντιμπανγκά (Αστέρας Τρίπολης)

Ανόρθωση
Πελέ (Ολυμπιακός)
Ευθύμης Κουλούρης (ΠΑΟΚ)*
Νίκο Μαρτίνες (Ολυμπιακός)*
Μανώλης Τζανακάκης (Ολυμπιακός / Εργοτέλης)*
Αντρέα Ορλάντι (Μπλάκπουλ)
Ζοάο Βίκτορ (Μαγιόρκα)
Ντίνο Εντλόβου (Μακάμπι Χάιφα)
Γιαν Κόπριβετς (Περούτζα)
Γκαμπριέλ ντε Μόουρα (Ζιλ Βισέντε)
Λεό Σβεσλέν (Τουρ)
Εσμαέλ Γκονσάλβες (Ρίο Άβε) (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε)

ΣΚΩΤΙΑ
Σέλτικ
Ναντίρ Τσιφτσί (Νταντί Γιουνάιτεντ) [2.100.000€]
Ντεντρίκ Μπογιατά (Μάντσεστερ Σίτι) [2.000.000€]
Σάιντι Γιάνκο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) (ήταν δανεικός Μπόλτον)
Λόγκαν Μπαγί (Λόιβεν) [400.000€]
Σκοτ Άλαν (Χιμπέρνιαν) [378.000€]
Τάιλερ Μπλάκετ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)*

Ρέιντζερς (Β' κατηγορία)
Γκεντιόν Ζελαλέμ (Άρσεναλ)*
Ρομπ Κίρναν (Γουίγκαν) [250.000€] (ήταν δανεικός Μπέρμιγχαμ)
Τζέισον Χολτ (Χαρτς) [100.000€]
Τζέιμς Ταβερνιέ (Γουίγκαν)
Μάρτιν Γουάγκχορν (Γουίγκαν)
Ντάνι Γουίλσον (Χαρτς)
Γουές Φόντριγχαμ (Σουίντον)
Άντι Χάλιντεϊ (Μπράντφορντ)

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ντελβέν Εν'Ντινγκά (Λοκομοτίβ Μόσχας από Μονακό) [2.000.000€] (ήταν δανεικός Ολυμπιακό)
Μπάμπης Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς από Ολυμπιακό / Εργοτέλη)
Ντέρλις Γκονσάλες (Ντινάμο Κιέβου από Βασιλεία) [9.400.000€]
Μαρκ Γιάνκο (Βασιλεία από Sydney FC)
Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς (Βασιλεία από Ίντερ) [2.500.000€]
Μιραλέμ Σουλεϊμάνι (Γιουνγκ Μπόις από Μπενφίκα)
Κιμ Σέλστρεμ (Γκρασχόπερς από Σπαρτάκ Μόσχας)
Βαλέρι Μποζίνοφ (Παρτίζαν Βελιγραδίου από Τερνάνα)
Μίλαν Μπάρος (Μλάντα Μπόλεσλαβ από Μπάνικ Οστράβα)
Φαμπρίτσο Μίκολι (Μπιρκιρκάρα (Μάλτα) από Λέτσε)
Αντρέι Αρσάβιν (Κουμπάν Κρασνοντάρ από Ζενίτ)
Ρομάν Παβλιουτσένκο (Κουμπάν Κρασνοντάρ από Λοκομοτίβ Μόσχας)
Ούγκο Αλμέιδα (Ανζί από Κουμπάν Κρασνοντάρ)
Ντινίγιαρ Μπιλιαλεντίνοβ (Ρουμπίν Καζάν από Σπαρτάκ Μόσχας)
Εντουάρντο (Σαχτάρ Ντόνετσκ από Φλαμένγκο)
Τάσος Δώνης (Λουγκάνο από Γιουβέντους)* (ήταν δανεικός Σασουόλο)

ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τσάβι (Αλ-Σάαντ από Μπαρτσελόνα)
Ροναλντίνιο (Φλουμινένσε από Κερέταρο)
Αντρέα Πίρλο (New York City από Γιουβέντους)
Φρανκ Λάμπαρντ (New York City από Μάντσεστερ Σίτι)
Στίβεν Τζέραρντ (Los Angeles Galaxy από Λίβερπουλ)
Ζιοβάνι ντος Σάντος (Los Angeles Galaxy από Βιγιαρεάλ)
Ντιντιέ Ντρογκμπά (Montreal Impact από Τσέλσι)
Φερνάντο Μπελούστσι (Κρους Ασούλ από Μπούρσασπορ)
Κάρλος Τέβες (Μπόκα Τζούνιορς από Γιουβέντους) [6.500.000€]
Ντεμπά Μπα (Shanghai Shenhua από Μπεσίκτας) [13.500.000€]
Παουλίνιο (Guangzhou Evergrande από Τότεναμ) [13.800.000€]
Μουσά Σο (Αλ-Αχλί από Φενέρμπαχτσε) [15.000.000€]
Σάλεϊ Μουντάρι (Αλ-Ιτιχάντ απο Μίλαν)
Ρομπίνιο (Guangzhou Evergrande από Σάντος / Μίλαν)
Μοαμέντ Σισοκό (Shanghai Shenhua από Λεβάντε)
Ντιέγκο Φορλάν (Πενιαρόλ από Cerezo Osaka)
Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ (Τίγκρες από Μαρσέιγ)
Ικετσούκου Ούτσε (Τίγκρες από Βιγιαρεάλ)
Ρουμπέν Μπότα (Πατσούκα από Ίντερ)
Σέρχιο Γκαρθία (Αλ Ραγιάν από Εσπανιόλ) [1.500.000€]
Ασαμόα Τζαν (Shanghai SIPG από Αλ Αΐν)
Εμάνουελ Εμενίκε (Αλ Αΐν από Φενέρμπαχτσε)*
Ράιαν Μπάμπελ (Αλ Αΐν από Κασίμπασα)
Ροντ Φανί (Αλ-Αραμπί από Μαρσέιγ)
Άντονι Ιραόλα (New York City από Μπιλμπάο)
Λούκας Μπάριος (Παλμέιρας από Σπαρτάκ Μόσχας) (ήταν δανεικός Μονπελιέ)
Χόρχε Βαλδίβια (Αλ Ουαντχά από Παλμέιρας)
Σιμάο Σαμπρόζα (NorthEast United από Εσπανιόλ)
Ρούμπεν Μικαέλ (Shijiazhuang Ever Bright από Μπράγκα) [2.500.000€]
Έιντουρ Γκούντιονσεν (Shijiazhuang Ever Bright από Μπόλτον)
Βάλτερ Γκαργκάνο (Μοντερέι από Νάπολι) [1.500.000€]
Ροχέλιο Φούνες Μόρι (Μοντερέι από Μπενφίκα) (ήταν δανεικός Εσκισέχιρσπορ)
Ροντρίγκο Μόρα (Αλ-Νασρ από Ρίβερ Πλέιτ) (μετά το τέλος του πρωταθλήματος Αργεντινής)
Μπρούνο Φορναρόλι (Melbourne City) (ελεύθερος από Ντανούμπιο)
Τζέφερσον Φαρφάν (Αλ Τζαζίρα) [6.860.000€].

Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου