ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Σήμερα κανείς δεν ξεκολλά τα μάτια του από αυτήν την όμορφη κοπέλα. Κάποτε όμως τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα…



Παρακολουθώντας τους λογαριασμούς όμορφων και αθλητικών κοριτσιών στο Instagram, εντυπωσιαστήκαμε από την ιστορία μιας κοπέλας που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.





Με την πρώτη ματιά, η Μαριάννα Σφακιανάκης από το Σίδνεϊ δεν διαφέρει από τις κοπέλες που μοιράζονται όμορφες selfies σε καθημερινή βάση στα κοινωνικά μέσα. Και κατά πάσα πιθανότητα οι περισσότεροι από τους 52 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram δεν γνώριζαν το μυστικό που κρύβεται πίσω από αυτές τις θεαματικές φωτογραφίες. Όμως, πρόσφατα, τα πράγματα άλλαξαν.




Η Μαριάννα δημοσίευσε φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, όταν πέρασε δύσκολες στιγμές εξαιτίας προβλημάτων υγείας από την μέρα που γεννήθηκε. Η ίδια μοιράστηκε την ιστορία της και πόσα εμπόδια έπρεπε να ξεπεράσει.




Όταν η μητέρα της Μαριάννας ήταν έγκυος, οι γιατροί πρόβλεψαν το θάνατο του εμβρύου, οπότε δεν έγινε καν προσπάθεια να σωθεί το μωρό. Όμως το παιδί κατάφερε να γεννηθεί πρόωρα. Εξαιτίας της λανθασμένης ιατρικής παρακολούθησης, η Μαριάννα γεννήθηκε με έλλειψη οξυγόνου, που είχε τρομερές συνέπειες: έπαθε μερική εγκεφαλική βλάβη και παράλυση.

«Ως παιδί δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε και γιατί ήμουν τόσο διαφορετική από τα άλλα παιδιά. Με υποτιμούσαν και μου έκαναν bullying, επειδή δεν μπορούσα να περπατήσω όπως όλοι οι άλλοι, και καθόμουν σε αναπηρικό καροτσάκι,» αναφέρει η Μαριάννα.

Η Μαριάννα γεννήθηκε στην Ελλάδα και στην ηλικία των 6 ετών μετακόμισε στην Αυστραλία για να λάβει μια καλύτερη θεραπεία.
Κάθε μέρα που ζούσε ήταν μια πραγματική πρόκληση, και έπαθε κατάθλιψη. Στην Αυστραλία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και για 8 μήνες ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, μη μπορώντας καν να σηκωθεί. Πέρασε δύσκολους μήνες, όμως σιγά σιγά άρχισε να περπατάει, χάρη στην εγχείρηση και την φυσικοθεραπεία.







Για πολλά χρόνια ακόμα, αυτό το δυνατό κορίτσι συνέχισε να παλεύει για την υγεία του. Άρχισε να αθλείται συστηματικά. Χάρη σε αυτό κατάφερε όχι μόνο να αποκτήσει ένα υπέροχο σώμα, αλλά και να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.




Σήμερα η Μαριάννα με την δική της ιστορία ενθαρρύνει τους ακόλουθούς της να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους στη πορεία.
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου