ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Υπό κατάρρευση η κυβέρνηση





Στον ένα χρόνο από την τελευταία εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτεται
πλήρως η ανεπάρκεια της κυβέρνησης Τσίπρα σε όλους τους τομείς. Η χώρα καταρρέει, η οικονομία βουλιάζει στην ύφεση, ο δημόσιος βίος σκιάζεται από τα φαινόμενα παρακμής που αναδίδουν οσμή σκανδάλων, τόσο στις μεθοδεύσεις για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όσο και στη διαχείριση των κονδυλίων για το προσφυγικό.



Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ και οι υπουργοί του παραπαίουν και σύρονται πίσω από τις επιταγές των δανειστών, ενώ παράλληλα προσπαθούν να μην εφαρμόσουν όλα όσα οι ίδιοι έχουν υπογράψει. Ο απόλυτος παραλογισμός δηλαδή.

ΟΜΩΣ, ΓΥΡΩ ΜΑΣ ο κόσμος αλλάζει και η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει στο περιθώριο της ευρωζώνης και της ευρωπαϊκής οικογένειας. Οι κίνδυνοι είναι πλέον μεγάλοι και ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση, η οποία να πιστεύει στις πολιτικές μεταρρυθμίσεις, στη δύναμη του ιδιωτικού τομέα και στην ανάγκη εγκατάλειψης των πρακτικών του παρελθόντος που αναβιώνουν με πολύ χειρότερο τρόπο επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ σε τομείς όπως η Υγεία, η Παιδεία, η δημόσια ασφάλεια, ακόμα και οι σχέσεις του κράτους με την Εκκλησία.

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της εταιρίας Opinionpoll, που δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, είναι συντριπτική εις βάρος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Δεν είναι μόνο ότι η ψαλίδα της διαφοράς στην πρόθεση ψήφου ανοίγει στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας αέρα απόλυτης κυριαρχίας.

ΟΠΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μέτρησης, έκδηλη είναι η απογοήτευση των πολιτών για την κυβέρνηση, την οποία βαθμολογούν αρνητικά σε όλους τους τομείς, από την Παιδεία μέχρι το επίκαιρο θέμα για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ οκτώ στους δέκα εκτιμούν ότι η οικονομική τους κατάσταση θα επιδεινωθεί.

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ήθελε να δημιουργήσει ένα δικό του διαπλεκόμενο σύστημα για την ενημέρωση και έπεσε στην παγίδα που είχε στήσει στους πολιτικούς αντιπάλους του.

ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ σχέσεις της κυβέρνησης με τον κ. Καλογρίτσα είναι προκλητικές και το σφιχταγκάλιασμα του Μαξίμου με την υποψηφιότητα του εργολάβου προκαλεί εύλογες απορίες.
Από την άλλη πλευρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μία εβδομάδα μετά την παρουσία του στη ΔΕΘ, δείχνει ότι έχει ένα φιλόδοξο σχέδιο για τις μεταρρυθμίσεις, πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει την τελευταία ευκαιρία που έχει για πραγματική έξοδο από την κρίση, ενώ το αίτημα για πρόωρες εκλογές μετατρέπεται σε ισχυρό ρεύμα.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ χρόνο ο κ. Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τα δικά του αδιέξοδα και εμφανίζεται αδύναμος να κυβερνήσει. Ιδίως όταν οι σκιές της διαπλοκής βαρύνουν πλέον το Μέγαρο Μαξίμου.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου