ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Β.Λεβέντης: Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει σε λίγο καιρό








Την πεποίθησή του πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα καταρρεύσει σε λίγο καιρό με τη σύνθεση που έχει τώρα, γιατί και τα δύο κόμματα είναι κρατικοδίαιτα και βαδίζουν στην εφαρμογή των μνημονίων, εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην ΕΡΤ.



Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση είναι βολική και έγινε εύκολα, μοιράζοντας τα λάφυρα, και με μηδενική προοπτική, όπως είπε. Πρόσθεσε, δε, ότι δεν διαπραγματεύτηκαν με τους εταίρους, αλλά κορόιδευαν τους ξένους και εκτίμησε πως εάν η κυβέρνηση αποκτήσει αξιοπιστία και μία κυβέρνηση που θέλει τις μεταρρυθμίσεις, τότε οι ξένοι δεν θα έρχονται καθόλου στη χώρα για να επιβλέπουν.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των εκλογών, σημείωσε πως οι πολίτες ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι “ανεπαρκής” ο Β. Μεϊμαράκης και δεν είχε αντίπαλο. “Δεν κινδύνεψε αυτή τη φορά, χόρεψε μόνος του. Πήρε μία ακόμη ευκαιρία αλλά μην το πάρει ότι ο κόσμος ενέκρινε την πολιτική του των επτά μηνών”, επισήμανε ο κ. Λεβέντης. Επανέλαβε, δε, πως ο ίδιος είναι λάτρης των μεταρρυθμίσεων και του ευρώ και το μόνο που θέλει είναι οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων να επιβλέπει τα σχέδια μεταρρυθμίσεων, τονίζοντας πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στις συντάξεις και τις επικείμενες μειώσεις, ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως θα πρέπει να κοπούν οι συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.500 ευρώ και όχι να κόβονται οι συντάξεις των 600 ευρώ και πρότεινε όσοι πολίτες λαμβάνουν τρεις και τέσσερις συντάξεις, να συγχωνευτούν αυτές σε μία. “Η χώρα έχει πτωχεύσει και αν δεν κάνουμε τίποτα το 2017 δεν θα παίρνει κανείς σύνταξη”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.



megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου