ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Αλίσια Βικάντερ



Η Αλίσια Βικάντερ και ο
Μάικλ Φασμπέντερ παντρεύτηκαν στις 14 Οκτωβρίου, ύστερα από ένα ξέφρενο διήμερο μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες τους στην Ίμπιζα.

Από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το beach party πριν τον γάμο, βλέπουμε τον 40χρονο ηθοποιό και την 28χρονη αγαπημένη του να είναι ντυμένοι πολύ χαλαρά και να λάμπουν από χαρά.

Η Αλίσια Βικάντερ φορούσε λευκό φόρεμα, μπεζ σανδάλια και γυαλιά ηλίου ενώ ο Φασμπέντερ, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στη λίστα με τους περιζήτητους εργένηδες του Χόλιγουντ, μαγιό και φλοράλ πουκάμισο.




Το ζευγάρι κάλεσε πολύ στενούς φίλους και μέλη από τις οικογένειες τους. Μαζί τους ήταν συνεχώς και ένας φωτογράφος ο οποίος απαθανάτιζε όλες τους τις στιγμές, από το πάρτι πάνω στο σκάφος μέχρι την τελετή. Η τελετή σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, έγινε σε πολυτελές κτήμα, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα φωτογραφίες.




Οι φήμες για τη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν το 2014 όταν συναντήθηκαν στα πλατό για τα γυρίσματα της ταινίας «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς». Φέτος το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές και οι φήμες για τη σχέση τους και για επικείμενο γάμο φούντωσαν, μέχρι που στις 15 Οκτωβρίου σύμφωνα με το Ε! News και το People εντοπίστηκαν στην Ίμπιζα φορώντας βέρα στο δεξί.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου