ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Απάντηση του Προέδρου της ΑΝ.ΓΡΕ. Γεώργιου Δασταμάνη στην επιστολή παραίτηση του Δημοσθένη Κουπτσίδη από μέλος του Δ.Σ...





Παραιτήθηκε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης από μέλος του ΔΣ της ΑΝΓΡΕ. Δείτε την επιστολή  εδώ
Γιώργος Δασταμάνης: Όταν η ΑΝΓΡΕ
«μεσουρανούσε» ως πολιτικό εργαλείο έχοντας δυνατότητες χρηματοδοτήσεων για την εκπόνηση των γνωστών σε όλους μελετών της, κάποιοι την κουβαλούσαν μαζί τους ως προσωπικό τους βαλιτσάκι.
Τώρα που τα αποτελέσματα των πολιτικών τους για τον τόπο εκδηλώνονται και το καράβι χρειάζεται πραγματικό κυβερνήτη, επιλέγουν τη μοίρα των ποντικιών…



Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μόνο οι δικαστικές αγωγές τρίτων που είχαν προσφύγει έως την 31η Δεκεμβρίου 2015 προς την ΑΝΓΡΕ, για απαιτήσεις από την διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων της εταιρείας, ανέρχονται στο ποσό των 882.834,53€ καθώς επίσης εκκρεμεί οφειλή τραπεζικού δανείου ύψους 160.880€.
Τα γεγονότα αυτά από μόνα τους, πέραν οτιδήποτε άλλου μπορεί να προκύψει στην πορεία, καθιστούν την διαχείριση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπως αυτά του προγράμματος LEADER, επισφαλή με ότι αυτό συνεπάγεται για την διασφάλιση των ιδιωτικών και των δημοσίων επενδύσεων.
Στόχος μας, δεν είναι η ωραιοποίηση της δεινής κατάστασης της εταιρείας με πειραματισμούς και επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά η ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορη για το σκοπό αυτό δυνατότητα.





Ο Πρόεδρος της ΑΝΓΡΕ
Γεώργιος Δασταμάνης



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου