ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Γρεβενών: "Ουδέποτε συμφώνησα στην μη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών" ...




Σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας που
πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2016 , στο θέμα της αξιοποίησης των κτιρίων της σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών,  αποσαφηνίζω τα παρακάτω:



       Έπειτα από την τηλεφωνική κλήση που δέχθηκα από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δασκαλόπουλο Αντώνιο , μου τέθηκε το ερώτημα της συμμετοχής μου ως Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών «ΕΛΙΜΕΙΑ» (το ερώτημα μου τέθηκε προσωπικά σαν πρόεδρο σωματείου και δεν μου ζητήθηκε απόφαση του σωματείου),  να συμμετέχω σε σύσκεψη με θέμα συζήτησης <<το μέλλον των κτιρίων της σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών>>.
    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι  ουδέποτε συμφώνησα στην μη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο που βρίσκεται στην σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών.
       Επίσης γνωστοποιώ προς όλους του φορείς του τόπου, ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών «ΕΛΙΜΕΙΑ»  η  οποία να είναι αντίθετη στην μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο της σχολής  Αστυφυλάκων.                            
        Από τη θέση του πρόεδρου αλλά και ως πολίτης αυτού του τόπου πιστεύω ότι το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό. Καμία αντίρρηση δεν έχω ως προς την λύση που έχει δρομολογηθεί για την επίλυση του προβλήματος.





Η Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών «ΕΛΙΜΕΙΑ»

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΚΑΜΠΡΑΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου