ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Με… Χειμώνα η επιστροφή των εκδρομέων - Βροχές και χαλάζι μέχρι την Πέμπτη!




​Κάτι από… Χριστούγεννα θα θυμίζει ο καιρός από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και
η επιστροφή των εκδρομέων θα γίνει υπό σφοδρές βροχές, ακόμα και χαλάζι!

Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσεέκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με τα οποίο οι βροχές και οι καταιγίδες θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη.


Η κακοκαιρία θα αρχίσει σήμερα από τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και αργότερα θα επεκταθεί στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ, ταυτόχρονα, αναμένεται σκόνη από την Αφρική.

Την Τρίτη, οι βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τους ανέμους να φτάνουν στα πελάγη ακόμα και τα 7 μποφόρ. Χειμωνιάτικο σκηνικό θα έχουμε και την Τετάρτη, οπότε και οιάνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και θα ενισχυθούν.

Αναλυτικά, σήμερα, ανά περιοχή:
Αττική: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και το βράδυ πιθανώς θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Μακεδονία - Θράκη: Στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Στη Θράκη αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 μποφόρ. Στα κεντρικά και τα ανατολικά ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι στα νησιά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε ανατολικούς έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Θερμοκρασία από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα και από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι από το απόγευμα στα δυτικά σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις που θα πυκνώσουν από αργά το απόγευμα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου