ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν το STRASS - Μέρος 2ο!

Γράφει ο Θωμάς Μπιζιούρας
Ειδικά για τους φίλους από τα Γρεβενά που χόρευαν τα Σαββατόβραδα
(και όχι μόνο) ως έφηβοι και νέοι στους ρυθμούς του Strass στα Γρεβενά, ενός από τα καλύτερα clubs που είχε ποτέ αυτή η πόλη!

Πιτσιρικάς, "καγκούρι" και D.J. τότε, ήταν απερίγραπτη η χαρά μου και όλης της ομάδας που δουλεύαμε τότε στο Strass όταν βλέπαμε τον κόσμο κυριολεκτικά να ξεχειλίζει το club και να γεμίζει τους διπλανούς δρόμους. Όσοι τα έζησαν, σίγουρα θυμούνται τα τρελά Χριστουγεννιάτικα και Αποκριάτικα parties του. Επίσης το αυτοκίνητο - αντίκα που είχαμε βάλει στο κέντρο του club έναν καιρό (κάπου υπάρχει ακόμη η αντίκα, είναι στο πρόγραμμα να τη φωτογραφίσω!), την ανακαίνιση σε στυλ "Παρθενώνα" που είχε κάνει αίσθηση σε όλη την πόλη, αλλά κυρίως την αίσθηση ανεμελιάς και χαράς που όλοι ζούσαμε τότε, χαρακτηριστικό της ηλικίας μας.

Άλλες εποχές, χωρίς κινητά και ίντερνετ... Για αυτό και ήταν δύσκολη η συλλογή του υλικού, αλλά κάτι βρήκαμε! Περίπου 30 φωτογραφίες από το αρχείο μου, το αρχείο της Chrysoula Picha, του Lefteris Kapsis, του Φώτη Καραχατζή και του Κώστα Λέτσιου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά.

Και μαζί, μια λίστα τραγουδιών στο Youtube για να θυμηθούμε τους ρυθμούς που χορεύαμε στα νιάτα μας! Θα τη βρείτε στα σχόλια, κάτω από τις φωτογραφίες.

(Αν τυχόν υπάρχει κάποιος που έχει και άλλο υλικό -φωτογραφίες, βίντεο, ιστορίες, αναμνήσεις...- ή κάποιος που τυχόν επιθυμεί να αφαιρεθεί η φωτογραφία του, ας μού στείλει μήνυμα)
;">



Περισσότερα εδώ
;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου