ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Παραδείγματα προς μίμηση: 9 παχύσαρκοι άντρες που αδυνάτισαν και μεταμορφώθηκαν σε αληθινούς κούκλους!



Δεν είναι μυστικό ότι η παχυσαρκία επηρεάζει αρνητικά την ανθρώπινη υγεία και τα όρια των δυνατοτήτων μας.

Συγκεντρώσαμε λαμπρά παραδείγματα ανδρών που δεν το ανέχτηκαν αυτό και αποφάσισαν να αλλάξουν το σώμα και κατ” επέκταση την υγεία τους. Σε τέτοιο βαθμό, που πλέον οι γυναίκες τους θεωρούν σέξι.
Mark Ludlow: μείον 60 kg







Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Mark Ludlow, λόγω του υπερβολικού του βάρους, βίωνε τον εκφοβισμό των συμμαθητών στο σχολείο και υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη και διαταραχή άγχους.

Μέσα σε 2 χρόνια, ο Mark κατάφερε να χάσει 60 κιλά. Τώρα ζει μια ευτυχισμένη ζωή, και έγινε προσωπικός γυμναστής.
Noah Kingery: μείον 86 κιλά







Ο 29χρονος Noah Kingery πήρε υπερβολικό βάρος εξαιτίας της απώλειας ενός αγαπημένου του προσώπου και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Noah αποφάσισε να αλλάξει: σταμάτησε το ποτό και έγινε ένας πραγματικός οπαδός του fitness. O Kingery έχασε 73 κιλά μέσα σε 18 μήνες.
Luiz Trigo: μείον 104 kg






Το 2011, το βάρος του Luiz Trigo ήταν καταστροφικό, καθώς έφτασε να ζυγίζει 181 kg. Έχασε τη δουλειά του, και τον παράτησε η κοπέλα του. Οι γιατροί πίστευαν ότι αν ο Luiz δεν άλλαζε τρόπο ζωής, κινδύνευε να πεθάνει.

Από τότε, πέρασαν σχεδόν 6 χρόνια. Σήμερα ο Luiz ζυγίζει 77 κιλά, έχει κοπέλα και μια δουλειά: ο Luiz έγινε προσωπικός γυμναστής και βοηθάει άτομα που είναι τώρα στη παλιά δικιά του κατάσταση να καταφέρουν να βελτιώσουν το σώμα τους.
Gardner Ross: μείον 89 kg






Ο Gardner Ross είχε φτάσει να ζυγίζει τα 178 κιλά και αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη ζωή του όταν μια αεροπορική εταιρεία του ζήτησε να αγοράσει 2 αεροπορικά εισιτήρια.

Σήμερα ζυγίζει πλέον 89 κιλά και εργάζεται ως χειροπράκτης, βοηθώντας τους ανθρώπους που θέλουν απεγνωσμένα να χάσουν βάρος.

Eli Sapharti: μείον 54 kg






Το 2008, ο Eli Sapharti ζύγιζε 136 κιλά και αισθανόταν απαίσια, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Ο γάμος του έληξε και ο Eli συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει έτσι τη ζωή του.

Του πήρε 4 χρόνια για να πετύχει την τελειότητα. Σήμερα, το βάρος του είναι 82 kg , και ο Eli είναι πρόθυμος να μοιραστεί με άλλους τις εμπειρίες του.
Jeremy Reid: μείον 41 kg






Η διαδικασία απώλειας κιλών για τον Jeremy Reid δεν ήταν γρήγορος και του πήρε 10 χρόνια. Τώρα, όμως, ο 35χρονος Jeremy, που πλέον ζυγίζει 86 κιλά μοιάζει με μοντέλο εξώφυλλου περιοδικού, και δείχνει νεότερος από ό, τι ήταν στα 23 του, όταν το βάρος του είχε φτάσει τα 127 kg.
Rick Snowdon: μείον 82 kg






Ο Rick Snowdon, εξαιτίας του βάρους του, ήταν ένας ντροπαλός νεαρός και υπέφερε από εθισμό ζάχαρης. Το βάρος του Snowdon είχε φτάσει τα 165 kg.

Ο Rick σύντομα έμαθε να παίζει κιθάρα και το πάθος για γλυκά αντικαταστάθηκε από το πάθος για τη μουσική, χάνοντας περίπου το μισό του βάρος. Τώρα είναι αρκετά γνωστός μουσικός στην πατρίδα του την Αγγλία.
Nathan Priestley: μείον 77 kg






Ο 18χρονος Nathan Priestley, ένιωθε μεγάλη ανασφάλεια λόγω του υπερβολικού του βάρους (ο Nathan ζύγιζε 165 κιλά ), που έφτασε στο σημείο να αρνείται να βγει από το σπίτι του και έκανε ακόμα και απόπειρα αυτοκτονίας.

2 χρόνια μετά από αυτό το γεγονός, χάρη στην σκληρή δουλειά του Nathan, το βάρος του έπεσε στα 88 kg. Σήμερα, ο Priestley χαίρεται τη ζωή και εργάζεται ως προσωπικός γυμναστής.
Pasquale Brocco: μείον 136 kg






O 31xronow Pasquale Brocco αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του, κυριολεκτικά εν μία νυκτί. Η γυμναστική με βάρη απέδωσε καρπούς και επέτρεψαν στον Pasquale μέσα σε 3 χρόνια να χάσει 136 κιλά. Σήμερα ο Pasquale ασχολείται ενεργά με το bodybuilding.



instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου