ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Και η Εύα Γκριν δέχθηκε παρενόχληση από τον μεγιστάνα Χάρβεϊ Γουάινσταϊν



Μία ακόμη σταρ του Χόλιγουντ κατηγορεί τον μεγιστάνα παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για την Εύα Γκριν, το κορίτσι του Μποντ στο «Casino Royale».

Η μητέρα της, επίσης γνωστή ηθοποιός Μαρλέν Ζομπέρ, σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Europe 1, επιβεβαίωσε ότι ο Γουάινσταϊν παρενοχλούσε σεξουαλικά την Εύα Γκριν επί επτά χρόνια.

«Η κόρη μου Εύα υπήρξε θύμα αυτού του φρικτού άντρα... Είναι επίμονος, επιμένει επί πολλούς μήνες. Κάθε φορά που ερχόταν στο Παρίσι την καλούσε», δήλωσε η Ζομπέρ. Η πρώτη επίθεση που δέχτηκε η Εύα Γκριν από τον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ ήταν το 2010-2011 και κατόρθωσε με πολύ κόπο να του ξεφύγει.

«Δεν του απαντούσε στα τηλέφωνα. Είχε φοβηθεί λίγο, αυτός ο τύπος είχε τόση δύναμη. Δύναμη σε όλο τον κινηματογράφο», συνέχισε η Μαρλέν Ζομπέρ.

«Γιατί αν αυτό το χοντρό γουρούνι συναντούσε άρνηση από το θύμα του, για να εκδικηθεί, απαγόρευε στους σκηνοθέτες να την επιλέξουν. Επομένως, το να αντιδράσει έντονα μια ηθοποιός ήταν κίνδυνος, ήταν ένας τρόπος να τη σβήσει από τη λίστα του κάστινγκ», εξήγησε η Μαρλέν Ζομπέρ.

Σε δήλωσή της η Εύα Γκριν ανέφερε: «Τον συνάντησα για μια επαγγελματική συζήτηση στο Παρίσι. Συμπεριφέρθηκε ακατάλληλα και έπρεπε να τον απομακρύνω. Έφυγα, αλλά η εμπειρία με άφησε σοκαρισμένη και αηδιασμένη».

newsbeast.gr
loading...

1 σχόλιο:

  1. Κι γω δέχθ'κα παρινόχλησ' που του μιγιστάνα Χάρβϊ Γουάιν πως τουν λεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή