ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

9 μικρές αλλαγές για να βελτιώσεις τη σχέση σου




Την χρονιά που πέρασε δεν ήσουν αρκετά τολμηρή στα
συναισθηματικά σου, έκανες λάθη και δεν ακολούθησες την καρδιά σου; Κι όλα αυτά,όχι από φόβο, αλλά επειδή είπες ναι σε κλισέ τακτικές, άκουσες τους γύρω σου και συμβιβάστηκες σε πράγματα που δεν σε γέμιζαν;


Αν ναι, τότε το 2017 είναι χρονιά για να αλλάξεις όλα όσα ήθελες, αλλά δεν έκανες. Και επειδή, όλοι λέμε πως με το νέο έτος θα γίνουμε πιο τολμηροί και θα πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας ... απομυθοποίησε τα παρακάτω πράγματα και δες τα από άλλη οπτική γωνία.
9 «κανόνες» που δεν πρέπει να παραβείς στα προσωπικά σου φέτος
Μην εφαρμόζεις όλα τα κοινότυπα περί σχέσεων
«Μην κάνεις ποτέ την κίνηση για να τον φιλήσεις, μην του στείλεις πρώτη, μην πας στο σπίτι του πριν το 4 ραντεβού, μην πας ακριβώς στην ώρα σου και μην ρωτήσεις αυτό και το άλλο».
Μπορεί να «έχουμε μεγαλώσει» με αυτούς τους κανόνες, αλλά δεν σημαίνει πως είναι και σωστοί σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλωστε, μία ζωή την έχεις... γιατί να την σπαταλάς με κανόνες και «πρέπει »;
Μην τα λες όλα με την κολλητή σου
Έχεις πρόβλημα με το αγόρι σου και περιμένεις πως και πως να έρθει η κολλητή σου να τα πείτε και να βρείτε μία λύση. Μπορεί στην αρχή της σχέσης, να ήταν μία σοφή επιλογή, αλλά αν τα έχεις με κάποιον καιρό... τότε μην περιμένεις την κολλητή σου για να λύσεις το θέμα με τον άνθρωπό σου. Αποφάσισε φέτος να μιλάς πιο πολύ με τον σύντροφό σου. Να του λες τι σε απασχολεί, τι θα ήθελες περισσότερο ή λιγότερο από εκείνον και γενικά κάνε τον λίγο φίλο σου, πέρα από σύντροφο.
Ζήτησε αντικειμενικές συμβουλές και όχι αυτό που θέλεις να ακούσεις
Και επειδή θα τα συζητήσεις τα προσωπικά σου και με την φίλη σου (χωρίς καμία αμφιβολία), προτίμησε να κρατάς τις αληθινές και αντικειμενικές συμβουλές. Για να συμβεί αυτό, όμως, μην ξεχνάς πως πρέπει πάντα να λες... αλήθειες.
Μην κολλάς στα social media
Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, τότε αποφάσισε να μην γίνεις πάλι κατάσκοπος στα social media. Προτίμησε φέτος να μείνεις μακριά από τα προφίλ κάθε άνδρα, γιατί εν τέλει μόνο κακό σου κάνει το να βλέπεις τις κινήσεις τους.
Μην το υπεραναλύεις
Κι επειδή γυναίκες είμαστε και μπορεί το ότι δεν έστειλε ένα «Καλημέρα», να το ερμηνεύσουμε με χίλιους διαφορετικούς τρόπους, φέτος διάλεξε να χαλαρώσεις.
Σκέψου τις δικές σου πράξεις και μόνο...
Μην υποκρίνεσαι
Είτε έχει να κάνει με κάποια στραβά πράγματα στη σχέση σου είτε ακόμη και με την σιλουέτα σου, το κλειδί για να τα έχεις καλά με όλους (και με σένα) είναι το να μην υποκρίνεσαι. Αποδέξου τα πράγματα όπως έχουν και μην σκέφτεσαι το... «αν».
*Σημαντικό... μην υποκρίνεσαι ούτε στο σεξ!
Προτίμησε φέτος να είσαι ο εαυτός σου ( για όλους χωρίς εξαιρέσεις)
Αν δεν σε δεχτεί κάποιος γι’ αυτό που είσαι... τότε καλύτερα να μην σε δεχτεί καθόλου. Μην κάνεις μία άλλη για να του αρέσεις περισσότερο φέτος... το να είσαι ο εαυτός σου είναι άλλωστε το κλειδί της γοητείας σου.
Μην ψάξεις το κινητό του
Μπορεί το ψάξιμο στο κινητό του να μην έχει έτος... αλλά φέτος πες στον εαυτό σου πως θα έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στα άτομα που στην εμπνέουν...
Πέρασε χρόνο μόνη σου
Είτε έχεις σχέση, είτε όχι... αποφάσισε φέτος κάθε εβδομάδα να αφιερώνεις λίγο χρόνο για εσένα και μόνο. Πήγαινε μόνη σου για κούρα ομορφιάς, για φαγητό, για ψώνια και ότι άλλο θέλεις... έτσι θα νιώθεις ανανεωμένη ακόμη και χωρίς την συμβολή άλλων.


bovary.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου